רעידות בעין

רעידות בעין

האם רעידות חוזרות של העצב מתחת לעין,או של העפעף, לשניות ספורות בכל פעם, הן חלק מתופעות של טרשת נפוצה? תודה

רעידות בעין

שלום - אני כמובן לא רופאה אך ברצוני לשתף בנסיון שלי לא מזמן, הפה שלי החליט לפתע לבחור צד בפנים לנוע אליו (כלומר הפה התעקם) כמו כן העין ריצדה במשך תקופה ארוכה. "הטיפול" שלי בעניין, היה תפריט של דיאטת באדוויג (שמן פשתן + יוגורט / קוטג´+זרעי פשתן טחונים) ללא סוכר וללא בשר . והנה, תודה לאל, כעבור פחות משבועיים הפה התיישר והעין הפסיקה לרצד. רשמתי את הרעיון גם בפרום אך לא נראה היה שמישהו התרגש... הדיאטה הזאת דורשת התעסקות כיוון שצריך לערבב את כל הנ"ל בבלנדר אך לדעתי שווה לרכז מאמץ ולנסות אותה. כמו כן נטלתי תוסף מגנזיום. חשוב לציין כי הדברים נעשו מבחירה שלי, ולא בהמלצת רופא וכל אחד יפעל ע"פ בחירתו.

xלה קxרי

New member
תמר ודבש,

כמספר הדיאטות, שיטות הטיפול וההבטחות שנלוות אליהן, כך מספר החולים ותסמיניהם השונים (אם לא הרבה יותר). אינני יודעת אם את חולה בטרשת נפוצה או לא (אני מקווה שלא), אבל צריך לחיות יותר מגלגול חיים אחד כחולה טרשת (ואני לא חושבת שיש רבים שמעונינים לחזור לעוד גלגולים נוספים בדיוק כמו הנוכחי), על מנת להספיק לנסות את כל הדיאטות והשיטות הטיפוליות. כמו כן, אם יש לך טרשת נפוצה מהסוג ההתקפי, את ודאי יודעת שהסימפטומים (במיוחד סימפטומים קלים יחסית כפי שתיארת) לרוב חולפים מאליהם. בהחלט יכול להיות שזה המקרה. אבל אם את מאמינה בדרך כלשהי, לכי בה, וברכתנו תהיה איתך!! בריאות שלמה.

למעלה