רעידות בבטן..

kooka1

New member
רעידות בבטן..

בוקר טוב בנות,שבוע שעבר היה פה שירשור של תחושות מוזרות בבטן-רעידות ליתר דיוק.מכיוון שגם לי זה קורה(שבוע 29 )התעניינתי אצל רופא שהוא חבר משפחה והוא אמר לי שבשלב הזה יש לי לפחות 1.5 ליטר מי שפיר וכל תנועה הכי קטנה של הנסיכה-הזזת יד או רגל היא גורמת ל"גלים" בגלל כמות המים- שאצלי מורגשים כרעידות. שיהיה לכן יום נפלא

תודה על העדכון! ../images/Emo140.gif

אצלי, אגב, פסקו ה"רעידות", עכשיו התנועות הרבה יותר מודגשות וחדות. אולי זה בגלל שאני מתקרבת לסוף...

מוריה 25

New member
נישנושיתי- איזה שבוע את?

מיום שישי התחיל לי כאבים בבטן התחתונה...בפס שבין הבטן התחתונה ללמטה... מזה אומר? אני משערת שזה בגלל שהרואש שלו כבר למטה וזה מאוד שורף, בוער מבפנים. קשה לי כבר לשבת הרבה זמן כי הבטן לוחצת..ולכן מעדיפה לשכב . מזה אומר? אני כולה בשבוע 34 יש לי עוד זמן -לא?

אני ב-32 וקצת ומכירה את התחושות האלו

גם אצלי הראש למטה ומרגישה מדי פעם את הלחצים והכאבים, נראה לי די טבעי, אבל אם זה ממש מציק וחריג - אולי כדאי שתרימי טלפון לרופא. עוד מקסימום חודשיים וזהו!

מוריה 25

New member
אני כבר מתחילה להלחץ. מסביבי

החברות כבר בשבוע 36 , 37 ילדו אז זה כבר ניראה ממש הסוף ויש לי חששות. האמת- מצידי ללדת עכשיו -בהפתעה- כי ככל שהתל"מ מתקרב זה נורא מלחיץ... ניראה לי שהיום אכין כבר תיק ... בעלי אומר שאני יותר מידי מתכננת וזה לא טוב..

אני חושבת שעדיף להתכונן ולתכנן יותר מדי

מאשר ללדת בהפתעה, בלי הכנה של תיק מסודר ובעיקר בלי הכנה נפשית! מקסימום התיק יחכה בצד כמה שבועות, לא נורא.

אש אור

New member
זאת באמת הרגשה מוזרה ואני מרגישה את זה

רק בבטן התחתונה. אולי הוא גולש גלים שמה

SweetGirl17

New member
גם אני מרגישה לפעמים את הרעידות האלה

וזה ממש מוזר וזה רק בבטן התחתונה מחר מתחילה שבוע 24 טוב באמת לדעת ממה הרעידות האלה נוצרות

למעלה