רעות גלון..

NGoReN

New member
רעות גלון..

אני משתחווה לך ברגע זה על: א. זה שאת יודעת לסרוגגג ב. זה שהצלחת ללמד 15 אנשים מוגבלים, אחד-אחד, איך לסרוג.. אז קבלי ח"ח.. וחוץ מזה היה נורא נחמד.. חוץ מזה שלי לא יצא כלום.. חחח.. אני קצת מוגבל, אין מה לעשות.. אבל אין ספק שהיה מבדר ביותר! המשיכו כך! בנצור! תעלי את התמונות לפורום, ועופר תפתח גלריה!

avia noah

New member

אני היתי אומר שאתה יותר מקצת מוגבל ומי שראה מה שעשית היה חושב שאתה ילד אם פיגור שיכלי קשה

Hbentzur

New member
היה אימפריה!!! ../images/Emo47.gif

וווהווו! אני ברגעים אלו חובשת את הכובע שהצלחתי לסרוג! אני חושבת שאני היחידה שאשכרה סרגה כובע ולא מחמם אפים, או ברבור (אהמ מיכל...) או כל דבר אחר! זה כל כך מסובך... באמת כפיים לר. על ההצלחה שלה עם הכיתה הטיפולית הידועה בכינוי "גילדת הצמר".בשביל מי שלא היה, זה מה שיצא משילוב של גורן וצמר- 1. נסיון לסרוג, מה שיצא זה גוש שעשה לו נמק באצבע.2. הצלחה מסוימת, יצא גוש סריגה בצורת לב.3. ההתיאשות- גורן מוותר על הקרירה כזקנה פולניה ופורם את כל הגליל צמר.4. גורן בונה לעצמו בית מחוטים בצבע כתום מזוויע.(אני בעד לא לספר לו שיש סדנת נרות...) פעם אחרונה שאני אוכל לצרף את התמונה הזאת לפורום!

t a m a r s h

New member
סליחה..

גם לי יצא כובע...אפילו כובע אדיר!ואני מתכוונת ללבוש אותו..וכבר יש לו קונים,אז תקנאווו!! רעותי תודה..נהנתי לאללה ואני אוכלת להיות עסוקה במשהו תרבותי כל החורך...למרות שקצת כואבות לי האצבעות.. נ.ב. אני מסכימה עם הדר בקשר לסדנת נרות

nettoooosh

New member
היייייייה פצצות!

טוב אני גם בעד סדנת נרות ... ואני יכולה להעביר אותה עם קצת עזרה.. חחחח

אסף1986

New member
אתם סורגים...../images/Emo7.gif

איך ברוריה היתה אומרת (אדר שטרן לכל הלא מבינים) "מחמם את הלב"

אסף1986

New member
היי זהירות

אני עוד עלול להעלב. ואנחנו לארוצים שזה יקרה והדר- אני יודע שאת אומרת את זה מקנאה- שנה שעברה את ורעות למדתן לסרוג באותו זמן, ואז לימדתם אותי במחנה, ועכשיו אני יודע פי אלף יותר טוב ממך...

חברים...

אני מסכימה בהחלט שיהי פשוט כייף! בתור י שחוותה את החוויה מהצד השני, אני מוכרחה לציין שבהתחלה הייתם די היסטריים לגבי אם מה שאתם עושים נכון...אז באמת כל הכבוד אנחנו בדרך הנכונה להיות זקנות פולניות,הדבר היחיד שאנחנו צריכי זה שיהיה כבר חורף!!!!! אנחנו בדצמבר ולא יורד גשם שלא נדבר על ברד, או ש ל ג (זה היה פרץ מירמור קטן) אז בקיצור היה אחלה גורן אל תנסה לסרוג בבית! זה מסוכן מידי בישבילך...

למעלה