רעות בין חברים1

רעות בין חברים1

הגענו כל החבר`ה לים. לקראת הערב אורן התחיל להדליק את המדורה. חברתו רעות ואני הלכנו לחפש עוד קרשים. הלכנו על החוף והתרחקנו מכל החבר`ה. התישבנו באיזו פינה שקטה בחוף ודיברנו. רעות, חברה של אורן, היא בחורה נהדרת שממש כיף לדבר ולבלות איתה. היא גם נראית לא רע בכלל: שיער בלונדיני ארוך וחלק, חזה קטן וחצוף, בטן שטוחה, רזונת ונמוכה יחסית. היא תמיד גירתה אותי. בזמן שדיברנו לא יכולתי שלא להבחין שהיא לא לובשת חזייה מתחת לגופייה. לא יכלתי שלא לתהות איך נראות הפטמות שלה, איך הן מגיבות לליקוקים ונשיכות, מה טעמן... "אתה איתי או שאתה בוהה לי בחזה?" "למען האמת אני בוהה לך בפיטמות" עניתי בחיוך נבוך מעט. היא צחקה את החיוך העקום המגרה שלה. אני לא בדיוק יודע להסביר את זה אבל ידעתי שאם אני לא אנשק אותה באותו הרגע אני פשוט אמות. בעדינות וברכות הנחתי את שפתיי על שפתייה, מנשק לה את השפה התחתונה. רעות בתגובה פישקה מעט את שפתיה, רק קצת,

רעות בין חברים2

רעות בתגובה פישקה מעט את שפתיה, רק קצת, יכלתי לטעום את הבל פיה, החדרתי לשון מהססת אל פיה, הלשונות שלנו נפגשו בהתחלה במעיין דחיפות קטנות ואז לשון מלטפת לשון. רעות נצמדה אליי מלטפת את חזי... "רגע, חכי שנייה..." התנתקתי ממנה, לא הייתי צריך להמשיך, היה ברור לשנינו שאנחנו צריכים להפסיק, שאנחנו בוגדים בחבר. "שנחזור?" שאלתי, מתכונן לקום וללכת. רעות חייכה חיוך שובב והורידה את הגופייה חיות הבר הקטנות שלה נרעדו ברוח הליילית, "עוד מעט" היא אמרה. בהיתי בפטמות הוורודות הנפלאות שלה מזדקרות בחדווה. חייכתי גם אני "אני מניח שלא יקרה כלום אם נאחר בכמה דקות" חזרתי אל שפתיה המתוקות ולשונה המשתרבבת משכיב אותה על החול הרך, נשכב מעליה, מתנשקים ומתלטפים, נותרנו בלי בגדים. גופי בין רגליה הפשוקות, איברי מתחכך בשערות הערווה שלה, אני יודע שהיא רוצה שאחדור לתוכה - כל נים בגופה זועק זאת - אבל אני מסרב. "נוווו" היא מזרזת אותי.

רעות בין חברים3

"נוווו" היא מזרזת אותי. אבל אני לוקח אותו, לוקח את הזמן כן... אני יורד אל הפטמות שלה מלקק אותן שיהיו רטובות, מוצץ ונושך קלות את זוג הדובדבנים המתוקים שלה. היא נוהמת בהנאה אבל רגליה עדיין מנסות לדחוף אותי לתוכה. אני נושך לה פיטמה ומושך חזק אל פי. "אהההההה" היא צורחת בכאב, מגלגלת אותי בחול עד שאני על גבי והיא מתיישבת עליי תופסת לי בזין "תגיד לי, נראה לך שיש לי זמן לשטויות שלך עכשיו?" היא אומרת בעיניים בורקות ומכניסה אותי לתוכה, האפרסק שלה צר והיא נאלצת לדחוף חזק כדי שתהיה חדירה מלאה. אך אני חש שהפרי שלה בשל ועסיסי, מקבל אותי בחום. היא משעינה את ידייה קדימה לעברי ונעה קדימה ואחורה בתנועות קטנות ומגרות. שיערה החלק מלטף את פניי, ממלא את אפי בריח הים שדבק בו. אני מעביר את קצות האצבעות שלי בעדינות על צידיי גופה, מבית השחי, יורד אל קימורי שדיה ואל האיזור הרך של צידיי בטנה. צמרמורת אוחזת בכל גופה

רעות בין חברים4

ברעדה היא מתיישבת עליו זקופה, הידיים שלה תופסות לי עכשיו את הירכיים, הציפורניים חודרות לבשרי ומגבירות את הגירוי. היא נושמת ונושפת בקול, נהנית ממגע גופי בגופה, איברי בתוכה. שיערה רוקד עם הרוח, היא דוחפת את עצמה אליי חזק יותר ויותר, מניעה את גופה כמו גליי הים משחררת גניחות וגירגורים של כאב והנאה. אני תופס בשדיה, מעסה אותם, מעניק תשומת לב מיוחדת לפטמות הרגישות שלה, מושך וצובט לא בעדינות יתרה, היא עוצמת את עיניה מתמכרת לתענוג שבכאב, נושכת את שפתה התחתונה בכוח עוד אני צובט ומושך טיפת דם זולגת משפתה והיא מלקקת אותה בתאווה. אני יודע שהיא לקראת הסוף, גם אני. פתאום היא משעינה את ידייה לאחור מקשתת את גבה ראשה שמוט, שיערה הזהוב מלטף את החול והיא סוערת עליי כמו סופה. עכשיו גם אני צועק היא משתוללת עליי, כל גופה רועד ונע כמו גלים שהשתגעו. ואז לרגע הכל נפסק, אני גומר בשפריץ חזק עמוק בתוכה והיא מיד אחרי, כמו זרם עבר בכל גופה...

רעות סוף דבר.

לרגע הכל נפסק, אני גומר בשפריץ חזק עמוק בתוכה והיא מיד אחרי, כמו זרם עבר בכל גופה היא רעדה מבפנים. אז, עודי בתוכה, היא השכיבה את גבה על החול ומתחה את ידייה ורגליה, מסדירה את נשימתה וסוחטת תוך כך טיפות זרע אחרונות מאיברי. אחרי שנרגענו שנינו הלכנו לרחוץ את גופינו בים, התלבשנו וחזרנו אל החבר`ה, אל אורן. עד היום אנחנו לא בדיוק יודעים להסביר לו איך זה שנעלמנו לכל כך הרבה זמן ועוד חזרנו בלי עצים... סוף.

Lateralus 666

New member
צריך לפעמים גם...

בין הפנטזיות הקיצוניות פנטזיות יותר מתונות, יותר באנליות, כמו זו ! מגרה ! פשוט מגרה וטוב !

למעלה