רעד קל ביד

בלי שם20

New member
רעד קל ביד

שלום אני בחור בן 20 ויש לי רעד קל ביד שמאל אממ אני בחור בריא בדרך כלל למרות שלפני תקופה היה לחץ דם גבווה עכשיו הוא די תקין הלכתי ללכ מיני רופאים ואמרו לי זה בסדר (רופאים של הצבא ) או שלא היה להפ פיתרון כי כול בדיקת דם שאני עושה זה תקין אבל לזה מפחיד אותי (גם ראיתי כתבה על פרקיסטון ) ו..אשמח לקבל הערות תגובות כל דבר תודה מראש

0 אור 0

New member
לא צריך לפחד ולדאוג

יש המון אנשים שיש להם רעד קל ביד (גם לי היה בגיל 20 ואין לי אלצהיימר עד היום) אתה יכול לסייע לעצמך על ידי שיטות שמפעילות ריכוז כמו מדיטציה, יוגה, אמנויות לחימה, והעיקר לא לפחד כלל

מערכת עצבים

בדרך כלל רעד בידיים זה תגובה של חלישות מערכת העצבים, אני ממליץ לך לגשת ולבדוק את זה אצל רופה מומחה. כמובן שאין סיבה לדאגה ייתר על המידה כיוון שזהו סה"כ נשמע דיי סביר ... אני מכיר אישית אנשים הסובלים מרעד קשה בידיים (וזה לא פרקינסון) זוהי בעייה במערכת העצבים, יש כדורים שלוקחים וזה מסדר את הבעיה. בכל מקרה, מוקדם מידיי לאבחן זאת כבעיה במע' העצבים, לכן רצוי לגשת ולבדוק. שבוע טוב טל כהן

tomerit

New member
קודם כל תרגע ../images/Emo13.gif

הרבה אנשים סובלים מרעד בידיים, עורכים להם בדיקות ומגלים שזה שום דבר. עלי לציין שהבדיקות הרלוונטיות נערכות אצל נוירולוג ולכן עליך לוודא שנורולוג בדק אותך והגיע למסקנה שזה שום דבר. מה אפשר לעשות? במידה וזה מאד מפריע לך שווה לנסות טיפול ברפואה סינית. אני מציינת דווקא את הרפואה הסינית כי זה התחום אותו אני מכירה יתכן ויש עוד שיטות טיפול שיכולות להקל על כך. שיהיה בהצלחה.

למעלה