רעב..

רעב..

אחרי שננטשתי לאנחות בצללים הנה לכם שיר מתאים ;-) רעב === חלומות לחים מציפים לילות של לבד הערגה מגששת במעלה הירכיים צום של גוף צום של רגשות והרעב גובר... הבזקי זיכרונות מלחלחים פינות נסתרות ורק אני לי. והרעב גובר עוד... שמות נשכחים מתערבלים בפנים מעורפלות ורק תשוקה ברורה בהן והרעב גובר... ושוב אני עם עצמי מטפסת ברכסים שוממים מאדם מגששת בחשכת הליל מחפשת שיאיי ומוצאת רק רעב גובר...

פסי,פסי..מי נטש..מה נטש..

אל תצללי אל עצמך עם עצמך געי שוב בבשרי החי בשר ודם אנוכי חי,נושם,ומתאווה בך לגעת סיחפי אותי כעת במילותייך מרק.

יקירי

חבק שפתיי בשפתייך יקיר לחח בם .. נשקני עד תיאנק נשימתי תחתם חבקני אהוב עד ייתך עורנו לאחד כבשני ואחבק אונך בי יהדקו שרירי חיותי סביבך לספוג כל אגל מלקוש תאוותנו..

...

לשונך מפלרטטת בלשוני שלובה,מתרחקת שלובה-מלחחת ושוב מתקרבת.. אני חודר לתוכך אהובתי הכניסיני מתחת לחיקך החם תני לי סימן,תני לי רשות לשחרר את אוני בקירבך.. מרק.

נמסה למולך..

אתה נוגע אתה יודע איך כובש במבט מתעלס במילה חודר בנשיקה מרווה בשתיקה כולי שלך ועוד יותר.. ואתה משתרג בנשמתי כגפן בגדרה ורכות גבעולו חודרת מתפתלת עוטפת באיטיות קשיות מחיצותיי ואני נמסה למולך ופוערת חללים למלאם כולי שלך.. ובתום ימי ערפל של בדידות הולכת לאיבוד בך ומוצאת עצמי שלמה ומושלמת בשבילי עבורך רק לך..

בת-קול

New member
עכשיו תורי לומר...

את רואה פסי :) איזו כתיבה מדהימה לשניכם התעלסות במילים נהיה פה חם.. אני זו שחומקת לצללים

לאאאאאאאאאאאא

בת קול עלומה הד מצפוני אל תחמקי לצללים השארי עימדי אבודה הנני בין אותיות שעוטפות אותי מרככות בי חומות אם לא תגביני, אחותי איכה אשרוד את מלחמתי הצילווווו :) המשוררים ממיסים בי חומות מקלפים קליפותיי מעוררים נשכחות ואני, פעורת עיניים למולם מוקסמת עד כלות מיפי המייתם השארי, אחותי אל תלכי לצללים חזקיני אל מול שפעתן של מילים מחידודיו של קקטוס מעוצמתו של צאר מרכותו של מנה משיאו של ארבל..

זו הבעיה. אבוד לי כבר..

אני כבר אוהבת את כולכם. :) ותראה מה קורה..הפורום הפך לצ`ט שכזה.. אני מרגישה שאני ``מציפה``.. הגזמתי קצת.. קסנדרה - סלחי נא לי.

rzar

New member
קריאת אהבה

קריאתך מהדהדת קורעת שמיים ומי יכול לה שבת אפיים לדגל להתייצב לעמוד בפני אוייב אך לא צר ואויב אלא צאר ואוהב מתדפק על דלתך רוצה להכנס בשערך ולספון בביתך קומי עורי פתחי את ליבך לא תופי מלחמה שומעות אוזנייך אלא קריאת האהבה צאר

דייייייי!!!!..לא יכול יותר H-(

נותן לי דרור להזרים לתוכך את אוני במלואו בין חלציך היוקדות מאש ולחלוחית מפתה,ומרווה אף טיפה לא תיוותר מבוזבזת מחוצך זאת-אנוכי מבטיחך משמיע למולך כעת את זעקת האביונה את שהבאת את כולי לידי שיא עד כי לא שולט אני עוד, אפילו בלשוני.. מרק.

למעלה