רעב

רעב

אני מאוד רעב. והשם הראשון שעלה לי כשרשמתי את עצמי בפורומכם החביב הוא זה. לא משנה, תשכחו מזה. שכחתם? אני כבר ארבעה ימים ישן בבית ספר, אוכל בבית ספר(היום פשוט שבת ואין שום דבר פתוח בינתיים אז אני נשאר רעב) משחק כדורגל ומתקלח בביצפר. ואני כל כך מאושר לחזור מדי יום לביצפר. הכל בגלל תחרות אחת נחמדה מאוד בשם ``רובונר``. התחרות שתתקיים ביום שלישי הקרוב דורשת מאיתנו לבנות רובוט שיכבה נר. כל מיני חוקים מוזרים נוטים להקשות את תהליך הכיבוי עצמו. אני מנסה לשכנע את שגיא לקנות לי מקדונלדס אבל אין לו כוח לנסוע כי הוא עובד על איזה חיישן, אז אני בינתיים מסתכל על הקירות במעבדות ביולוגיה על ציורים של ציפורים ותותי יער. אני ממש רעב. כל מעבדת רובוטיקה מלאה בשטויות. נמאס לי לאכול קלוריות ריקות! כבר שבוע לא אכלתי בשר! כמה אפשר במבה, ביסלי, ופרעצלך בטעם של פעם. הדבר בכי קרוב לבשר שיש לי כאן זה צ`יפס שיועד להיות בפיתה עם שניצל ונקנה בטעות. אני חייב לציין שהוא כבר בן שבועיים ואף אחד לא נוגע בו. אנשים שותים כאן בקבוקי מים שעמדו שבוע פתוחים. ומה שהכי עצוב זה שפעם לא אהבתי את ביצפר. האיש הרעב. רק שתדעו שהחלטתי לכתוב את ההודעה הזו רק כי המוח שלי נשרף מחוסר בB12 אז בזמן שאני מעצב את החולצות לתחרות הייתי חייב לכתוב למישהו. אם בא לכם תגיבו. אני כנראה עד יום שלישי לא אוכל להתחבר לאינטרנט כי פשוט - אין לי זמן. בדיוק אבא התקשר עכשיו ואמרתי לו: ``נתראה ביום שלישי``. אלוהים מרחם על ילדי הגן, אבל מדי פעם שורף איזה מייצב לילדי הרובוטיקה. ואני אסיים בסיפור קטן. לפני חודש חבר שלי אכל בטיילת באחת המסעדות ואז בא אליו איזה הומלס ואמר שהוא רעב, וחבר שלי הציע לו את הסלט שנמצא ליד ההמבורגר שלו. ההומלס התרגז נתן לחבר שלי מבט עצבני ואמר את מה שאני חושב כרגע: סאלאט? איים פאקינג סטארבינג מאן! יותר מדי רגעים דראמטיים להודעה אחת, אם תשאלו אותי.

erlich

New member
יפה יפה...

מצא חן בעיני הסגנון :) תגיד, יש סיכוי שאתה לומד בהנדסאים? תודה, ארז.

Wednesday

New member
בהנדסאים

אין עד כמה שידוע לי מגמת רובוטיקה. יש סתם הרבה רובוטים שכל אלה מכיתה ט ומטה נשלחים להתעלל בהם (כלומר, לתקוע אותם בקירות, לגרום להם להיתקע בחבריהם לכיתה וכיו``ב). ואני לומדת שם. אבל שוב, זה למיטב ידיעתי.

snoozy

New member
היי חרא!

(טוב אם אתה לא חרא, אז זו רק עוד פאדיחה בשבילי) אבל אני די בטוחה שאתה חרא. נחמד שחזרת. אני מקווה שהצלחת להתגבר על דומיניק. בכלל, בזמן האחרון פיתחתי לי תיאוריה שכל המאתיים ומשהו אנשים שכתבו פה אי פעם הם בעצם קבוצה של נגיד 10 אנשים שכותבים בשמות שונים. זה מחייב כושר המצאה נדיר, אבל אם אתה יכול להמציא רובוט שיכבה נר- הכל קטן עליך.

rastotman

New member
...מעניין מה קורה אם מגיבים על

הודעות מדפים קודמים...

rastotman

New member
מגניב!

אפשר להעלות ככה הודעות מהאוב [עד כמה שאוב נישמע לי די מלוכלך ומאובק]-!

למעלה