רק אל תהרוס לה את התמימות. ובחייאת אל תחפור לה :)
ס סוקרטס פה New member 9/6/14 #54 אני לא אקח לה את התמימות אני רק אשדרג לה אותה והקטע הוא שהיא מבינה שזו החוויה לשמה אני שם והיא גם מעוניינת לגלות את מה שהיא כבר כך שיש פה פוטנציאל שהיא "תעקוב" אחרי בשביל אל הG השאלה היא אם אני אצליח למצוא את הדרך אליו בינתיים בניתי כבר מסלול עם פוטנציאל תחזיקי לה אצבעות
אני לא אקח לה את התמימות אני רק אשדרג לה אותה והקטע הוא שהיא מבינה שזו החוויה לשמה אני שם והיא גם מעוניינת לגלות את מה שהיא כבר כך שיש פה פוטנציאל שהיא "תעקוב" אחרי בשביל אל הG השאלה היא אם אני אצליח למצוא את הדרך אליו בינתיים בניתי כבר מסלול עם פוטנציאל תחזיקי לה אצבעות
ס סוקרטס פה New member 9/6/14 #57 אני בספק אם את בכלל יודעת להגדיר חיים... שנית בקרוב מאוד לחוות איתי חוויה (גם אם היא כוללת סקס) יעלה לכן כסף מה שאני יודע לעשות עם נשמה של בנאדם 8 פסיכולוגים ו10 קואצ'רים לא יצליחו לעשות ב10 פגישות מרק מי וורדס
אני בספק אם את בכלל יודעת להגדיר חיים... שנית בקרוב מאוד לחוות איתי חוויה (גם אם היא כוללת סקס) יעלה לכן כסף מה שאני יודע לעשות עם נשמה של בנאדם 8 פסיכולוגים ו10 קואצ'רים לא יצליחו לעשות ב10 פגישות מרק מי וורדס
O oops did it again New member 9/6/14 #69 נכון סוקי ואתה האתגר הכי גדול. אבל עדיין לא בא לי עלייך . אולי תחפור עוד קצת ואשתכנע לבסוף.
ס סוקרטס פה New member 9/6/14 #82 אני יודע, תודה עכשיו ספרי לי עם איזו אונה את אוהבת שמשחקים לך יותר הימנית (רגש/דימיון) או השמאלית (הגיון) או שאת מאלו שישר רוצות שימשמשו להן את הדעת
אני יודע, תודה עכשיו ספרי לי עם איזו אונה את אוהבת שמשחקים לך יותר הימנית (רגש/דימיון) או השמאלית (הגיון) או שאת מאלו שישר רוצות שימשמשו להן את הדעת
O oops did it again New member 9/6/14 #84 קודם כל ממך אני לא רוצה מישמוש כלשהו. ואם אני כבר רוצה משהו אני דואגת לבקש. מה יש לי לסמוך על משמשנים וחצאי דברים.
קודם כל ממך אני לא רוצה מישמוש כלשהו. ואם אני כבר רוצה משהו אני דואגת לבקש. מה יש לי לסמוך על משמשנים וחצאי דברים.
ס סוקרטס פה New member 9/6/14 #90 האמת שעל זה אנחנו דווקא מסכימים למרות שאת מתחילה לרכך אותי עם החיזורים שלך