רעב לצומי. FEED ME
M mri10 New member 9/6/14 #2 יאללה אתה תהיה שר הבטחון. יודע להסתכל דרך משקפת סגורה?? אם לא אז אצטרך למצוא מישהו אחר.
א אחד מפוחד New member 9/6/14 #3 תגיד מה שתרצה אבל הוא היה שר ביטחון מוצלח. תקרא את וינוגרד. ולא. אני וצה"ל מעולם לא ראינו את הדברים עין בעין. (אולי זה הכיסוי שהפריע?
תגיד מה שתרצה אבל הוא היה שר ביטחון מוצלח. תקרא את וינוגרד. ולא. אני וצה"ל מעולם לא ראינו את הדברים עין בעין. (אולי זה הכיסוי שהפריע?
O oops did it again New member 9/6/14 #11 מקרקרת לי הבטן וכבר צחצחתי שיניים. ואתה רשע, מנפנף בסנוויץ' מול הפרצוף שלי. אני שוברת צחצוח הולכת לטרוף.
מקרקרת לי הבטן וכבר צחצחתי שיניים. ואתה רשע, מנפנף בסנוויץ' מול הפרצוף שלי. אני שוברת צחצוח הולכת לטרוף.
א אחד מפוחד New member 9/6/14 #12 גרגמל או לא גרגמל ? בשביל סנוויץ' דרדסים גם אני הייתי שובר ציחצוח. דרדס
O oops did it again New member 9/6/14 #15 חההההההההה מאיפה צצת פצאום? יואו אני בהתקף ממרח תמרים. כל הפרצוף הידיים, הסלולארי. מה עושים.
O oops did it again New member 9/6/14 #19 יש לי בחילה יותר מדי אגוזים. איזו מרירות. כמו מרור. כמו יציאת מצרים.