רעב

NSW2

New member
אבל איך תקני ?

אם שוב הנחת שכל הבחירות האחרות הן פחות טובות מאשר מה שנראה לך הכי טוב.
הוכחת את זה כשכתבת "אבל אני לא מאמינה ולא קונה את זה שזה אותו הדבר. רגשות מעמיקים הכל - לטוב ולרע."
מי אמר שאין רגשות באופציות האחרות ?
יש שם פשוט רגשות אחרים.
בטח איך תקני אם את שופטת הכל דרך ההעדפה שלך ?
בשביל באמת להבין צריך לשים את עצמך
ולהסתכל על הדברים מנקודת המבט של מישהו אחר, גם אם היא שונה משלך.
הרי כל שאר האפציות הן "קרות, מנוכרות, שטחיות" ובקצרה פחות טובות ככה זה נשמע כשאת מתייחסת לזה.
זה שנתקלת בכמה אנשים שזה גם בשבילם ככה לא אומר כלום.
את יודעת בוודאות שזה ככה בשביל כולם ?
החוויה הזאת היו סובייקטיבית לגמרי.
תאמיני לי שאם נלך ונעשה מחקר יהיו כאלה שיגידו ההפך.

אצלי למשל שליטה בכלל מתחברת בעיקר למיניות וסקס ולא כדרך להביע אהבה.
יותר כהעדפה מינית מסוג מסויימת. פחות מרגש אותי כל הקטע של משחקי בדסמ מנטאליים כבדים.
גם יצא לי לדבר עם נשלטות שבכלל אהבו בדסמ בקטע של השליטה המינית,
ואפילו כאלה שזה עושה להן את זה שזרים ישלטו בהן.
או סתם ריגש אותן שמישהו ישלוט בהן מדי פעם אבל בלי כל העניין של אהבה וקשר זוגי רציני.
הן בכנות יותר מתרגשות מהגרסאות האלה ולא מהגרסה שאת מגדירה כעדיפה ויותר "עמוקה"!
ולא בהכרח בגלל שיש שם בעיות או כי הן בוחרות משהו שלדעתך הוא פחות טוב.

והנה גם את הדוגמא שלך לנסיעה לחול
אפשר להפוך כשמסתכלים עליה מנקודת מבט אחרת.
מה אם מישהו אוהב באותה מידה לנסוע לחול לבד(ולפעמים יותר).
אני אוהב להיות בסביבה חברתית.
אבל אני גם נהנה לנסוע לבד לא פחות מאשר עם מישהו,
זה מאתגר ונותן הזדמנות להכיר את "המקומיים" ויכול להיות עוד יותר מעניין.
דווקא כשנוסעים עם מישהו יותר "נתקעים עם החבורה".
בשבילך זה אולי לא נכון אבל שוב בשביל מישהו אחר זה נכון.

אוקיי -

אשאר בדוגמת הנסיעה לחו"ל - יש יתרונות לנסיעה עם חברים, ויש חסרונות. לא אמרתי את זה. אבל רוב האנשים יעידו שיותר כייף עם חברים - בד"כ.
שים לב שכתבת "לנסוע לבד", שלא כמו הדוגמא של לנסוע עם מישהו אחר שאין קשר איתו - שהיא ההשוואה הנכונה.

בכל אופן, לסקס עם אהבה יש יותר עומק בעיני רוב האנשים. בסוציולוגיה אין מאה אחוז - יש הכללות.
ושוב - אני מאחלת לאנשים להגיע למצב שבו הם יכולים להבין את ההבדל מניסיון אישי.

UltraL

New member
כן וכן מסכים אתך

לא ידע מזאת אהבה, בטח לא רומנטיקה ונילית חיבוקים וליטופים.
או שכתוב באיזה ספר?

ןכן הכרתי הרבה נשים שעברו אונס או תקיפה מינית והיה להם קשה מאוד בזוגיות ומי שום מה הפכו לסאביות מאושרות. ואז עם מאסטר שדאג להם וכיוון אותם ונתן תחושה של הגנה ו שיפור הערכה עצמית (להם) אז הלכו לטיפול או למדו לתת אמון.

לולה 40

New member
השלמה

היפה בעיני במערכת יחסים בדסמ"ית היא היכולת להשלים עם הגוף והנפש.
כן, עם השולט הראוי אפשר להגיע לסוג כזה של השלמה, סוג של ריפוי, יש למערכת
הזו כוחות אשר לדעתי לפעמים הם הרבה יותר גדולים ממערכת זוגית
ונילית רגילה.
כאשר יש לך שולט הוא מקבל ממך את האישור להיות אחראי על גופך ונפשך
שולט אשר יעשה זאת ללא אחריות יחטא ובעיני אף לא יקרא שולט.

על ריפוי

ורק בשביל לחזק את דברייך;

דווקא במערכת יחסים ונילית, והכי אוהבת ובטוחה שבעולם,
פתאום היה לי את הצורך באלמטים בדס"מיים,
בשביל להשלים את התמונה.

אני חושבת שקודם פשוט מצאתי את עצמי שוב ושוב ביחסים שבהם יחסי הכוחות והשליטה לא פעלו לטובתי,
ולא היה בכך שום דבר שהוא שפוי, בהסכמה או בטוח.

לולה 40

New member
זה מצחיק

כי אני מכנה את מערכת היחסים הבדסמ"ית כ: מערכת משלימה:)
נכון בכל כך הרבה מובנים!

A לוןA

New member
יש אנשים

שחוו טראומות מיניות ואחרות, שמרגישים נכון לפתוח ולשחזר אותן במרחבים מוגנים, כדי לעבד, לאט לאט את הפגיעה.
זה לאו דווקא בבדסמ. הרבה אנשים נכנסים לזוגיות (גם) כדי לעבד טראומות של יחסים דפוקים עם הורים (נגיד), יוצרים חברויות חדשות כדי להתגבר ולעבד את החרם ההוא שעשו עליהם בכיתה ד' וכו'
בבדסמ יש "אישור" ליצור חוויות מיניות שמתחברות לכאב, וכך כאילו יש לגיטימציה לנפש לחוות שוב את הטראומה- ממקום מוגן, ולעבד אותה לאט- רק שהפעם בשליטה, מתוך ההבנה של "אני יכול לעצור את זה בכל שלב"
כמה נקודות:
1. שולט שנכנס למערכת יחסים עם נשלט, חובה שיברר אם יש טראומות מיניות בעברו, ויהיה רגיש להופעה של טריגרים, תגובות "פריז" וכיוב' (גם אם התשובה היתה לא, ובוודאי אם היתה כן)
2. מבחינת הנשלט- בדסמ הוא לא תרפיה, והשולט שלכם לא הוסמך לטפל בכם. הוא אדם, שיכול לשגות, ובמקומות כואבים. אם אתם מסוגלים לזה, לכו לטיפול מסודר
3. הפוסט שלך טילטל אותי. באמת. כתוב חזק אמיתי ונוגע.

SSC שפוי, לא שפוי-שפוי

אם היה לי איזשהו חשד שאתה לא מטורף, לא הייתי מחבבת אותך כלכך

מצוין Aלון

אתה מבין את החשיבות של הפורום הזה בכלל ושל התגובה שרשמת עכשיו בפרט???
כמה שזה חשוב בשביל אחת כמו: As is 246 להגיע לתובנות דרך הדיונים כאן בפורום הזה.

החשיבות היא עצומה.
ותגובתך נהדרת

A לוןA

New member
אני חושב שאני מבין

אחרת לא הייתי משתתף בו (קל וחומר מנהל אותו...)
וחשוב להראות, גם לסמויים שנכנסים לפה וכל העסק הבדסמי הזה שמתגלה אצלם ונורא מבלבל אותם, שזה בסדר. הם לא "שבורים", "פגומים" או "מקולקלים" (או לפחות- "מקולקלים" בדיוק כמו הרבה אחרים :) )

Tranquility40

New member
תגובות "פריז"?

אלון, תוכל להסביר?

הבעיה בכל הדבר הזה (אינני מתייחס ישירות למה שמור רשמה ואני מאושר בשבילה שהדבר מרים אותה כאדם) שזהו משחק באש.
לאדון יש המון כוח גם מול נשלט שלם לגמרי ובריא לחלוטין בנפשו.
אם נחשוב מה עלול לעשות אדון לא מנוסה/אכפתי, וכמה הוא יכול בפוטנציה להשפיל ולפגוע בנשלט שנפגע למשל מינית הנמשך לפגישות שליטה כדי לשחזר את האירוע הטראומתי, נבין את פוטנציאל הנזק העצום הגלום פה.

בסוף תמיד מגיעים לדון

בנזק הפוטנציאלי.

לדעתי, כל מעורבות רגשית/פיזית שלנו עם אדם אחר - היא פוטנציאל לנזק בלתי הפיך.
אנשים מסתובבים בעולם הזה מלאי צלקות, מנסים לרפות אותן בכל מיני אמצעים... ואי אפשר לדעת מה יהיה התרופה ומה רק יחמיר את המצב.

A לוןA

New member
נכון, אבל

יש כאלו שנכנסים לעולם הזה בספלאש אדיר. והמפגש הזה עם הפנטזיות החלומות והמחשבות שבבת אחת קורמים עור וגידים- יכול להמם. התחושה של ווואו!!! מצאתי את מה שתמיד חיפשתי וזה זה וכאן ומושלם ועכשיו יבוא המזור לכל מה שאני מרגיש/חושב/נושא איתי הוא מאוד נפוץ
וצריך לעצור שניה ולהגיד - רגע, זה מעולה ונהדר ומהמם וMAXים- אבל אם זה נוגע לך בטראומות ומעלה פחדים וכאלה- אולי צריך ללכת גם לטיפול בנוסף.
ואין רע בהצבעה על נזק פוטינציאלי בכל מצב- כמו גם על הרווח הפוטנציאלי מאותו מצב, וזה לא משנה אם מדובר על החלפת עבודה, כניסה למערכת יחסים בדסמית או החלפת דירה

246 As is

New member
בשונה מהחלפת דירה

או החלפת עבודה, אני חושבת שיש דברים שצריכים להיכנס אליהם מבלי לחשוב יותר מדי.
להיפך, לתת לרגש לעבוד. לאינסטינקט.
כולם מנסים להיות מאוד רציונליים ומאוד מחושבים. הכל הפך להיות כל כך כלכלי בעולמנו.
צריך לחשב כל דבר -
מה היתרונות ומה החסרונות......לא!!!
מה עם אינטואיציה?
מה עם יצריות?
מה עם להתחבר לדברים מתוך הבפנים?

וכאן, אני כבר לא מדברת בהכרח על מערכת יחסים בדס"מית. זה שהפור נפל על הכיוון הזה, זה נפלא. ייתכן שזה לא מקרי כלל.
להגיד "מצאתי את מה שתמיד חיפשתי" זה לא רע! זה טוב!
ובתנאי שזה באמת ככה.

A לוןA

New member
זה לא סותר

אפשר ללכת עם האינטואיציה, הרגש, האינסטינקט והיצר
ובד בבד לפקוח עיניים ולבדוק אם אני נמצא במקום שטוב לי, איפה אפשר לשפר וממה צריך להיזהר
להשקפתי, לא רק שזה לא מנוגד, זה אפילו משלים.

A לוןA

New member
(ט) תגובת פריז

במקרה של אונס, לנאנס ישנן 3 תגובות אפשריות- לחימה באנס, בריחה או קפיאה (פריז).
חשוב מאוד, בייחוד אם ידוע שלמי שאיתך יש עבר של טראומה מינית, לשים לב שהוא לא נכנס למצב כזה של קפיאה, כי אז כמובן נגמר המשחק ופה יש פוטנציאל אמיתי לנזק (זה לא קשור בכלל לבדסמ, גם ביחסי מין וניליים לגמרי עלול להיות מופעל טריגר ולהוביל למצב של קפיאה- גם אם כל מה שאתם עושים הוא להתנשק במיטה)
ברגע שמישהו נכנס למצב כזה, של פריז, יש להחשיב את כל מה שנעשה לאחר מכן שמה שנעשה שלא בהסכמה- ומכאן, יש להפסיק מיד את הסשן ולעבור לאפטרקייר שיוציא את הנשלט בעדינות ממצב זה.

בקשר לדברים האחרים שכתבת- בלי לשלול מאף אחד את זכות הבחירה החופשית, אני מסכים-יש להיזהר. מאוד.

למעלה