ניכנסת המורה לכיתה ד ' ורוצה ללמד מילים חדשות ומושגים בעיברית.
הגיעה למושג " אדרבא ואדרבא " ..שואלת מי מכיר , שקט בכיתה..אף אחד לא יודע.
קם דודי החוכמולוג ואומר לה : אני אוכל להסביר את המושג עיי דוגמא וככה יבינו יותר טוב ?
בבקשה עונה לו המורה והוא פונה אליה ואומר :
אם היו קוראים לך מינה , הייתי ממיין אותך !
אבל לא קוראים לי מינה , קוראים לי זינה ...
" עונה לה דודי ; " אדרבא ואדרבא " ..
מצד אחד - מכיוון שאני לא יכולה לדמיין סקס מספק ללא שליטה, אם הייתי בקשר יזיזותי נטו ללא רגשות - עדיין היו בסקס אלמנטים טכניים של שליטה - ספנקים, משיכות שיער, הוראות, ספירות, וכו'.
זה החלק הפיזי - הוא כייפי ואני לא חושבת שהייתי מסוגלת לוותר עליו.
אבל העומק המטאפיזי - ההתמסרות האמיתית, הכניעה האמיתית, הסימביוזה - לא יכולה להיות שם ללא אהבה.
אין מה לעשות - סקס ללא אהבה, בדס"מי או לא - יכול להיות מאוד מאוד מהנה וכייפי, אבל הוא בכ"ז פחות טוב, פחות עמוק, פחות מהותי. משהו אחר לגמרי.
הפתרון הקל.
על פניו זה אולי נראה ככה, אבל זה פתרון שהוא מאוד קשה ומאוד לא קונבנציונלי.
והוא כזה גם בגלל שהוא לא תלוי מערכת יחסים נוכחית, או גבר.
רק הדדיות.
וזו השאלה הגדולה. והמתבקשת. האם קיימת הדדיות...... מי יודע?
אני רוצה לעשות לך טוב ואתה תהיה טוב אליי בתמורה. תספק את הצרים שלי ואני אספק את שלך.
בזוגיות, הצורך הוא אהבה, ביחסי שליטה, הצורך הוא שליטה (וכאב/השפלה/כל אחד ומה שעושה לו את זה)
אני רואה הדדיות במובן שכל צד חשוב מהשני. גם ביחסי שליטה המצב הזה יכול להתקיים, אך כשמדובר על שליטה שבא יש רק סיפוק מיני הדדי ללא אכפתיות אמיתית מבן הזוג השני (להיפגש, להזדיין ולהפרד עד הפעם הבאה) - תאוות בשרים אמיתית per se, בסמנטיקה שלי אין מוגדר כהדדיות, אולי ניתן לכנות זאת הדדיות אינטרסנטית.
גם בקניית מקרר יש הדדיות, לי ולמוכר יש אינטרס הדדי לקניית המקרר. אני צריך מקרר והמוכר צריך כסף. אך זאת הדדיות אינטרסנטית.
גם אלה אגב, יכולים להתקיים, ורצוי שיתקיימו בBDSM
הרי לא מדובר בסטוץ, סתם סקס.
צריך לבטוח במישהו, לסמוך על מישהו עם החיים שלך, בשביל למסור לו את השליטה עד הסוף.
בעיניי, הכל תלוי ברמת הקשר, רומנטי, בדס"מי, או גם וגם.
אם נמצאים שם רק בשביל הסיפוק המיני המיידי, זה מה שזה. אם יש משמעות גדולה יותר, אכפתיות, זה משהו אחר.
להתקיים אהבה ביחסי שליטה?
או הפוך.... לא יכולים להיות יחסי שליטה אם יש אהבה?
אני לא יכולה לדבר מנסיון.... אבל בפנטזיה שלי וברצון שלי להיות נשלטת ולהתמסר לאדון...אני לא יכולה לראות את זה בלי האהבה והחום.
לא יכולה לראות עצמי סומכת על מישהו ברמה הזו, אם לא חשה שאוהב אותי.