רעב

246 As is

New member
רעב

"תאכלי משהו, תראי איך את נראית!"
יכולתי לאהוב אותו רק עבור המשפט הזה.
אבל איך מסבירים למישהו שבקושי מכירים שזה לא היה ככה תמיד, שהשינאה שלמדתי והשומן שעטיתי עליי, שירתו אותי והגנו עליי מאז אותו לילה ועד לשנה האחרונה.
מתיימר לדעת. זורק לעברי בקלילות את העובדה שעם אנשים זה מאוד קשה לי. הולך לצידי ברחוב ולפתע אוחז לי את היד. מחזיר אותי בבת אחת, בלי לשים לב, לגיל 15.
הוא סוגר אחריו את הדלת ומתנפל עליי, מוביל אותי לחדר מביך. מפחיד.
"את תתמודדי, מור." אני שומעת את עצמי ויודעת שזה שקר.
אני מרגישה את זה ברעד שעובר בי, מכפות הרגליים ועד קצות האצבעות שבידיים, אלו שאזוקות כרגע לצלב עץ.
"מה את עושה לעצמך? למה?"
הכל זועק בי ואני יודעת למה. הכל בוכה בי. ואני יודעת למה.
העיניים שלי מכוסות אבל אני יכולה להרגיש אותו מתקרב. שוט הזנבות שלו מצליף בי בעדינות.
אלוהים, איך יכול להיות שזה כל כך טוב? וכל כך נכון?
מציב לי כל חלק בגוף במקומו. כמו שהיה צריך להיות אלמלא הלילה ההוא.
שומעת אותו נושם ויודעת שהוא רוצה. ויודעת שאני יפה. עוד יותר יודעת שזה מרגיש נכון.
ואז שחרור. ושוב כאב. הוא שם עליי יד כבדה ואני לא יכולה לנשום. אני שוב בת 15. לא רוצה להיות בת 15. אין לי אויר. אני זקוקה לאויר. ולמה זה כל כך מחרמן???
מסתובבת בחדר לבדי. אני חתולה סקרנית ויש לי עיניים גדולות. איך לבקש ממנו עוד? וגם את זה. ומה זה? תראה לי! תנסה עליי! תכאיב לי. אלוהים, תכאיב לי. הוא לופת אותי מאחורה וזה מרגיש בטוח. הוא לא מסוגל להבין למה ואני לא מסוגלת להמשיך לשנוא.
הוא מתפלא שלא הזדיינתי לפני, כל כך לא מבין. מיליון גברים רצו אותי. עוד מיליון רוצים. זה בכלל לא משנה, זה פגום בי לגמרי. נלקח ממני.
עולה למכונית. להגיע לעומרים נראה לי כל כך ארוך. הכל מתוח לי והכל קשה לי. מקללת את העיר הזאת, למרות יופיה. למרות שהיא שובה אותי לגמרי.
מצליחה להרגע רק כשרואה את השלט לאיילון דרום ואז דברים מתחילים לצוף ומשהו סמיך ממלא אותי. זה מתחיל ממש למטה ועולה. זאת הכרה. אולי ידיעה. אולי השלמה ואז דבר גדול יותר, מפחיד הרבה יותר. אני חושבת שרק ככה אני רוצה את זה. אני יודעת שרק ככה אני צריכה את זה והאם ייתכן שזה הפתרון שלי?

את משהו מיוחד, כבר אמרתי?

התחברתי מכלכך הרבה מקומות, שלא אוכל להסביר. כל כך הרבה הזדהויות קטנות בטקסט אחד...

תודה.

246 As is

New member
תודה לך!

ואני סתם מתה לדעת - למה התחברת????!????

לצורך בכאב שכזה, למקום שממנו הוא נובע

לא מנסה לנחש אותך,
אבל נדמה לי שיש לנו מן המשותף.

246 As is

New member
אם אני חושבת

מה שאת חושבת שאני חושבת.....חחח!
אז כן, כנראה שיש לנו מן המשותף.
ואנה, חיבוק!

liansun

New member
קראתי

פעמיים.... ונראה לי שאני צריכה לקרא שוב.
מרגישה כאילו לא מבינה עד הסוף....
מעורבבים לי כל מיני תחושות ,
מרגישה מבולבלת.
וזה גם מה שיפה....
שטקסט עוד ממשיך לעורר מחשבה והתלבטות אצל הקורא .....
התלבטות לגבי מה כותב הטקסט ניסה להעביר, התלבטות איפה זה פוגש אותי.....
מעניין
עדיין חושבת על זה

Tranquility40

New member
אני לא כל כך מאמין בפתרונות קלים

בדרך כלל לבעיות קשות פתרונות קשים עוד יותר.
יש לדן אריאלי כמה הרצאות מעניינות בעניין (YouTube). בני אדם מחפשים פתרונות קלים ומספרים לעצמם שזה הדבר הנכון.
למשל כשמפטרים אותנו מהעבודה אז הבוס אשם, אם לא הצלחנו במשהו זה כי דפקו אותנו ואם מישהו הוא עשיר זה לא בגלל שהוא כשרוני או עמל קשה אלא כי היה לו מזל או קשרים. כולנו לוקים בזה (וכמובן שגם אני).
אני מאחל לך שאכן זה הפתרון
ושתהיי מאושרת. פשוט חשוב להיות מפוכחת כדי לוודא שבסוף לא תגיע ההתרסקות.

Tranquility40

New member
קלות

קלות לחשוב שמערכת יחסים BDSM שאינה כוללת אהבה (אני מנחש) אלא רק הסחפות חושים היא פתרון.
אני בכוונה מדגיש את עניין השליטה פה משום שהתרסקות של נשלטת שנעזבה ע"י אדונה קשה פי כמה מסתם פרשיית אהבים.
נכון, זה כיף, מסעיר, סוחף, מטלטל חושים, גורם לך לחשוב על כל רגע כשאתה הולך לישון בלילה, כשאתה נמצא בישיבה בעבודה אבל אם אין תשתית עמוקה עוצמת ההתנתקות קשה באותה מידה כעוצמת החוויה הרגשית.

הממ... אני חושבת שכל אחד מאיתנו

קרא את הטקסט מהמקום שלו.
התוכן הוא מאוד סובייקטיבי. אני ראיתי דברים אחרים לגמרי.

אגב, אני לא יכולה לדמיין קשר שליטה מחוץ לזוגיות,
אבל אני יודעת שעבור לא מעט זה דווקא בדיוק להפךץ כלומר, נפרד לחלוטין.
מערכת יחסים בין שולט לנשלטת שלו יכול להמשך שנים ולהיות עמוק יותר מזוגיות רומנטית לפעמים.

Tranquility40

New member
מאיזה צורך מגיעה מערכת יחסים כזאת לדעתך?

חייב להיות שם משהו - אהבה? גיוון מיני הדדי? סתם גיוון מחיי היומיום?

לא, רצון להישלט.

במערכת יחסים זוגית רומנטית, זה יכול להפריע.
בין אם הזוגיות פוגעת בשליטה, או להפך. גבולות יכולים להתטשטש בקלות.

זה לא בהכרח ולא תמיד מפריע, אבל יכול.

יש לי תשובה אפשרית:

א. המובן מאליו - מישהו שבמערכת היחסים שלו לא יכול לממש את הבדס"מיות שלו, אז הוא משלים "בחוץ".
ב. מכיר את תיאוריית הזונה והמדונה? יש כאלה שחושבים שלא עושים "דברים כאלה" עם בת זוג, שזה לא יאה. יש כאלה שיעריכו פחות את בת הזוג שלהם אם היא תהיה בעלת מיניות מתפרצת.
עצוב, אבל נפוץ מאוד, ולא רק בהקשרים של בדס"מ.

מישהי התארחה פעם בפורום סקס, וסיפרה שהיא שלחה סמס לוהט לחבר שלה או משהו כזה, והוא אמר לה (האידיוט!) שהיא צריכה להפסיק את זה, שזה לא מכבד אותה, שזה משהו שמתאים ליזיזה, לא בת זוג.
באופן דומה, ראיתי פעם בסרט תיעודי בשם HEAVEN & HELL, מישהי שהיא שולטת, אבל מתחתנת עם ונילי, וטוענת שהיא לא הייתה יכולה לחיות בזוגיות עם גבר שאוהב דברים כאלה.
איזה מוסר כפול

בעיניי זה טיפשי, ובעיקר - סוג של דרך התמודדות עם חוסר קבלה עצמית (משהו כמו להגיד לעמך "אני לא באמת עושה דברים כאלה, זה רק בשביל הכייף הטכני, אבל חס וחלילה בזוגיות!").
כמישהי שזה חלק אינטגרלי מהמיניות שלה - ההפרדה המאולצת הזאת בד"כ מאוד מפריעה לי. כי אם מישהו שאוהב את זה מרגיש שזה לא לגיטימי בתוך זוגיות רומנטית - אז מה יגידו אנשים מ"בחוץ", שגם כך שופטים את זה כסטייה?

אני דווקא יכולה להבין את זה...

לא אצל כולם הBDSM מסתכם בקשירות וכאב ברמת הקל עד בינוני.

מה לגבי אנשים שהקיק שלהם זה דווקא להשפיל / להיות מושפל? שלא נדבר על שולט שרוצה להשוויץ בנשלטת שלו, בכישוריה ובכניעתה בפני גברים נוספים?
לא לכולם קיבה חזקה מספיק להתמודד עם זה במערכת יחסים רומנטית.

אני גם חושבת שכשמנהלים ביחד בית, משפחה, זה יכול קצת לפגוע בטוטאליות של השליטה.
לפני רגע אני צועקת עליו שהרס לי את הסוודר בכביסה, ורגע אחרי אני על הברכיים קוראת לו 'אדוני'? זו בעיה... והרי הוא לא יכול לתת לשולט שבו לצאת החוצה כשאני כועסת על הסוודר, כי אנחנו מחוץ לסשן, כי אנחנו-אנחנו הרגילים, והוא גם לא יכול להעניש אותי על זה אחרכך, כי זה לא יהיה נכון.

אני מצליחה להעביר את הכוונה...?

גם לגבר שלי היה, ועדיין קצת קשה,
הוא מכאיב לי ואני צורחת מכאב ועונג, הוא מרגיש כמה אני נהנית, אבל יום אחרי הוא רק רואה את הסימנים הכחולים ובראש שלו - "הכיתי אותה".
דיברנו על זה, והוא אמר לי, "אני בא ממשפחה טובה, חינכו אותי להתנהג יפה לנשים, אני לא יכול לעשות לך דברים כאלה",
וזה תהליך ארוך לעבור ביחד בשביל שהזונה והמדונה יתחברו ליישות אחת,
ולא כולם רוצים או יכולים לחבר ביניהן.

הרגת אותי מצחוק עם המשפט

"לפני רגע אני צועקת עליו שהרס לי את הסוודר בכביסה, ורגע אחרי אני על הברכיים קוראת לו 'אדוני'?"

יש בזה משהו חחח

אני בהחלט מבינה למה את מתכוונת

תראי, לי כל זה בא מאוד טבעי, למרבה המזל, וגם היה לי המזל הנדיר ליפול על מישהו שהוא גם ותיק ומנוסה בזה, גם אדם מדהים, וגם לגמרי היאנג של הין שלי.
אני לא יודעת איך זה היה קורה עם מישהו אחר.
אני חושבת שגם לעובדה שאני לייט-בלומרית יש משקל- כי הגעתי להכל מאוד מגובשת ושלמה עם עצמי בנושא הזה.
ברור לחלוטין שבמקרים רבים זה תהליך ארוך ולא תמיד פשוט.
לגבי הסוודר - כן, טוב, לפעמים זה אכן מבלבל. אבל אם את לא הולכת על 24/7 - אז זה בהחלט אפשרי לנהל זוגיות שוויונית מחד, ובדס"מית מאידך.
הקונפליקט הפנימי הזה בהחלט יכול לבלב אנשים ולגרום להם לרצות להפריד, או לפחות לחשוב שצריך להפריד. וחבל - אני חושבת שהם מפספסים דבר נפלא.

למעלה