רעב...

רעב...

אני שבוע אחרי ניתוח הטבעת, על כלכלה רכה. כבר שלושה ימים שאני רעבה, אמנם אני אוכלת יוגורט/ מעדן אבל זה מחזיק אותי גג לשעתיים. אני שותה הרבה, משתדלת לפחות כוס בשעה. זה בסדר שזה ככה??

אופירA

New member
מנהל
איך תהיי שבעה מיוגורט ומעדן?

ברור שאינך שבעה. את צריכה לאכול מאכלים משביעים. טוב מאוד שאת רעבה, כך צריך להיות. הקיבה מחלימה והרעב הוא הרגשה של בריאות. תאכלי פירה תפוחי אדמה, דייסות חלב וקורנפלור או סולת, גבינה (צירוף של חלבון עם פחמימה משביע), פתית ופריכיות, חומוס, טחינה, ממרח טונה, מאכלים כאלה.

אפשר לאכול פתית ופרכיות בשלב הזה???

לפי התפריט שאבינוח נתן, בשבוע שני ניתן לאכול רק מאכלים רכים...

אופירA

New member
מנהל
פתית, פריכיות, במבה

מלאים אוויר ונמסים בוושט, ולכן עוברים בקלות בטבעת ושייכים לתפריט השבוע השני של הכלכלה הרכה. אנחנו למדנו את זה כאן. אם את רוצה להיות בטוחה, תשאלי את אוסנת, היועצת.

היי הדס

טוב לראות אותך כאן. בדיוק אתמול שאלתי את עצמי היכן את. את התשובות אני משאירה למנוסים שיש מה ללמוד מהם. הרי אני ואת נותחנו באותו היום בהפרש של שעה ושוחררנו באותה דקה (-: המלצה: התחלתי לשתות מרק עם גזר וכרובית מעוכה וזה סותם אותי מהר מאוד ומחזיק אותי חצי יום שבעה. כשאני רעבה אני נגשת שוב לסיר. מצליחה לאכול שלושת רבעי כוס. לא אספר לך על קולות האינסטלציה שיש לי אחרי כל שתיה אבל מסתבר שזה נורמלי בשלב הזה. אולי כדאי שתנסי את זה גם. שרון יסמין

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כן, לא יוצא לי להיכנס לפה הרבה.. עבודה, ואורחים בחג... רק עכשיו אנחנו נכנסות לשבוע השני שבו ניתן לאכול ירקות מבושלים. אמנם התחלתי לאכול מעדנים עוד לפני תחילת השבוע השני אבל זה היה כי שתייה לא השביעה אותי בכלל, ומהרגע שהורדתי את הסיכות התחלתי להרגיש רעב.. מה איתך? עדיין כואב לך?? לי עדיין כואב בתפר העליון שנמצא בקו החזייה. אבל כאב שניתן לסבול ולא מצריך לקיחת משככי כאבים. בערב שבועות היה לי ממש קשה, כי שבועות זה החג שאני הכי אוהבת, עם האוכל הכי טעים (לדעתי). שבועות זה החולשה שלי..
תמיד כשהייתי בדיאטות זה החג שתמיד נשברתי בו! אבל עבר בסדר... שרדתי!! שיהיה לך אחלה לילה/יום תלוי מתי תראי את ההודעה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כן, לא יוצא לי להיכנס לפה הרבה.. עבודה, ואורחים בחג... רק עכשיו אנחנו נכנסות לשבוע השני שבו ניתן לאכול ירקות מבושלים. אמנם התחלתי לאכול מעדנים עוד לפני תחילת השבוע השני אבל זה היה כי שתייה לא השביעה אותי בכלל, ומהרגע שהורדתי את הסיכות התחלתי להרגיש רעב.. מה איתך? עדיין כואב לך?? לי עדיין כואב בתפר העליון שנמצא בקו החזייה. אבל כאב שניתן לסבול ולא מצריך לקיחת משככי כאבים. בערב שבועות היה לי ממש קשה, כי שבועות זה החג שאני הכי אוהבת, עם האוכל הכי טעים (לדעתי). שבועות זה החולשה שלי..
תמיד כשהייתי בדיאטות זה החג שתמיד נשברתי בו! אבל עבר בסדר... שרדתי!! שיהיה לך אחלה לילה/יום תלוי מתי תראי את ההודעה

היי הדס

אכן אנו נכנסות היום לשבוע השני. היום זה בדיוק שבוע ששוחררנו בסך הכל. רק אתמול התחלתי לאכול את המרק עם הגזר והכרובית. מצחיק איך פעם מרק זה לא היה אוכל עבורי ואתמול התמוגגתי עליו כאילו זה הדבר הכי טעים שאכלתי מעודי. אני לא הרגשתי רעב מיוחד בשבוע הראשון למזלי ולכן התבאסתי לקרוא אתמול שיש לך ימים של רעב. זה ממש לא נעים. הכאב בתפר העליון שיגע גם אותי כמה ימים אבל הבנתי מהחברים כאן שזה כאב מוכר. נכון להיום כבר כלום לא כואב לי. אם אני שמה יד על עצם החזה אז אני כן מרגישה כאב קל. גם אני ללא משככי כאבים כבר. אם אני רוצה לישון על צד שמאל אז מרגישה כאבים בבטן אבל מתהפכת לצד שני ובזה נפתרת הבעיה. צריך ללמוד להתרגל לחיות עם הטבעת. אני שמחה מאוד שעשיתי ושאני אחרי. ודרך אגב מותק....שבועות זו החולשה גם שלי ואני עוד הכנתי את ארוחת החג כי אימי מבוגרת ושניי אחיי רווקים כך שהכנתי את כל המטעמים והקינוחים (בלינ'צס ועוגת גבינה) ולבסוף ישבתי ליד שולחן החג גם חצי גביע יוגורט מאעפן. אבל היה לי ברור שאסור להתפתות אבל זה בהחלט קשה!!!!! וכל הכבוד שגם את שרדת!!! תקבעי לך תור לדיאטנית בהקדם. לי יש ב- 21/6. יום נעים ונשתמע

למעלה