רעב

giulietta

New member
רעב

האם היית רעב לאחרונה? לא רעב ללחם ולא צמא למים. רעב לקירבה, לרגש, למילה טובה. האם כאבה לך הבטן לאחרונה? כאב מצמית, כזה שהופך את המעיים, כזה שמתהדק אל הסרעפת, מטפס בגרון... האם מכיר אתה את מצוקת הבדידות? את עלבון ההמתנה ליד החלון מול הכביש השומם, אולי תחלוף בדרך נפש חיה ותניד בראשה לשלום... אולי כלב שאיבד את בעליו, צלעותיו בולטות וזנבו מושפל בין רגליו, יסטה מדרכו לרחרח בגינה לא לו...הלב יתרחב אפילךו למראה אבקנים שירחפו באויר, בין אדמה לשמים, נישאו על ידי הרוח ממקום שיש בו קולות צחוק ופטפוט של אנשים מאושרים. הם יצנחו בנחלה זרה, בעל כורחם ויינטעו עימם תקווה לאביב הבא. אנשים מתלחשים... מרימים גבה... "מה הוא מצא בה?"... "מה היא מצאה בו?"... אדם רעב ישבע גם ממעט...כמו המן והשליו שהיו כמעדנים במדבר. אדם רעב, גם כשיפרשו לפניו שולחן מלכים, ינהג כבוד בפירורים... אם אדם שבע הינך, אל תשפוט אדם רעב. יתכן שדוקא הוא ייטיב ממך לגעת בעומקה של האהבה. ג´ול

תגידו לי...

אתן רוצות להרוג אותי ?? כל הזמן מדברות על אוכל ורעב... אני מה זה רעב והבית ריק... בורקס 24 שעות הנה אני בא !!!

טאקילה~*

New member
רעב...

אדם כשהוא רעב או לא בטוח הוא יעשה פשרות.. הוא יעשה דברים שלא חלם עליהם בחייו.. לפתע יש לו גב עקום,אובדן הגאווה וחיוכו קפוא ושתיי ידיו מטונפות או כך נידמה.. והוא יבליג שנים רבות להפליא ורק ירשום את קורותיו בפנים שנה אחר שנה...

ועוד משהו

האם אפשר לחיות בעולם בלי חורים? בעולם בלי חורים לתקליט אין חור למזוודה אין ידית לבית אין תריסים ואין חלונות לחלונות שאינם אין סורגים אין מזגן אוויר, לא מאוורר, וספק אם יש אוויר. בעולם בלי חורים לא אוכלים כעכים ואין מקרוני גבינה צהובה אינה גבינה צהובה את הגבינה לא מגרדים על פומפיה סתומה בלי פומפיה אין גם סלט גזר חי ואין לביבות תפוחי אדמה. בעולם בלי חורים לא עונדים שעון על יד ואין מקום לזמן אין צמידים אין מחרוזות ואין גם חרוזים בלי חרוזים לא מחשבים על חשבוניה ולמתחילים בשיעורי חשבון אין חור בראש אך יש כאב ראש נורא. בעולם בלי חורים לילדות אין צמות ואין קוקיות כי לכל הגומיות אין באמצע חור. כאן כבר כל אחד מבין אי אפשר לחיות בעולם בלי חורים. אין עולם בלי חורים. וכמו שאין עולם כך אין בן אדם. אין אדם שאין לו פגמים, חסרונות בעיות. אף אחד לא נברא מושלם התפקיד שלנו הוא לנסות למלא את החורים, לתקן את הפגמים. אך יש לדעת, גם אם נמלא חור אחד, תמיד נמצא חורים נוספים. אולי חורים קטנים יותר, אולי פחות עמוקים, אך כל עוד האדם חי-הוא אף פעם לא יגיע למצב מושלם. חשוב לזכור זאת, גם ביחס לעצמנו-שיש לנו עבודה תמידית של מילוי חורים. אך גם ביחס לאנשים שמסביבנו-כמו שאנחנו נבראנו ככה- גם הם נבראו עם חורים(כל אחד והחור שלו...) ולכן עלינו לקבל את חברינו כמו שהם. לא לשנוא אותם על פגמים שבהם לא לכעוס על החסרונות שלהם. לאהוב כל אחד עם החורים שבו. וגם אם זה לא כל כך קשור, אהבתי מה שכתבת.

שכחת שני דברים שחשובים לי....

חורים בכדור הבאולינג ובאישה.... (אז תכעסו עלי קצת -אז מה ???)

giulietta

New member
ממממ... תמיד כייף לשמוע ../images/Emo9.gif

נדמה לי שבוב מרלי שר ש"אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן"? אז הוא טעה חחחחחחחחחחחחחחח בוקר טוב מתוקה

שניה לפני שאני עפה לבשל...

תרשי לי לתת לך
למה? סתם כי בא לי וכי מגיע לך! שיהיה סוף שבוע רגוע... (אם נאמין לברכות שלנו אולי בסוף זה יתגשם)

נשית~37

New member
פניני חוכמה

לפעמים עדיפים הפירורים ע"פ עושר ריקני (ואין הכוונה כאן לממון).

יאצפן

New member
רעב../images/Emo117.gif

גולי, ריגשת אותי, מילים פשוטות, וחודרות ללב שתהיה לך שבת טובה, ומהנה, ושלא תהיי רעבה, אלא שבעה, עד המתוק.

giulietta

New member
מוואה ../images/Emo25.gif

אל חשש. האיש שלי חזר ונכנס ישר למטבח, מקומו הטבעי... רעבה אני לא אהיה . שמחה שזה נגע בך. שבת שלום. ג´ול (עם פרח. האייקונים שלי יצאו מדעתם)

למעלה