רעב בעזה?

שמלת תחרה1

Well-known member
למי? לאן הולך האוכל הטרי והקינוח?
דובר צה"ל בערבית מציג תיעוד: מחבלי חמאס נהנים מבשר טרי, ירקות וקינוחים

ומי מדבר על החטופים?🤔

ומי מדבר על החטופים?🤔
בפעם הבאה, הצביעי בן גביר.

הסבירי, אל תזרקי סיסמאות.
איזה טמטום?
סיוע הומניטרי שבין כה וכה לא מוערך בעולם ולכן אנו יוצאים קרחים מכאן ומשם, גם גורמים למפלצות לשבוע ומנגד מרעיבים את החטופים שלנו, במקום שגם החוטפים יהיו מורעבים וירצו להיכנע!

שמלת תחרה1

Well-known member
בפעם הבאה, הצביעי בן גביר.
לא רק שאין רעב בעזה,
"אין בית בעזה בלי מנהרה"

אפרת10512

Well-known member

ומי מדבר על החטופים?🤔
אם ההצטדקות של חמאס היא "הרעבה של עזה", ההתנהלות מתחת לאדמה מעידה על שקר עצום.
בני-אדם רעבים מאבדים את המחסנים שלהם בשוטטות, בעוד האוכל מגיע למחבלים.
הסרטונים חושפים פער מוסרי קיצוני – בין הצגות הזוועה בעולם לבין חיים נוחים מתחת לאדמה.
המסר ברור: מדובר בעיקר פופוליזם וניצול סבל לצורכי תעמולה.

שמלת תחרה1

Well-known member
אם ההצטדקות של חמאס היא "הרעבה של עזה", ההתנהלות מתחת לאדמה מעידה על שקר עצום.
בני-אדם רעבים מאבדים את המחסנים שלהם בשוטטות, בעוד האוכל מגיע למחבלים.
הסרטונים חושפים פער מוסרי קיצוני – בין הצגות הזוועה בעולם לבין חיים נוחים מתחת לאדמה.
המסר ברור: מדובר בעיקר פופוליזם וניצול סבל לצורכי תעמולה.
והחמאס בדיוק אחר. נראה שהוא המחליט בכל נושא, ונושא.

מ ש ה 53

Well-known member
והחמאס בדיוק אחר. נראה שהוא המחליט בכל נושא, ונושא.
אז יש לי רעיון... שיביאו גז מרדים כבד וימטירו אותו על כל הבתים שכאמור יש מתחתם מערות. יירדמו השוהים במערות וצה"ל יחלץ מתוכן את החטופים, את המתים ואת חיילי החמאס הרדומים. אחרי זה? שיפרסמו בכל העולם שמתחת לכל בית יש מערה וכל העזתים הם אנשי חמאס.

שמלת תחרה1

Well-known member
אז יש לי רעיון... שיביאו גז מרדים כבד וימטירו אותו על כל הבתים שכאמור יש מתחתם מערות. יירדמו השוהים במערות וצה"ל יחלץ מתוכן את החטופים, את המתים ואת חיילי החמאס הרדומים. אחרי זה? שיפרסמו בכל העולם שמתחת לכל בית יש מערה וכל העזתים הם אנשי חמאס.
תשלח את הרעיון לדובר צה"ל.

נערך לאחרונה ב:

נסיך.333

Well-known member
והגרוע ביותר שפה בערוצי הפרסום מדברים על הרעב כביכול בעזה יותר מאשר על החטופים..

לעומק

Well-known member
אם לפני 70 שנה המוסד יכל לחטוף את איכמן.
למה שהמוסד לא ילך לקאטר ויאסור שם את החמאסניקים. ואת אשתו של סינוואר שחייה בטורקיה.
ואותם אפשר להרעיב למוות
אותם ואת הנוחבות

שמלת תחרה1

Well-known member
אם לפני 70 שנה המוסד יכל לחטוף את איכמן.
למה שהמוסד לא ילך לקאטר ויאסור שם את החמאסניקים. ואת אשתו של סינוואר שחייה בטורקיה.
ואותם אפשר להרעיב למוות
אותם ואת הנוחבות
מורן אטיאס מצטרפת לעידן עמדי ותוקפת את האמנים שחתמו על העצומה נגד המלחמה בעזה 🇮🇱
"פשעי מלחמה ??!! חמאס ועזה פרצו לגבולות ישראל לתוך הקיבוצים של שוחרי שלום (כמוני) ורצחו, אנסו וערפו ראשים. חטפו מאות !!!! איפה היה הסיוע ההומניטרי? איפה הייתם לצאת ולדרוש מכל ארגון סיוע בעולם? מכל מדינה ? לספר את סיפורם לכל כל תקשורת ?? איפה טחנתם בסטורי שלכם על בר קופרשטיין או אביתר? איפה דרשתם לפאקינג סיוע הומניטרי עבור החטופים שלנו?? כשאתם יודעים שהם רוצים לרצוח ולהשמיד אתכם ??? אני יכולה להבין את החמלה עבור כל ילד וילדה ( אני מסייעת כל חיי לכל ילדה וילדה ממדינות שאפילו לא הכרתי אבל חמלה עבור אלה שרוצים לרצוח, לאנוס את בנות ישראל בארץ ובעולם ??!?! הלו????? תתעוררו !! תצילו
את אחינו המורעבים במנהרות השטן שאוכל וטוחן פיתות כשהם מתעללים בנו ועכשיו מקבלים את התענוג האחרון שאפילו אתם היהודים בתוכינו מפיצים עבורם תעמולה שרק מחזקת אותם לא להיכנע. להשאיר את החטופים להירקב !! הפכתם למשתפי פעולה ואני כותבת את זה בכאב ומודעת לכך שקל יותר להיכנע .. וקשה להתמודד מול עולם תקשורתי עצום שמבטל אותנו, מוחק אותנו כל כך מהר מהמפה. אנחנו התחלנו את המלחמה? אנחנו רצינו להרעיב ילדים ? אנחנו רוצים לשלוח את הבנים שלנו ל600 ימי מלחמה ומילואים??? מטרה אחת- תחזירו את החטופים!! להשמיד את חמאס שחטף לא רק אותנו את הנארטיב מקריב את עמו שאם ירצה שלום- אהיה הראשונה להושיט יד.
ולא אני לא "חשוכה" או תומכת מפלגה זה ממש לא מעניין אותי - מעניין אותי לשמור על היהודים בארץ ובעולם. כן קודם אנחנו.. מה לעשות ? ניסינו אחרת .. ולא צלח. אז תחשבו ערבית ויהיה פה שלום. אינשאללה. וכן אני עדיין מאמינה בשלום ודו קיום. לא חוגגת למוות של אף אחד FB_IMG_1754219691342.jpg

דורון-55

Well-known member
החטופים שלנו גוועים ברעב
הסרטון האחרון של אביתר דוד גורם ללב להתכווץ
שלד אדם מהלך
והמחבלים אוכלים ושותים בשר פירות טריים
כמה אפשר להמשיך ככה
סיוע הומנטרי לאן הוא הולך ??.
אף אחד לא מדבר בערוצים על החטופים שרעבים
אבל תושבי עזה מקבלים סיקור נכבד
שרוב הסיקור לא אמיתי ונועד להחליש את העם ואת חיילי צה"ל
שמחרפים את נפשם במלחמה צודקת מאין כמוה