רעבה תמידית

ליל 2

New member
רעבה תמידית

השבוע בקרתי אצל הרופא, הוא ראה את המדידות ואמר ששעתיים אחרי ארוחה הערכים של מאוד גבוהים, בין 160-140 . הדיאטנית המליצה להוריד פחמימות. עכשיו בצהרים אני אוכלת שניצל טבעול וירקות, הערכים ירדו ל-110 אבל אני "מתה מרעב". נראה לי שהרופא מחמיר איתי. איך זה אצלכם ?

avramavi1

New member
אני גם חושב שהרופא מגזים אבל...

אומנם 150 פלוס מינוס אחרי ארוחה זה די טוב אבל אני לא מבין מה הבעיה ? אם את רוצה לאכול יותר בארוחת הצוהריים אז פשוט תשימי יותר יחידות של אינסולין

אני דווקא אוהבת רופאים שמגזימים../images/Emo8.gif

הוא דואג לבריאותך לאורך שנים. כן בד"כ נחשב ערכים של עד 180 לאחר ארוחה תקין, אבל כמובן שמחוץ לתחום הנורמה. אם את על אינסולין אפשר לשנות את המינון ובכך לאפשר לך לאכול יותר. אם על כדורים או דיאטה בלבד כדאי להעשיר את הארוחות בירקות וחלבונים על חשבון הפחמימות כך שלא "תמותי מרעב".

דואגת1

New member
רעב

עד כמה שידיעתי משגת, לרעב שלך 3 סיבות: רעב - לכל אדם קורה לפעמים שהוא מרגיש רעב. כאשר הסוכר בדם יורד מרגישים רעב. כאשר הסוכר עולה - כנ"ל, למרות שלא כל הרופאים יודו בכך. פתרון שלי: למדוד, לאכול משהו קטן, להשתדל שהמרווחים בין הארוחות לא יהיו גדולים, דהיינו לאכול כל מס' שעות, אפילו משהו קטן, לאכול הרבה ירקות.

דואגת1

New member
רעב - תוספת קטנה

כל אדם צריך להיות מודע לגופו ולהכיר אותו, לפעמים צריך סיוע של דיאטנית טובה, מה לאכול, כיצד לאכול,מה משביע, מתי לאכול הם חלק מהענין, ודברים רבים לומדים מתוך נסיון ואחרי שמשקיעים קצת ולומדים הרבה. לא תמיד מה שמתאים לאחד מתאים גם לשני,

איך זה אצלכם ? ...

אני סוכרתי סוג 2. 23 שנים על כדורים תמיד רעב, אכלתי תמיד "מחושב" מבחינת הפחמימות. אכלתי 4 - 6 פרוסות לחם דייאט בשבוע! לא אורז, לא תפודים, לא סולת, לא ולא... תמיד הרגשתי רעב... לפני 100 ימים בדיוק, אחרי שכבר לקחתי 10 כדורים ליום, והסוכר לא היה טוב, עברתי לאינסולין + גלוקופז'. המהפך היה עצום! אני מרגיש כול הזמן שבע! אוכל 4 - 6 פרוסות לחם דייאט ביום!! שבע עד כדי כך שיש ארוחות במשך היום שאני אוכל, כי צריך לאכול... אל לך להבין שאני מרמז לך לעבור לאינסולין, את עדין לא לוקחת המון כדורים והסוכר אצלך טוב... את שאלת איך זה אצלכם ? לבן אני עונה לך... רק בריאות.

newKiticat

New member
האמממ

מניסיון של דיאטות במשך שנים- קודם כל, לחכות שבוע עד שמתרגלים לרעב. אם רגילים לאכול הרבה, אז ייקח זמן. אישית- 2 טבעול דיאטטי אפווים סלט ירקות קטן (לפעמים אפילו עם בולגרית רזה) וירקות מבושלים או תירס/אפונה מאודים ממלאים מאוד. אבל הכל ביחס ל מה עוד את אוכלת, ואחריכ מה שעות הארוחה הבאה...

למעלה