רסק שמאלנים

oto_1

New member
רסק שמאלנים ../images/Emo59.gif

רסק שמאלנים התקווה שטרם נגוזה,הפיגוע הבא עלול להתרחש בריכוזי השמאל הקיצוני,מה שקרה בדולפינריום,לא זיעזע את גזעני השמאל--כי כל הנירצחים היו "סתם רוסים" תארו לכם שבריכוזי היאפים והצפונבונים עם התחת הלבן,וההתנהגות המשונה,מתפוצץ מחבל רוצח מתאבד,ועושה רסק שמאלנים--האם גם אז הם יהיו קורבנות השלום וילכו להתכך באחוריו של עראפת?? או אז הם יבקשו נקמה כמו אחרון בעלי הבאסטא בשוק שהם כה בזים לו,האם כאשר בניהם יהיו מוטלים אחד אחד מרוסקי אברים,גם אז עדיין יבכו שגנבו להם ת´מדינה ,וימשיכו לעצב את בגידתם במדינה באותה תבנית ניתעבת שרונן ברק הבוגד נוצר בה?? מה בעצם צריך עוד לזעזעז את רוני-אל כדי שתגיד דיי עד כאן תמכתי בחאר´ות האלה מעכשיו אני דואגת רק לבני עמי??האם כאשר ילדיה יחד עם ילדיו של טפרהוד,ואבויושר השמאלן הקיצוני ביותר יהיו מרוסקי אברים כמו מלאכי הדולפינריום,האם רק אז תגיד הבואשת ובן זוגה אבויושרכלום--הרף קטיגור הרף!!עת לעשות עכשיו ולא לבגוד?? דמויות מאקטואליה בוואלה

jochay

New member
לאלוני

אתה עוד ישן בשעה זאת או קראת את הכתוב ???

שרוף

New member
הם רוצים צנזורה רק על דיעותיהם

של אחרים בעוד שלהם מותר הכל. האמן לי הייתי שם פעם וברחתי משם כל עוד נפשי בי.

שרוף

New member
יש משהו בדבריו של אוטו שהוא שקר?

הרי כל מה שהוא כתב אמת הוא. הרי כולנו יודעים שלשמאל הישראלים ממוצא רוסי הם אזרחים סוג ב בדיוק כמו המתנחלים או כמו תושבי עיירות הפיתוח שבשמם ועל גבם במשך שנים רקחתם לכם את השקרים הסוציאליסטים בעוד רצים אתם ללקק את אחוריו של רוצח, רב הטירוריסטים בעולם. האם משלחת סופרים ואנשי רוח ופוליטיקאים מן השמאל הלכה לנחם באופן קולקטיבי ותקשורתי מכוון את משפחות הנרצחים כפי שעשיתם עם ערביי ישראל. לא ראיתי תנועה כל כך מתנשאת צבועה ומנוכרת להוויה הישראלית כמו השמאל בישראל. אני משווה את התנועה הפוסט ציונית השמאלנית לתנועה המסוכנת לקיומה של מדינת ישראל.

אלי.

New member
חס וחלילה - אוטו צודק לגמרי

הרי מאז ומעולם ניכס הימין את דם נפגעי פעולות האיבה למטרותיו ולשורותיו - ולמה שמר אוטו יסטה ממנהג זה ? מעבר לכך, למקרא דבריו המלומדים של מר אוטו אין מנוס מלהבין את השמאל, הגורס שלפעמים הידברות ישראלית-פלשתינאית קלה יותר מהידברות בין ישראלים.

אוטו ימני הרוקד על הדם

דם הוא דם תמיד הוא אדום - דם ימני, שמאלי ואפילו דם ערבי. השאיפה להפסיק את שפיכות הדמים חייבת להיות משאת נפשנו, ללא הבדל גזע, מין, צבע, דת ודעה. הימין משוכנע שרק על ידי יותר דם ניתן יהיה להפסיק את הדם - תמוהה !! השמאל משוכנע שיש לטפל בבסיס שהוא כיום הכיבוש הישראלי. רק סיום הכיבוש וחזרה למימדנו הטבעיים יביא את השלום והביטחון שכולם מיחלים לו.

ראובן10

New member
השמאל אינו רוקד על הדם

הוא פשוט מומחה בשפיכתו כאשר חזון השלום שלו הוא סמרטוט מגועל בעיקר בדם עוללים והצהרות שווא

נסה להפעיל את החזון

בינתיים השמאל, לצערי רק מדבר, אין בכוחו האלקטורלי להגשים את תוכניותיו. קל יותר לסחוף את הציבור להלום, להכות ולשפוך דם מאשר להתאפק ולותר. כאשר השמאל יוכל להגשים את תוכניותיו - וזה יבוא לאחר עוד הקזות דם, להפסיק את הכיבוש ולסיע לפלסטינאים להקים את מדינתם, אז תוכל להביע דעתך על דרך הגשמת חלום השלום. הבקורת שלך מיוחסת לשבר חלום השלום שעמנו עדין אינו מוכן לו. אנחנו שופכים את דמם והם את דמנו ולתא יהיה לתזה קץ - עד שנותש ונבוא על ארבע לשולחן הדיונים ואז, תוכל עוד פעם להשתלח בחזון. נפסיק את הכיבוש מיד ונשדר רצון טוב לשכנינו, ניצור את האמון והכל יבוא על מקומו בשלום.

resh0

New member
הלו!!! תתעורר!!! הכיבוש מזמן נגמר..

מעל ל 97% מפלשתינאי יש"ע נשלטים ע"י הרש"פ כך שבעניין זה איננו כובשים. בקרוב כאשר נבצע את טרינספורם של פלשתינאי ישראל אל תחום בראשות הפלשתינית, לא נהיה כובשים בכלל!!! הימין סבור ששורש הבעיה הוא ייצר האלימות הפלשתיני שללא דיכויו לא יתכן שלום ובטחון. ייצר האלימות הזה גובר ככל שאנו מוותרים יותר!!!!! וזאת עובדה. מעבר להבדלי ההשקפות, ישנו נתון שאותו לא ניתן לסתור: ישראל ומנהיג החמולה הפלשתינית הדיעו להסכם על-פיו אמור היה להפסק בכלל הסיכסוך האלים, בתמורה לוויתורים ישראלים מפליגים. הם לקחו את מה שנתנו, אבל לא נתנו את מה שהיו צריכים לתת עפ"י אותו ההסכם. כל בר דעת (חוץ מהשמאל המדיני הישראלי) היה צריך ללמוד מכך שאין טעם לעשות עם זה עסקים כלשהם, אלא אם כן יוכיח הוא שאכן הוא מסוגל לעמוד בהסכמים. חובת ההוכחה חלה איפה על הפלשתינים!!!! והם מוכיחים לנו מדי-יום את כוונותיהם האמיתיות...דם!!!! בקיצור: הכיבוש מאחרינו, הטרור עוד לפננו... הימין בעד תיקון הנזקים שעשה הסכם אוסלו, טיפול בבעיית הטרור ואח"כ לאפשר מו"ם. השמאל בעד כניעה לכל כל כל דרישותיו של הטרוריסט מסלי להתחשב בעניין הטרור. זבותך להחזיק דיעות ככל שתחפוץ, אבל אם בתוך עמך אתה חי, אתה לבטח מודע כי עמדותיך מצויות במיעוט מוקצן, כאשר מדי-יום יותר ויותר אזרחים מתפכחים מהטיפה המרה שבתבוסתנות. אני מאחל לך שגם יומך יגיע. לגבי, "מימדנו הטבעיים": "מימדנו הטבעיים" פרוסים "מהים ועד הנהר" (נהרות בבל כמובן). אני חושב שהתפשרנו לא מעט...נכון?

resh0

New member
מעניין...כשעראפת אומר 3 פעמים...

אתה יוצא מגדרך!!! לפעמים הוא אומר אפילו 5 פעמים... זכות השיבה! זכות השיבה!! זכות השיבה!!! זכות השיבה!!!! זכות השיבה!!!!! לי זה קרה עקב שגיאה במערכת.

resh0

New member
תגובה צפויה.

מסוכן פלשתיני... אל תדאג, אנחנו מודעים שאתה סוכן פלשתיני.

שרוף

New member
כבוש אתה היום חלש. לא יודע מה

קרה לך אבל אתה פשוט עושה נזק לעצמך. אני נהנה לראות איך RESH מחסל אותך בנונשולנטיות מדהימה.

resh0

New member
הלו!!! תתעורר!!! הכיבוש מזמן נגמר..

מעל ל 97% מפלשתינאי יש"ע נשלטים ע"י הרש"פ כך שבעניין זה איננו כובשים. בקרוב כאשר נבצע את טרינספורם של פלשתינאי ישראל אל תחום בראשות הפלשתינית, לא נהיה כובשים בכלל!!! הימין סבור ששורש הבעיה הוא ייצר האלימות הפלשתיני שללא דיכויו לא יתכן שלום ובטחון. ייצר האלימות הזה גובר ככל שאנו מוותרים יותר!!!!! וזאת עובדה. מעבר להבדלי ההשקפות, ישנו נתון שאותו לא ניתן לסתור: ישראל ומנהיג החמולה הפלשתינית הדיעו להסכם על-פיו אמור היה להפסק בכלל הסיכסוך האלים, בתמורה לוויתורים ישראלים מפליגים. הם לקחו את מה שנתנו, אבל לא נתנו את מה שהיו צריכים לתת עפ"י אותו ההסכם. כל בר דעת (חוץ מהשמאל המדיני הישראלי) היה צריך ללמוד מכך שאין טעם לעשות עם זה עסקים כלשהם, אלא אם כן יוכיח הוא שאכן הוא מסוגל לעמוד בהסכמים. חובת ההוכחה חלה איפה על הפלשתינים!!!! והם מוכיחים לנו מדי-יום את כוונותיהם האמיתיות...דם!!!! בקיצור: הכיבוש מאחרינו, הטרור עוד לפננו... הימין בעד תיקון הנזקים שעשה הסכם אוסלו, טיפול בבעיית הטרור ואח"כ לאפשר מו"ם. השמאל בעד כניעה לכל כל כל דרישותיו של הטרוריסט מסלי להתחשב בעניין הטרור. זבותך להחזיק דיעות ככל שתחפוץ, אבל אם בתוך עמך אתה חי, אתה לבטח מודע כי עמדותיך מצויות במיעוט מוקצן, כאשר מדי-יום יותר ויותר אזרחים מתפכחים מהטיפה המרה שבתבוסתנות. אני מאחל לך שגם יומך יגיע. לגבי, "מימדנו הטבעיים": "מימדנו הטבעיים" פרוסים "מהים ועד הנהר" (נהרות בבל כמובן). אני חושב שהתפשרנו לא מעט...נכון?

למעלה