רסקיו

גילוס

New member
רסקיו

יש לי טסט ביום ראשון. אני רוצה לקחת רסקיו לפני כדי להיות בטוח שאני אהיה רגוע ולא אעשה טעויות בגלל לחץ. אני יודע שצריך לקחת 4 טיפות ויש כאלה שאומרים שצריך לקחת את זה כמה פעמים ביום אבל זה נראה לי מוגזם. אם אני אקח שעה לפני הטסט ואז 5 דקות לפני זה יהיה בסדר? אשמח אם תענו לי

גילוס

New member
עברתי על תגובות ונושאים שנפתחו בקשר

לרסקיו אבל אף אחת מהן לא ענתה לי על השאלה. אני לא רוצה לדעת אם כדאי או לא אני רק רוצה לדעת אם 4-5 טיפות שעה לפני הטסט ועוד כמה טיפות ממש בסמוך לטסט זה מספיק בשביל להיות רגוע??

Shimrita17

New member
בהחלט מספיק :)

לקחתי 4 טיפות שעה לפני הטסט וזהו. לא צריך להגזים! החומר עובד מצוין. ב ה צ ל ח ה :))

גילוס

New member
תודה+שאלה קטנה

כמו שאמרתי אני אקח שעה לפני ועוד איזה 2 טיפוץ ממש לפני. תודה ושאלה נוספת: זה יגרום לי להיות רגוע אבל בטוח שזה לא יכול להשפיע על הריכוז ותשומת הלב??

Shimrita17

New member
לא :)

רסקיו רק מרגיע לחצים וחרדות. זה עזר לי להיות פחות מרוכזת בהרגשה המעצבנת הזאת של לחץ, שכולך הופך לרובוט פתאום, ויותר בנהיגה. נהיגה ולחץ לא הולכים ביחד! ריכוז ותשומת הלב היא שלך בלבד, אין שום קשר לרסקיו :) כמובן שאל תגזים עם הטיפות. לא צריך לקחת יותר מדי...ברגע שאתה לוקח, ההשפעה שלו דיי גדולה. תיקח בדיוק כמו שכתוב על הקופסא. ב ה צ ל ח ה

למעלה