רסקיו רמדי

VERED SHEL

New member
אפשר לתת 4 טיפות

היי אומרת מניסיון, אני מטפלת בפרחי באך... רסקיו לוקחים בקבוצה של 4 טיפות. וסתם בשביל הידע - מקל בתקופות של יציאת שיניים, מעברים, גמילות וכו'...

רסקיו רמדי

הסיבה למתן רסקיו: מדובר בתינוקת בת 10 חודשים שפשוט לא ישנה בלילה, סובלת מחוסר שקט, מתעוררת בעצבנות מדי שעה (לאו דווקא בגלל בקיעת שיניים). ניסינו תרופות הומיאופתיות, שמנים אתריים וכלום לא עזר. חשבנו לנסות רסקיו, מה דעתכם?

VERED SHEL

New member
ככה בדיוק הכרתי את פרחי הבאך...

גם ביתי הבכורה לא ישנה לילות, התעוררה, בכתה, לא בכתה, הגיעה אלינו למיטה, עברנו ללינה משותפת מה שקצת הקל על המצב אבל לא פתר את התופעה... (כמעט עד גיל 3) ניסנו הכל ולבסוף לקחנו אותה למטפלת מדהימה בפרחי באך ולאחר תקופה המצב השתפר עד שנעלם והיא החלה לישון לילות. כך לשימחתי הכרתי את פרחי הבאך וזאת למה הלכתי ללמוד ולהכיר אותם טוב יותר... אולי תתיעץ עם מטפל או מטפלת באזור מגורייך לגבי טיפול קצת יותר מדוייק לגבייה בפרחי באך. אתה יכול לנסות לתת לה במהלך היום רסקיו ארבע טיפות פעמיים עד שלוש פעמים ביום וגם לפני השינה. אולי זה יקל עלייה אבל לא נראה לי שזה ימגר את זה לגמרי. תנסה... בהצלחה! זה מצב לא קל לא לישון לילה ארי לילה אחרי לילה... אם תרצה עוד פרטים תוכל לפנות אלי במסרים.

סינית 2

New member
רסקיו עוזר גם למבוגרים

לישון טוב בלילה? שאלה נוספת- במצב של לחץ במהלך היום אני מעוניינת לקחת במהלך כל היום כדי להיות יותר רגועה השאלה כל כמה זמן ניתן לקחת וכמה טיפות כל פעם? תודה!!

בכל זמן שאת מרגישה צורך

הטיפות הינם יעילות למצבי לחץ ולכן ניתן לקחת 4 טיפות מתחת ללשון בכל פעם שאת מרגישה לחץ. עם הטעם לא טוב לך את יכולה להשים 4 טיפות בכוס מים ולשתות ... היעילות של הטיפול גדולה יותר כששמים מתחת ללשון. טל כהן

אפשר,

רק תשימי לב שאת לוקחת מתי שאת רק צריכה (כשאת מרגישה לחץ), אבל רק כשאת צריכה, ולא על בסיס קבוע. התמציות שברסקיו הן תמציות קשות למדי, ועלולות להעלות דברים שיהיה קשה להתמודד איתם בשלב זה, כשאת לא מוכנה. ההמלצה היא ל-4 טיפות, אבל ל-2 טיפות יש את אותו האפקט בדיוק (אותו התדר בדיוק
). את מוזמנת לבחון בעצמך. עם זאת, כדאי לבחון שיטות שונות להתמודדות עם לחץ, כמו דמיון מודרך, מדיטציה, רייקי, טיפול במגע, או שיחה. כמובן שאפשר לטפל טיפול עמוק יותר, ומותאם אישית בפרחי באך.
בהצלחה!

הרסקיו מיועד למצבי חירום

כשמו כן הוא, "תמצית הצלה". פורמולה של פרחי באך שמיועדת למצבים חד פעמיים, כמו לחץ לפני בחינות, או לאחר אירוע טראומטי. במצבים כרוניים מומלץ לחפש מעבר לזה. פניה למטפל בפרחי באך שיוכל לרקוח פורמולה שתתאים באופן אישי לתינוק שלך עשויה להיות רעיון טוב יותר. בהצלחה

VERED SHEL

New member
../images/Emo45.gif גם ממני. יש תמציות מיוחדות-

שקשורות לשינה בלילה (יותר נכון חוסר בשינה), לטירדה, למחשבות שבגללן אתה לא ישן... נדודי השינה הם כתוצאה ממשהו... בראייה שלי -העבודה עם פרחי הבאך מתבצעת כמו קילוף שכבות של בצל, מטפלים בכאן ועכשיו בהתחלה (נדודי השינה במקרה הספציפי שלך לדוגמא) ולאט לאט מציפים את הבעיה האמיתי שבעטיה אינך ישן. זה היה על רגל אחת כמובן... בהצלחה!!!

למעלה