רסקיו רמדי

השגיא

New member
רסקיו רמדי

עד היום ידעתי על ההשפעות שלו רק מקריאה על הניסיון שלכם איתו. בסה"כ נתתם המלצות טובות... בשבוע שעבר נגשה אלי תלמידה שלי, ושוחחה איתי המון זמן על כל מיני בעיות מאוד לוחצות בחיים שלה. הדברים שהיא סיפרה לי, מבלי לפרט, היו די רציניים בעיני, (לא התעללות משום סוג, אבל קשיים של גיל ההתבגרות, מי לא זוכר...), ובכל זאת לא הצלחתי לשכנע אותה לפנות ליועצת או לעו"ס. היא טענה שהיא לא "מתחברת" אליהם. בסוף אחרי שיחה ארוכה ומלאת דמעות, הצעתי לה לקחת רסקיו רמדי. אתמול פגשתי אותה, כולה אור וחיוכים. (זו הפעם הראשונה השנה שראיתי אותה מחייכת). היא סיפרה לי שהיא קנתה את הרסקיו, וזה עשה לה נפלאות!!! היא רגועה ושמחה. לא מרגישה לחוצה מכלום. היתה לה מתכונת והיא קיבלה ציון ממש גבוה ביחס לבד"כ.. היא טוענת שזה עושה אותה קצת איטית יותר, אבל לא פוגע לה בריכוז. אז ראשית ממש שמחתי ורציתי לשתף אותכם בכך שזה באמת מרגיע. (אם זה הרגיע אותה זה באמת באמת מרגיע!!) שנית מישהו יכול לאמר לי אם יש מינון שאסור לעבור? אם יש משהו שצריך לשים לב לגביו? אני לא רוצה שהיא תתמכר לזה או משהו.. גלית
 
גלית היי

העם היא קנתה רסקין בטיפות או בספריי עם בטיפות שי לוקח 4 טיפות פעם אחת ביום ובספריי נידמה לי 2 פעמיים ביום וזה לא ממכר
 

חגית35

New member
כוסות רוח למת- לדעתי ומניסיון אישי

מצטערת על הבוטות אבל חייבת לאמר זאת למען הפרוטוקול השיפור במקרהה טוב לדעתי הינו אוטו סוגסטיה (שכנוע עצמי, הליך פסיכולוגי ידוע שבו המטופל רוצה לשכנע את עצמו שהטיפול אותו הוא מקבל אכן עוזר לו וכך נוצר אפקט שיפור אולם אם זה באמת שכנוע עצמי אז במאוחר או במוקדם הסימפטומים יחזרו כיוון שזה לא יכול לחפות על הסימפטומים האמיתיים לאורך זמן) וזה חולף עם הזמן ואז מגלים שזה הכל כלום. מצטערת להישמע צינית אבל חדלתי מלבזבז כספים על שיקויי קסמים בלתי פוטנטיים וללא מחקר מדעי או סימוכין או הבטחה להחזר כספי אם זה לא עובד.
 
גלית, נראה שאין בעייה עם המינונים

אין אזהרה (גם באתר שלהם) לגבי מינון יתר, ובכל אופן גם זמן ההשפעה די ארוך...... אולי ליתר ביטחון כדאי להתייעץ עם מרפא\ה אלטרנטיבי\ת שמבינים בפרחי באך. לנופר הספיקו (בתקופה הגרועה בקיץ דאשתקד) כשתי התזות פעמיים ביום.
 

yakovs

New member
שלום גלית.

האם מותר למורה להמליץ לתלמיד לקחת תרופה? כי לי תמיד אמרו שאסור. יעקב.
 

השגיא

New member
יעקב בדיוק בגלל זה דאגתי

אבל זו לא ממש תרופה, והרגשתי שלפני שניגשים לפתור חלק מהבעיות, היא פשוט צריכה קצת יותר שלווה. בכל מקרה הבי"ס שבו אני מלמדת מיוחד מאוד ביחס שבין המורים לתלמידות. והמלצה מסוג זה, גם אם ראוי שלא תהיה רווחת, משתלבת היטב ברוח הבית-סיפרית.
 

yakovs

New member
הגישה שלך מצויינית. היא ממש

גמדטיקית. רק צריך מאד להיזהר ממוקשים. יש סיפור ידוע על עובר אורח שניסה להנשים אדם שאבד את הכרתו, ואחר-כך הסתבך בתביעה משפטית. רק להזהר, זה הכל. יעקב.
 

השגיא

New member
תודה המורה יעקב.

זה מזכיר לי שכשאחות של אימי היתה בת 6, היא שיחקה עם חבורת ילדים ברחוב (בניו יורק) בכדור. היא נפלה ושברה את הרגל, ועובר אורח רצה לעזור לה, הרים אותה בידיים ולקח אותה לבי"ח. וכתוצאה מכך שהוא הרים אותה הוא גרם לה לשבר כפול, והיא היתה מאושפזת המון זמן בבי"ח. אכן צריך להיזהר.
 

yakovs

New member
המורה גלית...

לפני זמן מה כתבת על "טיקים לאות הזדהות". גלית, מה זה?
 
למעלה