רסיסטירה

קרלוצה

New member
דווקא אני חושבת הפוך לגמרי......

אומנם יש קטעים משעממים, אבל אני אוהבת מאוד את איך שמסתכלים על החיים של המשפחה ורואים איך הסיפור של כל אחד יתפתח לכיוונים שונים בעתיד, הטקסטים מאוד טובים והאיכות מצויינת....אמנם לא הרבה השתנה בעלילה אבל מה שבטוח שהרבה ישתנה בהמשך וכדאי מאוד לראות!!!
הקטעים של דייגו מאוד מעניינים וגם של מרטינה......גם הצילום מאוד מעניין, זה מאוד מוסיף!!! לדעתי בהחלט שווה לראות ומי שמתחיל לראות עכשיו אז זה הזמן, ומקסימום אם לא תביני משהו בפורום נשמח להסביר לך, אני אומנם לא כל כך טובה בהסברים כאלה בגלל שאני לא הכי יודעת לקצר אבל אני אנסה
אחרי פדרה זאת הטלנובלה האהובה עליי!!!

../images/Emo45.gifגם לדעתי היא מעולה.....

בכלל יש שם גם טכניקת צילום שונה... יש קטעי צילום מאוד יפים...! אבל אני חושבת שהקטעים הטובים והמעניינים עוד לפנינו....

shira15nmp

New member
או שהוא

יקבל את העבודה שמציע לו מאוריסיו, כדי שהוא יוכל לשלם על הצנטור. חחחחחח דנוש אנחנו חושבות בהחלט דומה

mzbeng

New member
בקשר לדייגו וחוליה

אני יודעת שהיה ביקורת שכתבו במדור הבועה עליהם בקשר לגיל וכתבו שם שלא כולם ראו את זה בעין יפה את זה שפבלו וסלסטה היו הזוג הראשי בדיוק מהסיבה של הגיל. במורה פרנקו זה היה יותר נורא כי הפער הגילאים בין סלסטה לאוסבלדו היה ממש עצום.

לא מפריע לי הגיל../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

חוץ מזה סלסטה כבר רגילה להתאהב בגברים מבוגרים ממנה אז עוד אחד זה לא ישנה ממש

huxy

New member
חוצמזה הדמות של חוליה פה היא בת

25 בערך ודייגו 30, אני הולכת לפי הגיל של הדמויות. במורה פרנקו מה שהגעיל זה הגיל 18 של קרולינה עם 40+ של פרנקו שקצת יותר מידי לדעתי.

someone135

New member
כן ולא...

כן לאהבה אין גיל כי שני אנשים שבכלל הפרש הגילאים ביניה עצום עדיין יכולים למצוא את מה שהם מחפשים בבני זוג אחד בשני וזה תורם להם... ולא כי זה ממש מגעיל...הבן אדם יכול להיות אבא שלה ואני מתכוונת במורה פרנקו...אתה המחנך שלה אתה זה שצריך להכווין אותה בין טוב לרע לא לשכב איתה! בכל זאת אתה יותר בוגר וכבר יודע מה אתה רוצה מהחיים שלך והיא לא היא נערה שרק עכשיו יוצאת לעולם הפתוח והיא לא יודעת מה היא רוצה ומכייון שאתה המבוגר פה אז היא יותר נימשכת לעובדה והיא חושבת שאתה זה שצריך לכוון אותה....

קרלוצה

New member
חחחחח

טוב זה הכי הגיוני שיקרה.....אחרת אני גם לא רואה את דייגו וחוליה נפגשים שוב
והגיע לה כל כך איך שהוא צעק עליה שתעוף מהבית שלו בהתחלה כי הוא צודק כל כך...!!!!!

shira15nmp

New member
כן רק חבל

ששוב הוא לא יעמוד במילה שלו
וטוב שכך!!! הוא באמת משתדל! אשמתו שאמא שלו גוססת בבית חולים? יש לי הרגשה שהיא לא תדע את הסיבה שהוא עובד שם ותתעצבן עליו (שוב)

mzbeng

New member
אבל גם היא , חוליה

לא עומדת במילה שלה ונפגשת איתו למרות שכמה פעמים היא ניסתה להתכחש לזה. מאוד אהבתי את המשחק של פבלו כשהדמות שלו צעקה על חוליה. כשהוא מראה כעס הוא עושה את בצורה כלכך כריזמטית.

למעלה