רסיבר שהוא patchable מול רסיבר ci

riadaf

New member
רסיבר שהוא patchable מול רסיבר ci

ראיתי באתר הלווינים של מנהל הפורום ידיעה על הגעת רסיבר מגרמניה שהוא "Patchable". האם מישהוא יכול להסביר בבקשה אם ריסבר כזה שונה מרסיבר הכולל שני חריצים (common interface) ומה ההבדל. איך אפשר להבחין שרסיבר מסויים הוא Patchable או לא.

הסבר קצרצר

אין שום קשר למספר החריצים במקלט הפצ´ נעשה על התוכנה ולא על ה-CAM או הכרטיס ישנם מקלטים שאפשר לבצע בהם שינויים במערכת ההפעלה , שינויים שמאפשרים למקלט (היום זה קצת בגדר איפשרו , בגלל חלק גדול משיטות ההצפנה שודרגו לאחרונה למערכת החדשה שטרם פוצחה )לקלוט , באמצעות כרטיס צרוב מתאים, גם ערוצים במערכות הצפנה אחרות. החגיגה הגדולה ביותר הסתיימה לפני כחודש-חודשיים וכעת כולם מחכים לסיבוב בפיצוחים הבא...

riadaf

New member
פאצ´ים

תודה לך עלי. האם קיים משהו כתוב מפורט בנושא ? איך אפשר לדעת אם מקלט מסויים ניתן לעשות לו פאצ´ או לא לפני שקונים ? מי מהדגמים הבאים מתאים לפאצ´: נוקיה 9800, נוקיה 9200, טופ פילד, אופנטל, סניוסאט ? האם פאצ´ חייב להתאים למקלט מסויים או שמא קיימים פאצ´ים אוניברסאליים ? בתודה מראש.

BlackAdder1976

New member
תראה...תשמע.....

שלום לכל מקלט(טוב...כמעט לכל מקלט) יש פאטצ´ מיוחד רק בשבילו. איך אפשר לדעת אם למקלט מסוים יש פאטצ´ ??? תשאל בפורום ואנחנו נענה. נוקיה- אל תקנה בשום פנים ואופן נוקיה 9800 !!!!! אם אתה מוצא נוקיה 9600\9200 תקנה,מדובר על המקלטים הכי טובים שיש. טופ פילד- מקלט טוב,לחלק מהדגמים יש פאטצים שמאפשרים לפתוח 6in1 עם ארדיטו קאם 2 אופנטל ??? סניוסאט ???- מעולם לא שמעתי עליהם....בעיקרון מומלץ להתרחק מפירמות לא ידועות. להתראות

riadaf

New member
opentel

תודה ל- BlackAdder1976 לגבי אופנטל להלן קישור למוצר: http://www.opentech.co.kr/english/product/product_stb3.html לגבי נוקיה 9200 משומש: מה לדעתך סדר גודל המחיר ?

BlackAdder1976

New member
opentech

שלום עושה רושם של מקלט צמויין,אבל אני לא כ"כ מכיר אותו ולא ידוע לי אם יש לו פאטצ´ים. בקשר לנוקיה- תלוי אם זה עם או בלי קאם..... האם אתה יודע איפה אני יכול למצוא נוקיה 9200 ??? להתראות

למעלה