רנסאנס?

she runs

New member
רנסאנס?

(בעקבות ההודעה שהלכה לאיבוד) שלום לכולם, פעם ראשונה שאני שולחת הודעה, הידד לי :) שאלה לי אליכם- הקטעים הקלאסים שרנסאנס משלבים בשירים, רובם מקוריים או לקוחים מיצירות אחרות? במיוחד מעניין אותי לגבי הפתיחה של "kings and queens" והפתיחה של פרולוג. ואם לקוח אז מאיפה?

מורנא007

New member
שאלה קשה

אני חושב שרוב הקטעים מקורי. בכל זאת יש לא מעט קטעים לא מקוריים, כמו So cold his been . מעניין מה יש למומחים להגיד בנושא.

she runs

New member
לא מכירה

מאיזה אלבום זה? "so cols his been" זה הקטע המקורי או השיר של רנסאנס? או שזה פשוט קאוור?

עמית ע

New member
So called is Bing Crosby

So Cold is Being Lonely הידוע גם בשם הקצר יותר Cold is Being לקוח מתוך האלבום Turn of the Cards משנת 1974, ומבוסס על אדג'יו של אלביניוני עם מילים מקוריות של התמלילנית של הלהקה, בטי תאצ'ר. יש מעט קטעים של רנסנס שמבוססים אחד לאחד על קטעים קלאסיים, אבל הרבה שהם וריאציות.

Reshefm

New member
מה בין מרגרט תאצ'ר לרנסנס

אהממ... אולי :) אבל תאצ'ר זה שם בריטי נפוץ שמשמעו מתקן גגות אם אני לא טועה (אני חושב שאני טועה). משהו כמו כהן או לוי שלנו... אז אי אפשר לדעת :) שירן, אני עדיין מחפש לך מידע בעניין! זה ממש לא פשוט וזו שאלה קשה. ואני חושב שאני מזהה כמה יצירות מוזיקליות קלאסיות ואני מסכים שזה כנראה גם סוגים שונים של וריאציות. זאת הייחודיות של העיבוד לפרוג בעצם.

she runs

New member
ואם יש גם אתרי מעניינים

זה מאוד יעזור לי. למען האמת לחפש אותם עושה די בעיות עם שם שכזה...

למעלה