רננית יקירה

אירית51

New member
רננית יקירה

קראתי את השרשור רק היום מאחר והיתה האזכרה של אמי והייתי די עסוקה ,אבל מקריאת התגובות הורים מיועדים מדברים עחל 40,000$ מאיפה הסכום הזה? זה ממש מקומם אותי ומפחיד הורים מיועדים להכנס להליך אני ממש בהלם,לי עלה גג 25,000 $ ועברתי את ההליך לבד לחלוטין ומכבי לא גיבה אותי כי הייתי אחרי גיל 45 ,נכון להיום זוג חברים שלי עובר את זה באופן עצמאי ממש בימים אלה וגם להם עולה 25,000$ בוודאות ,אז לא חובה ללכת על מרכז,אפשר לעבור את זה באופן עצמאי והראיה הפונדי ואני עברנו הכל לבד ביחד,הלכנו לכל בדיקת דם,שתן ומה לא היה ממש כייף ביחד,שתינו מתגעגעות לאותן הימים ומעלים זכרונות נפלאים ועד היום אנחנו בקשר מצויין. והכי חשוב שהפונדי הביאה לעולם תאומות מקסימות ובריאות מההחזרה הראשונה וממוקפאים. כתבה אחת הבנות שפעם הפורום היה תומך וזה הפך למסחרי וחבל,חשוב שאותם אנשים שההליך אחריהם להשאר בפורום ולתמוך ולעזור ולתת להבין שאפשר גם אחרת. מירב מנהלת הפורום וגם לה יש מרכז לתיווך ,מנקודת עיניי היא דיי אובייקטיבית לפחות בפורום וגם היא מעבירה מסרים שאפשר גם אחרת,אבל מרבית הפורום וגם אותם אנשים שמגיעים למפגש בביתה הם אנשים שעוברים דרכה וזה טעם לפגם. בעבר אני ערכתי כנס אצלי בבית לפחות פעמיים ,הגיעו אנשים שלא היו שייכים לתיווך זה או אחר וגם כאלה ששייכים לתיווך וזה נראה קצת אחרת. היו ימים ושבועות שנעלמתי מהפורום כי הרגשתי מגמתיות,אבל בתוך תוכי חשוב לי לתמוך בהורים מיועדים ובפונדקאיות לשם שמיים בלבד ולמרות שאני אומרת לעצמי מה אני צריכה את הפורום ואת כאב הראש אני חוזרת קוראת וכותבת. בידידות אירית

מיקי1212

New member
אוירתוש ,

היייי ממוש , בבקשה לא להעלם ... התמיכה שלה עוזרת המון ... הרגישות שבך , המסירות והחום ... ויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מקווה שלא תפסיקי , we nead you ' i nead you .... זה כל כך מרגיע שזה קיים , שאת קיימת :) אז נשיקות ושבת שלום אוהבת מיקי

לכולן../images/Emo13.gif

תודה לכל מי שתמכה בי ובכוונה הטובה שלי. אני לא אמשיך את הזעקה של כולנו, מכאן אני דואגת רק לעצמי מהיום, מרגישה דיי לבד במערכת. מי שרוצה להמשיך את העבודה שעשיתי עד עכשיו- כולל לאן שלחתי את הזעקה של כולנו ואת התגובות שקיבלנו שתכתוב לי במסר או במייל ואתן לה בשמחה את כל הפרטים הנדרשים- אני מפסיקה מכאן , אבל אדאג לעצמי- אני רק מודיעה.- שלא תגידו שלא ידעתן. תודה לכל מי שהאמינה בי, אבל המסרים הקשים שקיבלתי מבנות הפורום נתנו לי להבין שאני דיי לבד ולא שווה לי להלחם בשביל 4-5 זוגות שמאמינים ברצון ובזמן שלי לחפש לנו פתרונות לעזרה. הפורום הזה הוא גלגל הצלה שלי ואמשיך להיות פעילה בו כי יש כאן נשים מדהימותתת . אני מתעלמת מהחשבונות האישיים שלכן כי אני גם חדשה בפורום וגם בגלל שבמקום האישי שאני נמצאת אני זקוקה לחום, אהבה, תמיכה ובעיקר לראות מול עיניי את החלום מתגשם- לחבוק ילד משלי. אוהבת את כולכן ומרגישה שדברים ואמירות יצאו מכל פורפורציות. אם פגעתי במישהי אני מתנצלת מראש. אני מהפורום המקסים הזה לא זזה

+משהו חשוב..../images/Emo45.gif

מי שתמשיך מכאן את הזעקה בבקשה שתחליף את את ההודעה באחרת, אל תשתמשו בסיפורי הכואב לדוגמא, אני בסיפורי האישי אקדם את עצמי מעכשיו. כואב הלב שיש מאחורי כל אחת מאיתנו מטען רגשי וסיפור חיים עצוב.
הלוואי שהדברים היו אחרת. מחבקת חזק את כולכןןןןןןןןן

מירבי*

New member
המפגש

המפגש פתוח לכוללללללם!! מעולם לא היגבלתי אנשים להגיע למפגש.

מיקי1212

New member
התקשרתי אליך ../images/Emo33.gif

לא היית זמינה השארתי מספר טלפון , אנחנו אצל חמי וחמתי בירושלים , תתקשרי שתוכלי נשיקות מיקי

למעלה