רננה ורחלי!

asijoker

New member
ראיון ענק עם עידן יניב

מאזיני רדיו בריזה היקרים הערב (יום רביעי) מהשעה 18.00 בתכנית "סינגל" ראיון בלעדי עם הזמר עידן יניב לרגל צאת אלבום הבכורה "חושב עליה" התגלית החמה של המוזיקה הים תיכונית עם הלהיטים חושב עליה,גלגל ענק,מבקש רק לשמוח ועוד.... ניתן לדבר עם עידן בשידור חי בט'ל 0506515107/8/9 או ב"סקייפ" briza940fm כמו כן ניתן להשאיר תגובות והודעות לעידן בפורומים www.krayot.com\briza www.asijoker/com נא לפרסם ולהפיץ רדיו בריזה 94.0 הרדיו החם בישראל

asijoker

New member
שלום לכל חברי הפורום

שימו לב! מעריצים שרוצים לשאול את עידן יניב שאלה להגיב על האלבום ולדבר איתו בשידור חי מוזמנים להאזין הערב לתכניתי "סינגל" ברדיו בריזה עידן מגיע אלינו לראיון מיוחד ניתן להאזין ולשרשר הודעות בפורום של רדיו בריזה www.krayot.com\briza האזנה ערבה..נא לפרסם

shay54

New member
עידן ברדיו עכשיו!

כנסו מהר לקישור עכשיו עד 8:00 אתם יכולים להתקשר ולשאול שאלות ביי

shay54

New member
רננה ורחלי!

שמעו אתכם אתמול ברדיו הייתם גדולים!

shay54

New member
הבוחרה לאדם מכורה!

אתמול היה ב שעה 6 עד 8 תוכנית רדיו ועידן היה שם אנשים שרצו לשאול אותו משהו התקשרו והוא ענה להם אז רננה ורחלי התקשרו!

QUEEN5

New member
אני דיברתי רחלי לא הספיקה ...

איך היה נהנתם??? אני אישית ממש נהנתי... גם היה סבבה לשמוע את כל הדיסק במהלך השידור..חחח

vered143

New member
גם אני!

גם אני דיברתי שם ! ( ורד, מנהלת הפורום הרישמי למי שזוכר..) רני שמעתי אותך! היה אחלה!!!

איזה יפה היה!!! :]

שמעתי את שתיכןןן..יש לכן קול דומההה!! והיה אחלה ריאיון..שעתיים שלמות לשמוע את עידן מדבר..איזה כייייף! :)

למעלה