רנין&יוסי....

רנין&יוסי....

יש כאן כמה שטוענים...מה שיוסי עושה/עשה לרנין (ולחבורת שפרה) זה "לינץ" אתם שוכחים שהם בתור צעירים לא מתנהגים "פחות" ממנו. בשבת שכל הרביעיה ישבה לאון ורנין אמרו: " אנחנו מחכים למחר לראות אם נעלה על הגריל - אז נקים מהומה ונצעק על יוסי" ואיך הגיבה שפרה...בחיוך מאוזן לאוזן. היא לא נתנה להם לרגע ...לא לחשוב על זה בכלל. היא הוסיפה עוד שמן למדורה. כולם קופצים שיוסי מעשן אבל מבקש לחם מיוחד...בגלל שהוא חולה. (מי שחולה לא מעשן..) ולמה גב' רנין כן יכולה לעשן ולקבל את האוכל שלה. ואל תשכחו את השיחות של הרביעיה שחוץ מלקלל ולרכל על יוסי לא עושה כלום. הם הרסו את לאון..הוציאו לו את כל האוויר. לאון היה אחד משלישית הגמר שלי....והם הרסו אותו.

הערכה שלי ליוסי

היא בזה שהוא היחיד שמשחק ממש שם!! הוא חזק מנטלית.! ולו צריך להיות הכי קשה... הוא מבוגר לא רגיל לעשות כלום בבית... לא נפרד מאישתו שנים.. לא בריא ב100% ... צריך סיגריות... אבל הוא מסתגל..ולא רק זה אלה הכל אצלו משחק.... הוא לא שונא אף אחד שם... ומקסימום הוא אומר " אני לא מתחבר" לא שמעתי אותו אומר " איזה בן אדם מגעיל" אבל שמעתי אותו אומר.." היא לא נחמדה לי"
הוא בן היחידים שיודע ,שזה רק משחק ולא מתערבב לו.!!

לפי מה שאת אומרת שרמוטה = לא נחמדה

כי אחרת לא ברור לי איך את אומרת שהוא לא מקלל, אולי הוא פספס את המילה בן אדם מגעיל אבל הו לא פספס מילים קשות יותר.... אוהדי בובליל תפסיקו להיות עיוורים!!! אם יש לו כל כך הרבה קשיים נפשיים ופיזיים להיות במקום כזה הוא היה צריך לרחם על עצמו ולא להשתתף בתוכנית לא יתכן שיכניסו אדם לתוכנית כזו ללא כל בחינות ועוד יבקשו מאיתנו לרחם עליו כשהוא מתנהג בצורה גועלית לכל הסובבים אותו כולל לבת שלו

ושהם מקללים...להם מותר?

הם בתור צעירים אמורים להיות מאופקים. והם אפילו יותר גרועים ממנו. אין להם כבוד למבוגרים יותר מהם. והם מנצלים את החברים שלהם.

איזה קטע

שחכתי את השרמוטה - מענין למה?! כי זה התרבות שלו לטוב או לרע!! ושמעצבנים אותו יוצא לו מכל בלב....הוא לא בן אדם רע.. הוא פשוט ולגרי וזה ההבדל. ובקשר לקשיים שלו נכון!! זה מה שאמרתי יש לו קשיים והוא מתמודד איתם מדהים!! זה החוסן שלו. ויוסי ממש לא מעורר רחמים הוא מעורר הומור צחוק ואופטימיות .. כולם סביבו צוחקים או מתרגזים. הוא מעורר לחיים לעומת אחרים שבמבחן התוצאה מדכאים את הקרובים להם.

אם כל כך קשה ליוסי הוא מוזמן לארוז ולצאת

הוא ממש לא מסכן כמו שהרבה כותבים מנסים לעשות ממנו. הוא אסטרטג ומניפולטור ואף אחד לא שם לזה לב. כולם נתפסים על כל מילה וחצי מילה של שפרה וצבר. ולא רואים כמה שחצן ובטוח בעצמו יוסי כאילו שהוא הוכתר להמליך את עם ישראל.

שמתם ../images/Emo23.gif

שהסיבה של רנין להדחה של יוסי שהוא קרא לשפרה "שרמוטה" ולעינב "כלבה" למה שבוע שעבר היא לא נתנה את הסיבה הנ"ל. וזה היה לפני שבוע שעבר. שבוע שעבר לא היה לה מילה רעה עליו - והוא כמו אבא בשבילה! והיא עדיין חושבת שהיא לא שחקנית?

למעלה