רנו 5 טורבו2 ??????????

redroze

New member
רנו 5 טורבו2 ??????????

ראיתי לפני שבוע משהו מאוד מוזר, זו הייתה רנו 5 שהיה רשום עליה טורבו2 ??????? והיא הייתה שונה מהרנו ה"רגילה", היה לה תחת שמן !!! אני בטוח שהוא הוסיף את זה, הוא הרחיב את הגלגלים (בצורה מפחידה) וכתוצאה מזה הוא היה צריך להרחיב את הגוף שמעל הגלגלים (אני בטוח שגם בולמי זעזועים גדולים יותר ובקיצר הכל שם גדול ובולט יותר) וראו יפה מאוד שזה לא חלק מקורי כי המכונית הייתה בצבע אדום והתוספות בצד אחד היה אפור ובצד שני היה גוון אחר של אדום . . . . היה לו עוד אגזוז FREE FLOW כמו שהיה לזה שנהג באימפרזה טורבו הצהובה באוטומטור בסובארו (במיוחד לראלי) שעשה הרבה פיצוצים כאלה . . . . למישהו יש מושג מי? מה? איפה? כמה? ומזה הדבר המפלצתי הזה???? redroze, בחיים שלי לא ראיתי משהו מפחיד כמו הרנו הזו . . . . .

sronis

New member
ראית אותה בנסיעה????

ראיתי שתיים כאלו חונות, עוד לא היה לי הכבוד לראות כזאת נוסעת. זוהי אחת מהמכוניות המפורסמות ביותר מהתקופה של שנות ה-80 בערך. הנעה אחורית, מנוע מרכזי - לכן האחוריים השמנים, שהם כמובן מקוריים, הוא לא הוסיף כלום, ככה זה בא
(אולי הוא צבע או שינה את הגודל של האחוריים). יש אחת חונה ברמה"ש. יש עליה צמיגי 285 מאחור אם אני זוכר נכון, לפי מה שאני יודע כ-180 כ"ס... מכונית בהחלט מטורפת... רוני

Ohad L

New member
הקליאו V6 ניסתה להחליף את ה 5האגדית

אבל עשתה זאת בצורה מבישה לרנו. ה 5 טורבו 2 בזמנו היתה מכונית מדהימה. מה צריך יותר ממנוע מרכזי הנעה אחורית והיגוי יתר מטורף היא גם התחרתה בתחרויות ראלי של שנות ה 80 כמקבילה ל 205T16

redroze

New member
עמדנו מאחוריה ברמזור . . . . .

ועד כמה שהאומגה רחבה, הרנו כמעט הגיעה למימדים (ברוחב כמובן) של האומגה . . . . היא הוציאה הרבה פיח, זה מה שאני זוכר והיא נראתה במצב על הפנים !!!!! redroze, חייב לתפוס סיבוב על הדבר העצבני הזה !!!!

Ohad L

New member
אני ראיתי 2 בארץ

אחת לבנה במצב מכפיר זוועתי, צריך לתלות את הבעלים של הרכב ביום שישי במרכז כל הבלאגן בר"ג. השניה אדומה משופצת קוסמטית אגב, המנועי טורבו של הרנו 5 היו נגמרים מאוד מאוד מהר לכן כמעט אין מכוניות כאלו ששרדו

sronis

New member
ניחוש - 1400?

ככה במקור לפחות, אני חושב... אבל יכול להיות שאני טועה רוני

למעלה