רנושששששששששש.... שאלת אתמול אמת או חובה ... אז חובה ...
א אופיר35 New member 29/12/03 #6 שרונילה זה בסדר גם אני קיבלתי בתור חובה להפוך לאלתרמן נחה רנוש המוזה כנראה
א אופיר35 New member 29/12/03 #8 לבאר לך../images/Emo35.gif כתבי לו שיר כיסופים וערגה בסגנון שיר השירים אנא אערף מה תכתבי לו... מה את עוקבת אחרי
לבאר לך../images/Emo35.gif כתבי לו שיר כיסופים וערגה בסגנון שיר השירים אנא אערף מה תכתבי לו... מה את עוקבת אחרי
א אופיר35 New member 29/12/03 #10 אז להשלים את החוסר מיד זה שאת מנהלת לא נותן פריבלגיה להיפך את צריכה לשלוט בחומר לעומק ולרדת לפרטים הקטנים ביותר מבחן עוד שעה ...
אז להשלים את החוסר מיד זה שאת מנהלת לא נותן פריבלגיה להיפך את צריכה לשלוט בחומר לעומק ולרדת לפרטים הקטנים ביותר מבחן עוד שעה ...
ש שָרוֹנִי New member 29/12/03 #12 שיר לגברברוש.... לפני שנים רבות, בעצם שבועות ספורים... לא היו בפורום בכלל גברים.. גבר בודד עם ציציות ... בין מגוון לובשות החזיות... על הראיון ענה יפה... בין ביס ולגימת קפה ... גברבר גברבר הוא גדול בתורה.. חובב הוא את "עקרות הבית" יותר מגמרא...
שיר לגברברוש.... לפני שנים רבות, בעצם שבועות ספורים... לא היו בפורום בכלל גברים.. גבר בודד עם ציציות ... בין מגוון לובשות החזיות... על הראיון ענה יפה... בין ביס ולגימת קפה ... גברבר גברבר הוא גדול בתורה.. חובב הוא את "עקרות הבית" יותר מגמרא...
L liat ליאת New member 29/12/03 #20 שרוני, הרגת אותי עם החמשיר ../images/Emo67.gif סחטיין עליך, כשרון חבוי
ג גברבר הפורום New member 30/12/03 #38 שרוני החמודה... תודה על השיר הנפלא אני ממש מתחבר לשיר וזה אני כותב ברצינות... תרגישי טוב מאמי.