רן?

פסעpmac

New member
רן?

יש מצב שאתה מביא את סנסאי רונן אליהו או את סנסאי איייל כהן (ראשי הijjko/wjjko בישראל) לשו"ת בפורום?
 
לא בזמן הקרוב...

יש לנו מורים ותיקים יותר שאנו מעונינים לארח בפורום קודם, אבל תודה על ההצעה
 
תודה, אבל אין צורך

אני יודע איך ליצור קשר עימם בעצמי. זה נכון שלכל אחד יש מה לספר, אבל יש כאלה שאירוח איתם יהיה יותר מעניין לעניות דעתי.
 

BT24

New member
לעניות דעתך הקובעת

כפי שנהגה לומר גולדה.
 

Tonjin

New member
זה בא עם התפקיד, אתה יודע...

ומאחר ורן עושה עבודה מצויינת עם הראיונות והאירוחים ומשקיע בהם המון זמן ומחשבה, אני לא ממש רואה סיבה להתלונן - אולי אפילו להיפך.. שנית, אני ממש משוכנע שרן לא יתנגד אם אתה הוא עמית תגלו יוזמה, תצרו קשר עם האנשים המוזכרים, תפרסמו זמן לשאלות, תערכו את הראיון ותעלו את התשובות... עד אז אני נראה לי שהטרוניות האלה הן אפעס, קצת לא לעניין
 
תודה טונג'ין

אתה צודק בהחלט: מי שרוצה לארגן שו"ת עם מורים כלשהם כאן בפורום מוזמן לעשות זאת בעצמו. הוא לא חייב לעבור דרך מנהלי הפורום. הדרך היא אותה דרך שאנו עושים זאת: מבררים עם האישיות אם הוא מעוניין בכך, מפרסמים הודעה על כך בפורום (בצירוף קורות חיים של האישיות בקצרה), נותנים כשבוע לשאילת שאלות, אוספים את השאלות ומעבירים אותן לאישיות, את התשובות מרכזים במסמך, ומפרסמים אותו בפורום. אנחנו מבחינתנו נשמור על אותו שרשור שאלות נעוץ בראש הפורום. האישיות לא חייבת להיות מורה ותיק. כן כדאי שהיא תהיה מישהו שיהיה מעניין לשאול אותו שאלות ולקבל ממנו תשובות על דיעותיו, תפיסת עולמו וכדומה, אחרת חבל להתחיל עם זה לדעתי (אבל שוב, זו רק דעתי). פסעאל, עמית (ו- BT24 אם גם אתה מעוניין) - אם אתם רוצים לעשות זאת, לכו על זה, ושיהיה בהצלחה.
 

BT24

New member
וואו, אתם ממש לא יודעים לתפוס בדיחה

אפילו לא רמזתי בבדיחה על שום-דבר, וניתחתם את זה כמשהו גרנדיוזי.
 
אני לא הייתי בטוח

ולכן ציינתי אותך בסוגריים ביחד עם ההסתייגות "אם גם אתה מעוניין".
 

Tonjin

New member
מה אתה אומר...

נו טוב, כנראה אני בדרכי להפוך זקן נרגן... (והאמת שכמה דקות אחרי ששלחתי את התגובה למעלה תהיתי אם באמת היית רציני, אז אולי עוד יש לי תקווה) בפעם הבאה, בגלל שניואנסים לא עוברים טוב ברשת אולי כדאי לשים איזה סמיילי קטן - סתם בשביל שאנשים מילוליים מידי כמוני לא יקפצו...?
 
למעלה