ערכים? מי שמע על זה?
C CatchMeToo New member 6/1/04 #18 חחחח... אשכרה! אופיר, עדן, שמרית... החניכים שלכם כבר שמאלנים-הומואים-אוהבי הציונות וארץ ישראל?
L Lorelai New member 7/1/04 #33 אופיר: אממ.. אף פעם לא ניסיתי אבל שמעתי שזה רצח! היסטוריה מורחב - טוב או רע? (בן שלום "היקר" לא לענות.. תודה)
אופיר: אממ.. אף פעם לא ניסיתי אבל שמעתי שזה רצח! היסטוריה מורחב - טוב או רע? (בן שלום "היקר" לא לענות.. תודה)
L Lorelai New member 7/1/04 #36 חחחח ת'מצחיק ראינו את הרשימות שלכם למגמות... נרשמת למגמת א"י?! D: מוסיקה זה טוב...
O ofrikit New member 7/1/04 #40 רצו* לא קשור! כי אולי אם היית מחכה מישו היה עונה מאוחר יותר זה לא צ'אט או איציק שצריך לענות באותה שניה\דקה !
רצו* לא קשור! כי אולי אם היית מחכה מישו היה עונה מאוחר יותר זה לא צ'אט או איציק שצריך לענות באותה שניה\דקה !