רן דן ומיכאל שלום

ליאור מ

New member
רן דן ומיכאל שלום

קודם כל הרשו לי לציין שאני מאד מחזיק מכם. אני רוכב כביש כשנתיים וחצי ובעברי הייתי שחיין כשהשתתפתי בדואתלון ניר פורז עליתי על האופניים מעט מאוחר וזאת משום שאני די חלש בריצה אך זה לא הפריע לי לרכב חזק ולסגור פערים אלא שמאחורי התיישבה קבוצת פרזיטים שניצלה אותי לדרפטינג או קיי מותר להם אבל לדעתכם זה משקף את יכולתם של הנ"ל? כל פעם שניסיתי לעבור אחורה ולשבת עליהם הם הורידו את מהירות הרכיבה מ 40 ל33 כך שנטלתי שוב את ההובלה וזה רק מראה שהדרפטינג גורם למציאות לא נכונה מכיוון שבכל זאת הטריאטלון הוא ענף ספורט אינדיבידואלי

dana shtainberg

New member
הרשה לי להגיב

טוב הבנתי את הראש שלך את רוצה קצת הערכה ותשומת לב אז בבקשה: כן, אתהצודק תחרות עם דרפטינג אינה משקפת את היכולת נטו של הבנאדם ללא עזרים ועזרה (אלא אם כן הוא לא השתתף בדבוקות למיניהן) יתרונות וחסרונות יש למכביר אתה רוצה יכולת נטו? אל תעשה דרפטינג! אם זה מפריע לך שאחרים עושים זבש"ך (זו בעיה שלך) עכשיו, מפריע לך? כן? אם כן אז תענה לי או יותר לעצמך בשביל מי אתה עושה את התחרות בשבילך או בשביל מישהו אחר או בשביל גביע נטו, אל תשקר קודם כל עצמך אחר כך זה כבר לא משנה! תדאג לעצמך בקטע הזה בעיקר שלא יהיה אכפת לך מה אחרים עושים בנידון זו כבר בעיה של כל "הפרזיטים" (אל תיקרא לחלשים ברכיבה פרזיטים כמו שאתה לא תחפוץ שלחלשים בריצה יתכבדו בשמות גנאי) שרואים את המציאות כמו שהם רוצים ואם נוח להם "לשבת" עליך? זה לא צריך להפריע לך זה לא שהם הכניסו לך מקלות בגלגלים או את הכידון שלהם כתחליף. ולמשפט המסכם שכניראה אתה מאוד חפץ לשמוע: אתה כניראה רוכב יותר טוב מה"פרזיטים" שניצלו אותך מרוצה? מתנצלת מראש על ההתפרצות רגשות אבל נימאס לי לשמוע קיטורים על דרפטינג! ושאר מיני מזונות

קטן

New member
לפעמים עדיף להוביל ../images/Emo18.gif

הגעתי למסקנה מלומדת זו, לאחר שבאילת קרוב לסיום קטע האופניים כאשר הייתי בראש הדבוקה חשתי לפתע מכה על הגלגל האחורי שלי לאחר שצעקתי קלות, הבטתי אחורה וראיתי רוכב על הרצפה.בדיעבד התברר שזה נועם אשר עבד קשה רוב הרכיבה ואשר לו מגיעות תודות רבות
. אחרי התחרות הבנתי שהוא נתקע לי בגלגל , נפל ונדרס ע"י רוכב שהיה מאחוריו לכן מזל שהייתי מקדימה, שאם לא כן, יכולתי אני לנשק את האספלט של אילת נ.ב סחתיין על השם עוגי

ליאור היקר

אלא אם כן אתה מתכנן קריירה חדשה של אוהד טריאתלון (או לחילופין מתחי ללמוד רפואת שיניים) - אני לא חושב שבאמת התכוונת לזה שאתה מחזיק גם ממני. בקשר לכן דראפטינג או לא דראפטינג - החלטתי לרדת מזה כי אני לא מצליח להעביר את הנקודה שלי. אגב - אני חושב שמי שרוצה להוריד את הדראפטינג צריך לעשות את זה אל מול הITU. אם לא יהיה דראפטינג בעולם - הוא לא יהיה גם בארץ. אם כן יהיה - אין ברירה. בקשר לתאוריות לגבי הארץ. קחו את שי פיפמן. היה אלוף ישראל גם עם דראפטינג וגם בלי. ותחשבו על זה.....

למעלה