רןמן מהצד

adam33

New member
רןמן מהצד

המילה רומן מהצד אינה כשרה בעיניי אפשרי להגיע לרגשות ארעים ואחר כך להצטער עליהם אך רומן חייב להיות מלפנים כזה ששני האנשים יודעים שהם יעזבו הכל בכדי לממש את אהבתם והשאלה מתיי צד אחד יודע ששווה בשביל עצמו והצד השני לעזוב הכל ולהתאחד עם אהבתו וזו הבעיה לפעמים מבטיחים לך ים של אהבות והבטחות ואחרי הפגישה הראשונה הרגשות מתחלפים מצד שני יש מצבים שהאהבה כל כך גוברת שהחיים של צד האחד הינם מעורים בצד האחר ועדיין נשאלת השאלה האם לעזוב את הבן זוג הראשון? אוליי נשאר קרחים מכאן ומכאן אכן זה תלוי בצד הקולט באהבה שלו וצריך לבחון אותה במילים ובמעשים האם כשהיא או הוא אומרים אני אוהב אותך זה רק לפני הפגישה או שמה הם מוכנים לסכן את כל החיים שלהם למענך האם הם ילחמו בשבילך כי את אהובתם או אתה אהובה עד שתרגיש שאתה אדם שווה ויותר מבן או בת הזוג הנוכחים שלה או שלו ואיני מדבר על קשר דיסקרטי אלא קשר אמיתי שכל צד אומר אני מוכן להפוך הרים וגבעות למענך וכשנאמרים דברים כאלה צריך כל הזמן חיזוקים בכדי לדעת שאינך עושה הכל לחינם ושיום אחד היא או הוא יחזרו לבן הזוג המקורי ניתן להפרד להתגרש למענך אך כשהדבר קשור לבן זוג שאתה עושה הכל לממש את אהבתה או אהבתו.. בדרך כלל מרגישים מרגישים שהמילים שונות מהמעשים מרגישים שהמיטה היא הדבר החשוב ולא האדם לטוב ולרע מרגישים שאת או אתה בצד ליד הבן זוג שאם לא כן..אזיי צריך לממש את האהבה בצורה הכי טובה שיכולה להיות ולפעמים בכדי לממש אהבת אמת צריך לעשות ויתורים כואבים כי בסופו של דבר אנחנו מחפשים את האושר האמיתי ולא בן זוג למיטה ובסופו של דבר אננו רוצים לותר על מערכת אחת וכשנרצה לממש את האחרת נעמוד בפני מצב שלא חזינו.. להקשיב תמיד לרחשי הלב ..למעשים..לא להתפתות למילים...זה..יש בשפע...

מהצד...

מצחיק שמהצד... יש רק איבר אחד משמעותי וזה האוזן. נדמה לי שרומנים מגיעים מהצד כשאין הקשבה ותקשורת עם בן הזוג אז מחפשים מישהו שיקשיב.....

adam33

New member
חיפוש..

אני מדבר על קשר של אהבה מעצם המילה רומן צריך להיות רומנטיות ואם ישנה רומנטיות וקשר אמיתי תמיד יש את השאלה האם זה קשר שצפוי להיות ללא מוצא או לחילופין קשר אמיתי עם טווח ארוך ובנייה משותפת..

מצטערת הלקסיקון שלי אחר...

"אני מדבר על קשר של אהבה מעצם המילה רומן צריך להיות רומנטיות ואם ישנה רומנטיות וקשר אמיתי "....... אצלי בלקסיקון "רומן מהצד" ו"קשר אמיתי" לא נמצאים באותו עמוד!!!! ובעיניני כשרות..... תלוי איזה רב וכמה כסף מוכן לשלם!

noshi1

New member
דעתי בלבד...

אני חושבת שרומן מהצד... זה סוג של ריגוש צדדי ומשני למערכת הנישואין. גם ברומן שהיה לי... לרגע לא חשבתי לסיים את הנישואין שלי בשביל המאהב, לרגע לא ראיתי חיים עתידיים משותפים איתו יחד, לי יש משפחה וילדים ולו גם...לרגע לא חשבתי לאחד ולעשות דייסה מהכל. כן- היה לנו כיף ,נחמד, מהנה ומרגש יחד, מה שלא היה לי ה מ ו ן זמן עם בעלי, אבל להמר על חיי בגלל משהו טוב מהצד?- ואם זה כבר לא יהיה בסתר ומהצד וכל הריגוש יעלם לנו? "מים גנוזים ימתקו"... ואם הם כבר יהיו בהישג יד תמידי אולי כבר לא יעניינו וירגשו אותי...לכן לרגע לא עלה במוחי לפרק חיי נישואין עקב רומן/מאהב...

../images/Emo127.gif...איתך נושי וחיפוש עצמי...

רומנים מהצד לא בהכרח סופם לפרק חבילות מהבית...ישנם ריגושים, ישנם השלמות, ישנם תחליפים מסויימים, ולא תמיד באים על חשבון הצד השני.

adam33

New member
אוליי כן ואוליי לא

אבל בסופו של דבר אתם לא שלמים עם עצמכם לפי דעתי מי שמרגיש שמשהו לו זז בבית צריך לקום צריך לעשות מעשה..לא להתפשר על האושר שלו .. ואז? עדיף להתעורר בגיל שישים? בשביל מה? אז אני מבין שלפעמים המצב לא מאפשר כלכלית ונפשית ויותר קל לקחת מהצד אך עדיין אני חושב שצריך לטפל בבעיה ולא ללכת ישר למצא נחמה .. אני אומר את זה בזהירות כי בסך הכל כולנו בני אדם ולנו יש רגעים שאנו רוצים את המשענת הזמינה ולא לעבור מסכת ייסורים עד שנוכל לעשות זאת בצורה גלויה אבל בכל זאת עדין אני חושב שצריך לנסות לפתור דברים היה ולא ניתן..הדרך פנויה..

תקוה ונושי...לא אמרתי שלא

בהחלט יכול להיות תחליף והשלמה ופיצוי ועוד הרבה דברים שניתן להכניס לכותרת אחת : "עיסקה" תני לי ואתן לך....... אבל אז המילים היפות: אהבה אכפתיות חום התאהבות שמים בצד.... אולי עכשיו הבנתי משמעות "רומן בצד"
.........

"אבל להמר על חיי בגלל משהו טוב מהצד

נושי נשמה תקראי רגע שוב את מה ש א ת כתבת אני לא מבינה גדולה בהימורים אבל .... זה לא הימור!?? אולי רולטה???? יש הבדל?????????

noshi1

New member
דניאל...

נכון , זה בהחלט קטע של הימור... והימור גדול על חיי! אבל לפעמים יש מצבים, שאני בכל אופן , לא צופה או שולטת בהם ואם היית שואלת אותי לפני שנה על בגידות הייתי עונה חד משמעי: "בחיים לא!- למה זה טוב?!..." אבל היתה לי סטואציה ומכלול של דברים יחד שהביאו אותי להכנס לרומן. כן, זו רולטה, היה לי מאוד טוב נחמד מרגש וכיף... והתפכחתי בזמן...הפעם יצאתי בשלום! ביי יקירתי- ואל תנסי את זה בבית שלך גם...

maof

New member
לפי דעתי.............

אני לא יודע אולי אני מיושן במיקצת בדעותי..... אבל אני לא מאמין בריגושים כאלה אני חושב שאת הרומן אני צריך לפתח עם בת זוגתי ולא עם אחרות ההפסד עבור הריגוש לפי דעתי לא כדאי אם טוב לי בזוגיות אני יעשה את המקסימום לשמר ואם רע לי אני ילך אבל בתקופה שאני נימצא בקשר אני לא הלך לרעות בשדות זרים מעוף

אז איך יודעים

מתי זה נכון ומתי לא? התאהבתי אבל לא המשכתי. נשארתי עם בן הזוג ועזבתי את האחר. קטעתי את היחסים עוד לפני שממש התחילו, אבל הרגשתי שזה יכול להיות טוב, הרבה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו. איך אפשר לדעת? איך אדע שזה לא זמני? אולי זו רק התאהבות ולא אהבה? התחלנו ייעוץ זוגי השבוע, אבל אני לא מפסיקה לחשוב עליו, על אותו אחד שאולי אני מחמיצה. אז איך יודעים?

הזמן יגיד לך אם פעלת נכון או לא...

פגישה אחת בטיפול זוגי לא מובילה עדיין לכלום, זו רק התחלה. כל הכבוד על האומץ לנתק את "הצד"....כנראה שהיתה לך סיבה טובה/נכונה לבחור באחד ולוותר על השני.אין ספק שלפחות עצם הניסיון הוא חיובי ועכשיו צריך הרבה סבלנות.מאחלת לך שתצליחי להחיות את האהבה והניצוצות בתוך מערכת היחסים שלך ושל בן זוגך.

adam33

New member
איך לדעת

את שואלת את שאלת המיליון אבל עם קצת הכרות ניתן לענות עליה אדם ניכר בכוסו בכיסו ובכעסו הביטי לחיים שלך עם בן זוגך נסי להמשיך בייעוץ..בכל אופן תרויחי.. אם לא הצליח..אזיי את פנויה להמשיך עם האחר אם הצליח..אזי קיבלת בן זוג שהוא גם חבר אבל תמיד לדעת..שצריך לבחון את הבן זוג כל הזמן...האם הוא רק מחייך וכשקשה לו אז הוא חוזר לסורו ומזניח אותך או דברים שרק את מכירה אותו ויודעת אם יש תקנה אם לאו.. ולגבי הידיד? ישנה ידידות שסופה קשר עמוק וישנה שזה אינו כך תלוי מה הציפיות בנכם ולמה הנכם שואפים ובהנחה..שזה לא סטוץ וחלפה לך מחשבה לבנות עם הידיד קשר אמיתי ויציב במקום מה שיש לך כעת.. נשאלת השאלה? איך תדעי שאם תתגרשי הוא לא יעזוב אותך אחרי יום או יומיים אז קודם כל יגידו אנשים שמתגרשים בשביל עצמך...אני מסכים עם זה אבל אם נהיה כנים יש שמתגרשים בגלל שיש מישהו שהחיים איתו יראו אחרת ויותר טובים.. וניתן לבחון זאת גם כעת.. מה קורה כשהוא עצבני ( הידיד) האם יש לו זמן אלייך? מה קורה כשקשה לו?...האם הוא אוהב אותך בכל מאודו גם אם לא שכבתם? האם ועד כמה הוא מוכן לבצע מעשים ולא רק לדבר אני ואני.. אביט לצד החיובי בדבר..היו אהבות פרק ב שהם הצליחו.. העיקר זה לדעת כעת ולראות את הדברים...כי בסך הכל אם את נופלת אזי זה מהפחת אל הפחת ואז לפי דברייך עדיף לך כבר להשאר במה שאת כי להתגרש זה בומבסטי בשבילך.. אני חושב שאם את מרגישה לא טוב כעת...קומי ועשי מעשה..ודאי שהייעוץ עובד והוא לא סתם מורח אותך בייעוץ.. ואם את רוצה להתגרש..קחי בחשבון את כל הסיטואציות.. גם אם הידיד לא יקח אותך לבסוף.. כי בסך הכל.. את עושה את זה בשבילך .. והפחד..הפחד קיים בכולנו מה יקרה בעתיד.. ואם הכל הסתדר בינך לבין זוגך...את כבר תרגישי אם את עדיין זקוקה לו לידיד כחבר כמשענת...אם לאו..

תודה לשניכם ../images/Emo24.gif

אכן חיכיתי בדיוק מספיק ואתמול גיליתי שלא הכרתי אותו, והוא מסוכן לי. והתמלאתי תחושת הקלה גדולה. אינני יודעת מה צופן לו העתיד עבור בן זוגי ועבורי אך אני יודעת שאם נפנה לדרכים נפרדות, הסיבה תהיה נכונה. תודה לכם על המילים היפות שכתבתם לי, ועל כל המילים שאתם ואתן כותבים וכותבות כאן בפורום. אני נכנסת מידי יום, קוראת וממלאת את ליבי. תודה!

adam33

New member
לך מחפשת משמעות..

"אתמול גיליתי שלא הכרתי אותו והוא מסוכן לי" מה שבעצם קרה לך זה שהתפקחת וכעת את רואה את החיים שלך מבעד למסננת האהבה הגרה והאימון את הית בסדר..זרמת בחיים שלך ובעצם הוא הבין שממך אין סיכון לדרך חייב המקבילה וזה היה לו נוח כעת את בעצם עצרת ..עשית פסק זמן..הסרת את המשקפיים..ואז בעצם את רואה את כל הדברים שהיו רק שלא יכלת לראות אותם מנקודת המבט הקודמת שלך.. הדבר הכי חשוב זה להשלים עם הדרך שתבחר בה יש כאלה שעושים שריר..דהיינו..עוצרים בודקים אבל לאחר מכן ממשיכים כאילו שום דבר לא קורה..ומחזירים את המשקפיים שוב לעיניים שלהם מכיון שקשה להם או להן להתנתק מהרגשות שמקבעות אותם..כמו.." אני עדיין אוהבת אותו" או אבל הוא בן אדם טוב"..וזה מקבע כי בעצם הוא יודע שזה מה שאת חושבת והוא מנצל את זה לטובתו כי הוא יודע שבעצם את חזרת על ארבע אליו וכעת את בטוח אצלו( או אצלה) אני מקוה שהדרך שתבחרי בה תהיה ההכי מוצלחת ביותר עבורך וכשתביטי אחור את תגידי לעצמך..היה קשה..אבל אני שלמה עם עצמי.. צריך המון אומץ..לכך..

למעלה