רמת קושי?

רמת קושי?

היי, אני רוצה לדעת יותר על רמת הקושי של המבחן, אני רוצה ללמוד בארה"ב אבל רמת האנגלית שלי לא טובה. יש למישהו טיפים שיעזרו לי לקדם את האנגלית לרמה שהם רוצים?
 

d a p h n a

New member
אוקיי

אם כך, חשוב להבין שרמת המבחן נחשבת לא מאוד גבוהה, במובן זה שלהערכתי צריך לדעת אנגלית יותר טוב כדי להצליח בלימודים בארה"ב משצריך בשביל להוציא ציון טוב במבחן. הדרך הכי טובה לשפר את האנגלית היא על ידי תרגול: תתחילי לקרוא עיתונים איכותיים באנגלית (רצוי כאלה עם אנגלית טובה, כמו ה-ny times או ה-herald tribune), תקראי ספרים באנגלית, תצפי בסרטים וסדרות בדי-וי-די ללא כתוביות בעברית (אפשר עם כתוביות באנגלית) וכו'. בנוסף, אם את יכולה למצוא מישהו שהוא דובר אנגלית כדי לנהל איתו שיחות, זה יכול לעזור. מעבר לכל זה, יש מן הסתם כל מיני קורסים שעוזרים להתכונן למבחן. אני לא יכולה להמליץ על משהו ספציפי.
 

idohatam

New member
קחי בחשבון שאם את רוצה ללמוד באנגלית

והאנגלית שלך לא משהו הטופל זה לא מה שצריך להדאיג אותך אלא הלימודים עצמם...
 

Philip Jr

New member


 

GeJuFan

New member
אכן, גם אני שקיבלתי

ציון יחסית לא רע בכלל בטופל ועם אנגלית ברמה די גבוהה מוצאת לא מעט טעויות בכתיבה שלי.
 
מבחן טופל

הי שירי, ראשית, אני מסכימה עם המגיבים הקודמים: את צריכה לשפר את האנגלית שלך בראש ובראשונה בשביל הלימודים עצמם. המבחן הוא רק תחנה בדרך
. הרמה הנדרשת במבחן הטופל היא נמוכה מזו שתזדקקי לה בלימודים - למשל, במבחן יש קטעי קריאה אבל הם לא יהיה אקדמיים ובדרך כלל לא יכללו מונחים מדעיים או מקצועיים ספציפיים. כפי שדפנה כתבה, לקרוא הרבה באנגלית, לצפות בסרטים ללא כתוביות בעברית יעזור לך מאוד. יש גם ספרי הכנה למבחנים הללו שאפשר לקנות ולפתור - תעשי חיפוש כאן בפורום, היו דיונים על זה ואנשים המליצו על ספרים שעזרו להם. בהצלחה!
 
למעלה