Phenomenal
New member
רמת צלילות מוזרה
אז ככה, אני מאז ומתמיד חלמתי חלומות צלולים, כנראה שזה פשוט בא לי בטבעיות. אבל שהייתי יותר קטן ממש פחדתי מכל הקטע הזה, בגלל שידעתי שאני חולם אז ממש רציתי להתעורר, אין לי מושג למה! תמיד ניסיתי לקפוץ מבניינים וכל מיני שיטות התאבדויות כאלה, אבל זה הפך לסיוט של ממש שלא הצלחתי להתעורר או שהייתי לי התעוררות בחלום. בקיצור ממש שנאתי את זה. עכשיו שהבנתי את כל הקטע, למדתי להנות מחלומות צלולים תודות לאתר החלומות הצלולים של נענע, אתר מצויין אני חייב להגיד!
טוב עכשיו לרמת הצלילות המוזרה של החלומות שלי זה הולך ככה: תמיד קורה משהו בחלום שגורם לי להבין שאני חולם, ושאני נהיה צלול בהתחלה אני עף ועושה כל מה שעושים בחלום צלול ואז תמיד קורה משהו ממש מפחיד ואני יודע שאני חולם אבל לא יכול להתגבר על הפחד, ומאבד צלילות חלקית, כלומר אני יודע שאני חולם, אבל לא מסוגל לעשות עם זה משהו ממש. ורמת הצלילות שלי תמיד בינונית! אף פעם לא הגעתי לרמה שממש אני יודע שאני חולם ואני מסוגל לעשות הכל! תמיד משהו מפריע לי, או שאני שוכח שאני חולם. יש לכם עצות איך לשפר את איכות החלומות הצלולים שלי לרמה של ידיעה מוחלטת שאני חולם בלי ששום דבר אחר יוכל להשכיח זאת ממני?!
אז ככה, אני מאז ומתמיד חלמתי חלומות צלולים, כנראה שזה פשוט בא לי בטבעיות. אבל שהייתי יותר קטן ממש פחדתי מכל הקטע הזה, בגלל שידעתי שאני חולם אז ממש רציתי להתעורר, אין לי מושג למה! תמיד ניסיתי לקפוץ מבניינים וכל מיני שיטות התאבדויות כאלה, אבל זה הפך לסיוט של ממש שלא הצלחתי להתעורר או שהייתי לי התעוררות בחלום. בקיצור ממש שנאתי את זה. עכשיו שהבנתי את כל הקטע, למדתי להנות מחלומות צלולים תודות לאתר החלומות הצלולים של נענע, אתר מצויין אני חייב להגיד!