רמת צלילות מוזרה

Phenomenal

New member
רמת צלילות מוזרה

אז ככה, אני מאז ומתמיד חלמתי חלומות צלולים, כנראה שזה פשוט בא לי בטבעיות. אבל שהייתי יותר קטן ממש פחדתי מכל הקטע הזה, בגלל שידעתי שאני חולם אז ממש רציתי להתעורר, אין לי מושג למה! תמיד ניסיתי לקפוץ מבניינים וכל מיני שיטות התאבדויות כאלה, אבל זה הפך לסיוט של ממש שלא הצלחתי להתעורר או שהייתי לי התעוררות בחלום. בקיצור ממש שנאתי את זה. עכשיו שהבנתי את כל הקטע, למדתי להנות מחלומות צלולים תודות לאתר החלומות הצלולים של נענע, אתר מצויין אני חייב להגיד!
טוב עכשיו לרמת הצלילות המוזרה של החלומות שלי זה הולך ככה: תמיד קורה משהו בחלום שגורם לי להבין שאני חולם, ושאני נהיה צלול בהתחלה אני עף ועושה כל מה שעושים בחלום צלול ואז תמיד קורה משהו ממש מפחיד ואני יודע שאני חולם אבל לא יכול להתגבר על הפחד, ומאבד צלילות חלקית, כלומר אני יודע שאני חולם, אבל לא מסוגל לעשות עם זה משהו ממש. ורמת הצלילות שלי תמיד בינונית! אף פעם לא הגעתי לרמה שממש אני יודע שאני חולם ואני מסוגל לעשות הכל! תמיד משהו מפריע לי, או שאני שוכח שאני חולם. יש לכם עצות איך לשפר את איכות החלומות הצלולים שלי לרמה של ידיעה מוחלטת שאני חולם בלי ששום דבר אחר יוכל להשכיח זאת ממני?!

LucidGuess

New member
טוב ככה

נתחיל בזה שיש קשר חזק בין רמת העייפות ומספר שעות השינה שישנת לפני החלום הצלול לבין רמת הצלילות שלו, ככל שישנת לפני זה יותר שעות, וככל שאתה יותר עירני כך רמת הצלילות שלך תהיה גבוהה יותר, לכן עדיף כמו שממליצים - לקום אחרי 5-6 שעות שינה, להישאר ער 20 דקות עד שעה, ואז לחזור לישון, ככה תגביר מאד את הסיכוי לחלום צלול וגם רמת הצלילות תהיה גבוהה יותר כבר מההתחלת החצלול. שיטה מעולה להגביר צלילות היא לישטוף פנים עם מים קרים בזמן החלום הצלול, זו שיטה מדהימה ויעילה! והשיטות הרגילות האחרות - סיחרור, שיפשוף כפות הידיים זו בזו, התרכזות בחפצים בחלום, פקודות "הגבר צלילות!!" ... ועוד. LucidGuess

Napoliya

New member
אני אסיף משהו

איך שאתה מגלה שאתה בחלום, תגיד לעצמך "אני חולם, אני יכול לעשות מה שאני רוצה" וכל כמה שניות תגיד את זה שוב, ככה אף פעם לא איבדתי צלילות.

Variety

New member
תגובה

היי, מה שאני מציע, וזה משהו שאני עשיתי. אומנם אני עכשיו קצת בתק´ יובש, אבל זה עובד. לפני השינה תזכיר לעצמך שבחלום הצלול, אתה תגביר את הצלילות. חשוב מאוד להזיכר. בחלום, בזכות זה שהזכרת לעצמך, אתה תזכור להעלות את הצלילות. האלעת הצלילות אפשר בכמה דרכים: פקודה קולית, שטיפת פנים, ובכלל מחשבות על היום יום שלך, מי אתה, איזה יום היום, שאתה באמת נמצא שוכב במיטה. כדאי בחלום להגיד את מה שאתה עושה ורוצה לעשות... זה מעלה את הצלילות ממש למאה אחוז.

למעלה