רמת לימוד...

רמת לימוד...

אני מצטערת מראש על השאלה המעט חצופה, אבל... מהי רמת הלימוד של החוג ללימודי מזרח אסיה - יפנית, באונ' חיפה? האם הוא טוב כמו החוג באונ' תל-אביב? תודה, מירי

deathcaster

New member
באותה מידה

אני מצטער מראש על השאלה המעט חצופה, אבל... מנין לך שהחוג באת"א הוא טוב? איך בכלל עונים על שאלה כמו ששאלת ? היחיד שיכול לענות על השאלה בצורה אידיאלית הוא סטודנט שלמד ב-2 החוגים, ומדוע שתהיה חיה כזו? מבחינת דירוג בינ"ל של מוסדות אקדמאיים (גם של ה-OECD וגם הסיני) גם את"א וגם אונ' חיפה לא ב-200 הראשונים אפילו איך את מצפה למצוא תשובה אובייקטיבית?

מסכימה עם הכותב שמעלי

היחידי שיוכל לתת תשובה הוגנת הוא זה שלמד בשני החוגים.ואני מניחה שאין בנמצא אחד כזה..

דירוגים בינלאומיים

תיקון קל: בדירוגים בינלאומיים רבים אוניברסיטת תל-אביב נמצאת ב-200 הראשונות ובחלק מהמקרים (למשל דירוג חדש בשם High Impact Universities) ב-100 הראשונות בעולם. אוניברסיטת תל-אביב מצטיינת במיוחד במדדים של כמות פרסומים של חוקריה ומספר ציטוטים פר חברי סגל. מדדים אלה מייצגים את איכות התפוקה המחקרית העיקרית, והאובייקטיבית ביותר, של מוסד אקדמי. לפי הדירוג של חברת QS, לדוגמה, אוניברסיטת תל-אביב ממוקמת במקום ה-11 בעולם במספר הציטוטים פר חבר סגל, גבוה יותר מאשר כל אוניברסיטה אחרת בישראל. למידע נוסף בנושא: http://go.tau.ac.il/index.php/ba/why-tau/world-rankings

deathcaster

New member
מה תיקנת בדיוק?

זה לא נשמע אמין כל כך שמשתמש בשם "אלון אונ' ת"א" טוען טענות לזכות את"א ונותן סימוכין שמוביל לאת"א עצמה... זה כשל לוגי מעגלי (בדיוק כמו שמחזיר בתשובה יטען שהתורה נכונה וכשאבקש הוכחה הוא יגיד לי "כי זה כתוב בתורה") ההודעה שלך נשמעת כמו של "מומחה מטעם". ישנם 2 דירוגים בינלאומיים עיקריים מקובלים, של אונ' שנגחאי ושל ה-OECD, את"א נמוכה מאוד בדירוגים הללו. "אוניברסיטת תל-אביב מצטיינת במיוחד במדדים של כמות פרסומים של חוקריה ומספר ציטוטים פר חברי סגל"- וזו בדיוק הביקורת הקשה שיש לקהילה המדעית כנגד הדירוג של ה-QS שאינו משקף את המציאות אגב נחמד מאוד שאתה מציג את המיקום ה-11 של את"א במשהו מאוד ספציצפי בהודעתך האובייקטיבית ומתעלם מהעובדה שבדירוג הכללי היא ממוקמת באותו דירוג במקום ה-138. למידע נוסף (ומהימן) בנושא: http://www.topuniversities.com/univ...0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,2 לסיכום: כאן לא עושים תחרות של "מי משתין רחוק יותר", אבל כשאתה בא להציג נתונים, אל תציג תמונה חלקית שתואמת את משנתך, יש כאן סטודנטים ולא עדר עגלים בכנס של ערוץ הידברות.

למעלה