רמת הפירסומות בארץ....

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
רמת הפירסומות בארץ....

יש מעט מאוד דברים קטנים שמצליחים לעצבן את N0 אפילו את הפירסומות שנתקעות באמצע התוכנית N0 למד להעריך זמן ללכת לשירותים זמן לאכול משהו. אבל מה זו הרמה הזו תהרגו אותי מה אין משרדי פירסום נורמאלים בארץ זה התחיל עם הפירסומות הדביליות של פלאפון נקסט (ולכו תלדעו אם זו לפלאפון צ`אט היתה פארודיה מכוונת או פשוט פרסומת ממש גרוע ) ואז עוד כל מיני פרסומות דביליות ומשעממות וN0 לא מדבר על פרסומות חסרות כל חוש יצירתיות הוא מדבר על פרסומות ממש דביליות משהו כמו פנינה רוזנבלום בחלומות בהקיציס (ליד שתי האלילות אפרת רייטון וצופית גרנט ) ועכשיו הפרסומת המטומטמת הזו לניו מייל שתקועה בפורום - שוטרת 29 ``או נשמה כפרה עליך אל תיסחף `` - עתיד מתוק ``כבר נסחפתי פרח`` -שוטרת 29 ``טוב אז תשלח לי אי מיין לניו מייל שלי דובשנון`` - עתיד מתוק ``בסדר עניים שלי``. הקץ לפירסומאים דבילים מספיק דפקתם לN0 את הטלויזיה צאו לו מהפורום. N0

עזוב אותך מהפרסומות האלה!

הפרסומת של בזק הורסת אותי כל פעם מחדש אתה יודע ``מילים לא מספיקות לי, רוצה את זה בכתב... חייג (משהו משהו משהו) קידומת ומספר``. פשוט מגוחך. בייחוד הכונפה השמנה שרוקדת כמו תרנגול עם איידס ונראית כמו גבר. עכשיו, זה קלאסה. אז זהו שלא... לא איטונג לא קונה מיכל

N0

New member
כן אבל...

למרות שלבזק יש גם פרסומות מטומטמות (כמו החברה) בכל זאת יש להם פירסומות אדירות עם אלה מפלטפוס (``שמעת המחירים של השסק יורדים..``) (ברור שזה לא משתווה לפרסומות בקרטון נטוורק אבל גם זה משהו) N0

הפרסומות הכי שנואות הן

הפרסומות הללו שבתחילתן הסיפור מרגש והכל, משהו בסגנון- ``תדע להעריך את היופי שבחיים``, אם אתה מבין על מה אני מדברת, אבל בסוף מתברר שזו בכלל פרסומת למרק! מזכיר לי גם את השטות החדשה של סנפרוסט, עם הגזרים..לא חשוב. הפרסומת הכי מטומטמת הטלוויזיה הולכת ככה: ``מיליוני עצים נכרתים בשנה בכדי ליצר נייר`` ``למה לבזבז נייר כשאפשר לשלוח SMS?`` ואני אומרת- למה לבזבז נייר שניתן למחזר כשאפשר לשלוח SMS ובכך לסרטן את עצמך, להעלות את רמת הקרינה הרדיואקטיבית וכמובן להגדיל את החור באוזון עם הנזק הטכנולוגי שעושה הפאלאפון. למה לא באמת? עד העונג הבא (הצלת כדור הארץ!), נעמה. נ.ב- אני דווקא מחבבת את הפרסומות בקרטון נטוורק, טוב, למען האמת רק את אלו של גאפ. הייתי בקיץ בארה``ב והיתה להם פרסומת אחרת משל כריסטמס, אבל אותוהפזמון. סטייל סבנטיז- וזה היה מ-צחיק! בת דודה שלי אמרה לי הפרסומות שלהם הכי שוות בטלויזיה. oh well...

ניסויים על בעלי חיים - הגרסא הנאצית

פעם אני וכמה חבר`ה מהכיתה עשינו הרצאה באנגלית למה כן לעשות ניסויים על בעלי חיים, ולמה יש להפסיק את העצומות כנגד הניסויים על בעלי חיים. הרי לחיות אין שום תפקיד מוגדר בעולם שלנו, הן פשוט נמצאות שם, אז למה שלא נעשה בהן ניסויים על מנת לבדוק את השפעת התרופות. אין להן כל אינטיליגנציה שתוכל להפגין התנגדות כנגד הניסויים הללו, אז למה לא? תגידו לי, מה אתם מעדיפים, בנאדם כמוך, או כלב צ`יואואה? סתם נזכרתי בזה. לא איטונג לא קונה מיכל

נאציזם, שמאציזם, הצטדקות מפגרת (סליחה על הבוטות)

עשי לי טובה, בשביל הבריאות שלך, לא היית מסכנת את כל הזיוני שכל המצטדקים של נגד ניסויים על בעלי חיים והיית הולכת על זה? אם הייתי חולה באיידס נגיד, חס וחלילה, והיו ממציאים תרופה נגד האיידס, שעדיין לא ניסו אותה, וכדי לנסות אותה עליי, צריך קודם לראות את התופעות וההשפעות של התרופה לא עליי, ולא על בני-אדם, אז למען הבריאות שלי, או אפילו שלך, לא היית הולכת על ניסויים בבעלי חיים?

ואפרופו זה...

איש טוב שדנתי איתו בנושא אמר: promthehs (ICQ#does it really matter??) Wrote: יש סיפור חביב שלימדו אותנו בביאולוגיה על איך פסטאר הדביק תרנגולות באיזה מחלה ובטעות בעקיפין הוא גילה את החיסון אז מה יותר חשוב 5-6 תרנגולות או עשרות מיליוני אנשים

N0

New member
כן ומה עם כלבים בתנור.

בטח זה מאוד הגיוני לשים כלבים בתנור להעלות את הטמפרטורה ולראות באיזה טמפרטורה הם נצלים למוות הרי אם מישהו רוצה להכין עוגת כלבים הוא צריך לדעת באיזו טמפרטורה הם מפסיקים לנבוח. ואם צריך לבדוק תרופה אפשר לבדוק אותה במינו בלי בעיה במחשב וגם אם לא אז כבר עדיף לבדוק אותה על בני אדם אני בטוח שיש מספיק חולי איידס שיסכימו להתנדב בחינם ( שלא לדבר על בתשלום ) לבדוק תרופה שיכולה להציל להם את החיים. וגם אם יחליטו לבדוק את התרופה על חזירי ים אולי אצלהם היא תעבוד מצויין אבל אצל בני אדם הכל ישתנה כמו עם התרופה נגד התכווצויות בזמן הריון שN0 לא זוכר איך קוראים לה אבל כמו שהיא מנע התכווצויות היא גם הוציאה תינוקות מכווצים וחסרי גפיים (לחזירי הים לא הייתה שום בעיה איתה ). N0

עשה לי טובה

מן הסתם שאף אחד לא ידחוף כלב לתנור eventhough שלי אין בעייה עם זה אני שונאת כלבים שונאת שונאת שונאת

את מתחמקת מתשובה עניינית,

אולי כי כרגע הבנת כמה שטחית היתה ההודעה הקודמת שלך.

לא קשור.

יש הרבה הבדל בין ניסויים למען המדע על בעלי חיים מאשר לדחוף כלב לתנור, אחרי הכל, תנור כבר יש, ואנחנו יודעים את ``השלכותיו`` או איך שלא תקראי לזה, אבל יש מחלות שכרגע הן חשוכות מרפא, אז אוקיי, יש טכנולוגיה והכל, אבל עכשיו אנחנו מדברות, ומההתחלה דיברנו לדעתי, על מצב היפותטי לגמרי - למרות כל הטכנולוגיה, למען הבריאות האישית, ואני לא מדברת על תנורים או קוסמטיקה, אני מדברת על תרופות למחלות חשוכות מרפא, גם אם יש אנשים שבשמחה יסכימו להיות שפני נסניונות, לא עדיף לעשות ניסויים על 10 ארנבות מאשר לתת לבני-אדם רבים לגווע?

N0

New member
טובה

תתפלאי אבל כבר דחפו כלבים לתנור N0 לא הביא סתם דוגמא משום מקום ולא רק שהם דוחפים כלבים לתנור הם גם מזריקים לארנבות אקונומיקה לעיניים לא נותנים לחולדות לישון רק כדי לראות מה יקרה (כמסתבר הן מתות ) חותכים לגורי חתולים חלקים מהמוח כדי שילכו בזמן שינה ומגדלים על הגבות של עכברים אוזניים מלאכותיות. וזה שאת לא אוהבת משהו לא אומר שמותר לך להתעלל בו N0

N0

New member
טובה

תתפלאי אבל כבר דחפו כלבים לתנור N0 לא הביא סתם דוגמא משום מקום ולא רק שהם דוחפים כלבים לתנור הם גם מזריקים לארנבות אקונומיקה לעיניים לא נותנים לחולדות לישון רק כדי לראות מה יקרה (כמסתבר הן מתות ) חותכים לגורי חתולים חלקים מהמוח כדי שילכו בזמן שינה ומגדלים על הגבות של עכברים אוזניים מלאכותיות. וזה שאת לא אוהבת משהו לא אומר שמותר לך להתעלל בו N0

יו! אני משתגעת! למה נראה לך שזה כל כך פשוט?!

אוף! הנושא הזה הרבה יותר מורכב משנראה לך! ניסויים על בעלי חיים היו מאוד חשובים ב-ע-ב-ר, כשלא היתה טכנולוגיה וביו-טכנולוגיה כל כך מתקדמת כמו היום, כשמחשב יכול ליצור רקמה אנושית!! אז למחלת הסוכרת, למשל, עשו ניסויים על חזירים כי הלבלב שלהם מייצר אינסולין, ונכון שפסטר גילה את מה שהוא גילה מניסויים על תרנגולות, ואני מסכימה איתך גם בקשר לזה שאם היתה לי אפשרות לקחת תרופה חדשה שלא נוסתה, הייתי מעדיפה שינסו אותה קודם על בעלי חיים. כל זה במקרה של מחלות ממאירות- סרטן, איידס. אבל!! ניסויים על בעלי חיים לא נעשים רק לשם ריפוי של מחלות ממאירות- הם נעשים גם לצורך קוסמטיקה, (כן כן- ייתכן שהעיפרון שעכשיו על העיניים שלך צרב את עיניהם של עשרות ארנבות אומללות כדי שלך הוא לא ייצרוב), וגם לצורך ניסויים גנטיים- שיבוט, לדוגמא. אז באמת, תחשבי על זה- בעידן כמו שלנו, כשהביו-טכנולוגיה מצליחה גם לשכפל כבשים, הניסויים על בעלי חיים הם הרבה-הרבה פחות הכרחיים. ותני לי לתת לך נקודה למחשבה- זה מתחיל מניסויים בחיות: הן לא יכולות להתנגד, הן חלשות, המוח שלהם לא מפותח כמו שלנו (טוב, אולי של חלקנו...) ואת טוענת גם ש``אין להם רגשות``- (טענה שהיא מופרכת לחלוטין- פעם חשבו, שכמו שכבשה חיה בדיר, גם שימפנזים יכולים- סגרו אותם בכלוב קטנטן, והיום מגלים שהשימפנזים הללו חולים בנפשם, כן, ממש מחלת-נפש, בעקבות העובדה שהם גדלו בשבי כזה.) בקיצור- זה מתחיל מניסויים בקופים, שהם ``נחותים יותר``. עוד מעט, נעבור לניסויים באנשים ``נחותים יותר``- אנשים חלשים, טיפשים, חולים, אנשים ``מיותרים``... מזעזע רק לחשוב- הרי ניסויים על בני אנוש כבר קרו בהיסטוריה שלנו- זה לא בשמיים. את יודעת איפה זה מתחיל- את ל-א יודעת איפה זה ייגמר!! (ועכשיו אני נשמעת כמו האלה מהפרסומת לסמים אבל לא נורא.) (דרך אגב- תארי לעצמך שאדם חסר-בית יקרא מודעה שכזו: ``דרוש מתנדב לניסויים- תשלום מובטח`` , ורק תחשבי לאן זה עוד עלול להגיע.) בכל אופן, מקווה שההודעה הזו לא זועמת מדי, אני פשוט מניחה שכשכתבת את ההודעה הזו לא חשבת לעומק. כי באמת- לא היתה פה שום ``הצטדקות מטופשת``. וכן, מה לעשות, שכלבים- למשל, יותר קרובים לליבי מתרנגולות או ארנבות. ככה זה, ואם את טוענת שלא- את המצטדקת מבינינו. מה שקרוב אלינו הוא תמיד מה שחשוב לנו בעיקר. דולצינאה.

בקשר לקוסמטיקה, את צודקת ב100 אחוז

אם לא שמת לב, מאד נזהרתי שלא להזכיר את עניין הקוסמטיקה, לדעתי בקטע של קוסמטיקה, דבר שהוא לא נחוץ כמו תרופות, לא צריך לבצע ניסויים בבעלי חיים, ובקטע הזה אני תומכת לגמרי!

N0

New member
רק רכבת כבת...

N0 רק רצה לציין משהו מאוד חשוב הוא באמת אוהב את הפירסומות בקרטון נטוורק (הוא לא דיבר בציניות הפעם ) אלה פירסומות ממש גדולות והוא לא מדבר רק על הפירסומות לצעצועים מגניבים (ותוכניות שמשומה משודרות רק באנגליה ) אלה גם על הפירסומות לרשת עצמה (Cartoon network tested on animals ) ועל הפירסומות הגאוניות שצוחקות על פירסומות (את אוסף הצלחות של N0 לא זוכר איך קוראים לכריש המגניב הכחול הזה לא תוכלו להשיג בחנויות אז התקשרו עכשיו 88 88 88 ותוכלו לשלם בתשלומים רק 99,999 דולר ו99 סנט לחודש שאותם תשלמו עד שארית חייכם (כן N0 הרס צריך לראות)) הקיצר ערוץ גדול זו רק רמת הפירסומות בארץ בזבל... N0

flowr..

New member
הם יצורים חיים.

איך היית מרגישה אם היו עושים ניסוי על הכלב שלך?..

נייר או פלסטיק?

נעמה, אני מאוהבת בך! ולהלן הסיבות: הראשונה מבינהן היא חברה שלי שעוזבת [עכשיו היא בדרך ללוד], לארצות הברית לתמיד [בערך], ושמה כמובן נעמה. השניה, והחשובה ביותר היא עניין האס אמ אס, נכון, נכון, נכון! אני אומרת את זה כל הזמן, מאיפה היכולת הזאת לקרוא מחשבות? והשלישית החשובה עד מאוד היא עניין עד העונג הבא, פרלמוטר- ווי לאב יו! בלי קשר ישיר לשאר ההודעה- אני אוהבת את הפירסומות בקרטון נטוורק- גם בגלל שלפעמים הן חמודות, גם בגלל הצעצועים הכל כך מגניבים שהן מפרסמות, וגם בגלל שהן בדיוק כמו הפרודיות שעשו ועוד עושים עליהן באנימניקס ושאר יצורותיהן של האחים וורנר.

למעלה