רמת הבחינה ?

azuril

New member
רמת הבחינה ?

שלוווווווום !!! כמו רובכם פה , גם אני ניגשתי למועד אוקטובר. (ב-16 ) בכל מקרה, הבחינה הייתה לדעתי יותר קלה מהסימולציות שעשיתי (בלחמן ) ובכלליות די הופתעתי. האנגלית די הפתיעה אותי , כי בלחמן הביאו לנו תריגילים עם אנגלית ברמה מממממש גבוהה (שאמרתי שבחיים אני לא אקבל פטור) , והמתמטיקה בבחינה לא הייתה קשה. אז רציתי לשאול , אם זה הרמה של הפסיכומטרי (כי זו הפעם הראשונה שאני ניגשת ) ? או שהבחינה הנ"ל הייתה יותר קלה מהבחינות האחרות ? הסיבה שאני שואלת , זה בגלל שאני ניגשת שוב למועד אפריל (רפואה לעתודה .. ) , ואני לא רוצה להיות מופתעת כשפתאום יופיע איזה מבחן הרבה יותר קשה ממה שהיה. ולאור העובדה שאני ניגשת שוב, הבעיה היחידה שלי שהייתה בבחינה הייתה חוסר זמן ( כנראה בגלל הלחץ משכתי את הזמן, מה שגרם לי לנחש את כל השאלות האחרונות .. , דבר שללא ספק יוריד לי את הציון משמעותית ) אז הייתם מציעים לי לעשות מעתה והלאה סימולציות , סימולציות ועוד פעם סימולציות . או פשוט לחזור על כל הקורס מה-ת-ח-ל-ה ? , או לקחת עוד קורס? (לא לחמן .. )

מישי24

New member
חכי לציון!

למה את כבר קובעת שאת ניגשת שוב? אני חושבת שאין טעם לחזור על כל הקורס כי את העקרונות את כבר יודעת. עם זאת, את היחידה שיכולה לדעת אם יש נושאים שאת לא טובה בהם (ואז צריך לתרגל אותם), או שהבעיה שלך היא התמודדות עם הזמן ועם מבנה הבחינה (ואז צריך סימולציות). בכל מקרה, חכי לציון, וגם תעזבי את זה לאיזה חודש חודשיים. יהיה לך מספיק זמן אם תצטכרי לגשת שוב רק באפריל, ואת צריכה את המנוחה הזו. אני עשיתי בפברואר שנה שעברה, ולא נגעתי בזה עד לפני חודש וחצי, וכשהתחלתי ללמוד שוב עכשיו, פתאום הייתי יותר טובה על ההתחלה של התרגול. כנראה לוקח זמן לדברים לשקוע גם
בקיצור, עכשיו לא עושים כלום!! בהצלחה!

למעלה