הנה, קודם כל תראה מה אתה אמרת:
"אולי , אבל די קשה להיות אנושיו כלפיהם בגלל הרציחות המתועבות שבצעו האירגונים הפלשתינאים באינתיפדה הנוכחית. ישראל אף פעם לא הגיעה לשפלות מוסרית כזו כמו של ארגוני הרצח הפלשתינאים." רק שיהיה ברור, הנה, אתה אמרת שאתה לא יכול להרגיש חמלה כלפי הפלסטינאים בגלל הרציחות שבצעו ארגוני הטרור. נכון? יופי, בוא נמשיך. אני מעולם לא אמרתי שפגעת בפלסטינאים, רק רציתי שתראה שהפלסטינאים סובלים הרבה יותר ממך. אבל אני חושב שכולנו צריכים לקחת על כך אחריות, ולקיחת האחריות הזאת מגיעה כשאנו עומדים מול הקלפי, פשוט תעשה את הבחירה הנכונה. "אני לא מאמין לך שחיילים פרצו לבתים של פלשתינאים ירו באב והכו מכות רצח את שאר המשפחה. אם אתה טוען את זה עליך להוכיח זאת." אני בהחלט טוען את זה, אבל לצערי אין לי אפשרות להוכיח לך את זה. אבל זה היה בחדשות לפני איזה שנה. אבל שמעתי הרבה סיפורים נוראיים, הרבה מתוכם בדיאלוגים עם פלסטינאים, כולם חוו חלק מין הדברים הנוראיים שקוראים לפלסטינאיים בגדה כל יום. הארגונים הללו, לפחות אמנסטי שאני מכיר אישית כמה מהאנשים העובדים שם, הם בהחלט לא ארגונים "בעד הפלסטינאים", פשוט רק שם יש מה לדווח. נניח ובשואה היו ארגונים כאלו שהיו אומרים כל מיני דברים נגד מעשיי הנאצים, היית קורא להם "לא ניאטרליים" ו"בעד היהודים"? ממש לא נראה לי. אתה פשוט צריך לנסות להסתכל על דברים כאלו מנקודת מבט שהיא לא שלך. "אבל אני לא מסוגל לפתור את בעית הסכסוך הישראלי-ערבי כמו שאני לא מסוגל לפתור עוד מאות סכסוכים כאלו בעולם." ברור שאתה לא מסוגל, לא לבד לפחות. אבל שלא כמו הרבה סכסוכים אחרים בעולם, הסכסוך הזה כן משפיע עליך (אם לא עכשיו, אז בעתיד) אז בהחלט כדאי לך להתחיל לנסות לפתור אותו. וכמו שאמרתי קודם, הכל מתחיל בקלפי.