רמת גן

yotzimmeabait

New member
רמת גן

בחיפושים אחרי דירות גיליתי שהעיר מחולקת לאיזורים שונים שבמרחק קטן מאוד הופכים מאיזור טוב לאיזור פחות טוב,
בהבדל של רחוב, במפה קשה לראות את זה.

האם יש לכם המלצות לאיזורים ורחובות טובים? מה שאני יודע כרגע זה מרום נווה וחלק מהאיזור ליד הפארק הלאומי שגם שם הופך מיוקרתי מאוד לשכונה פחות טובה.

"אזור טוב" זה עניין יחסי

השאלה למה אתה מתכוון ומה אתה מחפש.

ברמת גן יש כמה שכונות שנחשבות "יוקרתיות" מהרגיל, כמו שיכון ותיקים וחלקים מסוימים של שכונת הגפן, אזור מרום נווה ואזור הפארק הלאומי/רמת חן. מה שהופך את האזורים האלו ל"טובים" זו הבנייה החדשה, הנוף והשקעות ב"ירוק" באזור שלהם וכדומה. באופן טבעי, המחירים שם גבוהים מאלו של אזורים אחרים בעיר, וגם ההיצע בכללי מתאים יותר למשפחות ופחות לזוגות/יחידים מהסוג הממוצע.

אני גרתי עד כה בדירות שונות במרכז ר"ג, רוב הדירות שגרתי בהן היו במרחק הליכה של עד 15 דקות ממרום נווה, אבל לא נחשבו חלק מה"שכונה", אז שילמתי הרבה פחות ונהנתי מדירה במצב מצוין שהתאימה לי.

יש אזורים נוספים בר"ג שנחשבים לפחות יוקרתיים, אבל הם נחמדים - כמו שכונת הלל שכוללת רחובות עורפיים נחמדים, כמו נחלת גנים שנושקת לגבעתיים. השאלה כאמור מה אתה מחפש, אם מבחינתך "אזור טוב" הוא אזור שקט וירוק, זה שונה מההגדרה שלי למשל לאזור טוב ברמת גן, שהיא יותר לכיוון של אזור מרכזי ונגיש לצירי תחבורה מרכזיים.

בהקשר הזה אני גם אוסיף משהו על רמת עמידר, שכונה שתואמת את ההגדרה שלך ל"מרחק קטן מאוד מאזור טוב לאזור לא טוב" - השכונה נחשבת ל"פחות טובה", אבל בתכלס גרים שם הרבה סטודנטים וגם משפחות ממעמד הביניים, וניתן לשכור שם דירות נחמדות בעלות נמוכה יחסית. אולי יהיה לך פחות יפה בעיניים כשתצא לרחוב, אבל זה לא אזור כל כך נורא כמו שעושים ממנו, לדעתי.

shron17

New member
אזור טוב ברמת גן,,

הכול שאלה של תקציב:
ישנו אזור מאוד טוב מבחינת סוג התושבים ברמת גן,
שנבנה והתחדש בשנים האחרונות, בבתים חדשים,
אך לא ממש זול במחירים,
האזור נקרא "שיכון הותיקים" ,
שמתחיל בכול הסמטאות הפנימיות מרחוב אבא -הלל,
(חוצים דרך רחוב רש"י ומגיעים לשדרות העם הצרפתי),
וכול הסביבה משם , נמשכת ומגיעה עד לכיוון בית הצנחן.

למעלה