רמת גן 8/2/07

פזית 1

New member
אבי שבוע טוב...../images/Emo140.gif

לא הבנתי את הקטע של בחירת השירים? לא דנו בזה כבר בעבר? ולא נראה לי שמישהו פה אמר משהו בנדון... מה זה משנה אילו שירים הוא שר???? העיקר שהוא שר!!!! ואני מצטרפת אליך לכל האיחולים, הלוואי ואמן שהחיוך רק ילך יגדל ויתרחב!!!!! שבוע טוב

מוריאל5

New member
לאבי

הנה הפירוש שלי, מדוע עמיר לא שר בהופעות את שלכת, את אינך,געגועים לדמיון, ועוד. השירים הללו מדברים על פרידה, וכידוע ביהדות יש כח חזק למילה הנאמרת. עמיר לא ישיר שירים שמדברים על פרידה בזמן שהוא נמצא בזוגיות יש בזה משום "נבואה שמגשימה את עצמה". לנו נשאר רק לקבל באהבה את הבחירות של עמיר, ולהנות ממה שיש. שבוע טוב לכולם!

AviHayun

New member
אני חושב שלא הובנתי נכון. פזית ומור

אין לי טענה ואפילו חצי טענה לגבי השירים. כתבתי שבהתחלה, כמו כולם, ציפיתי למשהו אחד אך ההפתעה הייתה גדולה ויותר מזה - ההפתעה היא מה שהפכה את ההופעות למשהו עילאי לפחות בשבילי. הרי לא סתם אני כמעט וכל שבוע מגיע להופעה... אני מקווה שעכשיו אני יותר ברור. שבוע טוב גם לכן,

פזית 1

New member
אהה... אז תגיד ככה.... ../images/Emo13.gif

העיקר שאתה בא להופעות ולא מפסיק למחוא כפיים גם כשההופעה הסתיימה כשהדליקו את האורות והאנשים יוצאים החוצה...

אתי Z

New member
קצת תמונות להמחשה ../images/Emo3.gif

טוב, אני קצת פחות טובה בתיאור ההופעה במילים אז כדי שלא יצא "אנמי"
התמונות יעשו את זה בשבילי .... אז קבלו אותן ותכנסו לאוירה...

אתי Z

New member
נדב ביטון

לא חושבת שיש רופא בעולם שיכול לעזור
וטוב שכך .... אוהבים אותך

פזית 1

New member
היה שווה להציק לך כל השבת ../images/Emo3.gif

אחחח איזה תמונות מהממות!!!! כן אה... חודש של שקט... חודש של פנאי בימי חמישי... יואי אתי מה תעשי חודש בימי חמישי???? אם אני מכירה אותך טוב כפי שאני חושבת, את פשוט תמצאי דרך איך להגיע להופעה לפני שהחודש יסתיים.... חחחח

אתי Z

New member
באמת די להציק..

איך התמונות מחזירות אותי לשם, אוףףףף אני כבר רוצה עוד אחת (ואין צורך להזכיר לי שיש חודש של הפסקה
) פזית? את מכירה אותי? מאיפה?
מילים אחרונות (שלי לפחות
) על ההופעה בר"ג: מעבר לעמיר והחברים על הבמה שנתנו הכל ויותר מזה, אין ספק שמה ששידרג את ההופעה (לפחות מבחינתי..) היו האנשים שישבו סביבי... פזיתוש, אני חולה עלייך, שמחה שנהנית והשתוללת
ורד, החצי השני שלי בסבב הנוכחי
אין הופעה בלעדייך!! גרציה, הופעה הבאה ב"ה את יושבת איתנו
וכמובן, איך אפשר בלי אנשי אנשי השורה השניה: מושיקו, אבי, עופר ועזרא, אין עליכם, כיף לראות אתכם כל הופעה, את ההתרגשות והאהבה כאילו כל הופעה היא הפעם הראשונה... אשריכם

אסתריקה התמונות גורמות לי...

געגוע, דמעות על ההחמצה (יכולתי הגיע אם רק הייתי יודע כמה שעות לפני שידעתי. מירב תודה שחשבת עלי). רטט בכל הגוף וכמובן חשק לרקוד! שיגיע כבר ה-29/3 נוווווווווווווווווווווו

למעלה