רמת גן 8/2/07

אתי Z

New member
סנונית ראשונה...../images/Emo3.gif

הייתי חייבת לשים עכשיו תמונה אחת לפחות(השאר, ויש הרבה, יבואו מחר ב"ה)... המשך יבוא... לילה טוב

ר"ג...

לא הייתי אבל אני חייב תודה ענקית לורד על שעשתה לי את הטובה הענקית שביקשתי ממנה יצאת 10. ותודה למלאכית המדהימה שדאגה שנהנה יחד... וכמובן לאסתר על התמונות. ושוב כל מי שצילם אותי באשקלון מוזמן לשלוח לי במייל או להעלות פה. תודה מראש מושיקו

almogit5

New member
../images/Emo141.gifההופעה ברמת-גן../images/Emo141.gif

רציתי לומר תודה על החוויה המדהימה שחוויתי אתמול (בפעם הרביעית...). תודה לעמיר שכל פעם מצליח לעשות את זה מחדש.. תודה לחבר שלי שהגיע איתי (בפעם הראשונה!) להופעה של עמיר ו... אמר שיבוא גם להופעה הבאה... תודה לקהל שכל-כך אוהב את עמיר.. תודה לאבי שמהופעה להופעה רק מוכיח כמה הוא מוכשר! (מחכה כבר לדיסק). תודה לכל הנגנים המופלאים שהיו על הבמה... (נדב! ענקקקק איך שאתה מנגן פשוט אלוהי!). זהו, תמיד כיף לראות את הקהל המגוון שמגיע.. ממש הכל מהכל שזה פשוט תענוג.. ו.... תודה (כבר אמרתי..?)

רז צ

New member
איזו הופעעעעעעעעעעעה

מדהימה, היה פשוט מטריף חושים. הסאונד היה מדויק להפליא, האוירה היתה מחשמלת למרות הקהל המעט מנומס מדי. הנגנים כלכך מוכשרים ומרגשים ונדב ביטון לא מצא את עצמו מרוב האקסטזה בה הוא היה שרוי. ועמיר, עמיר שכל פעם נדמה שהוא מתעלה על עצמו מהופעה להופעה פתח שוב את ליבו ונתן לכולם להציץ פנימה עמוק עמוק. אין לי ספק שההופעה הזו היא פשוט סם ממכר להמונים.

גרציה פ

New member
אין צורך להוסיף מילה, מסכימה ....

עם כל מילה שלך, תודה על הסטיקרים רז

לירז29

New member
היה מדהההים!!!

היה מדהההיםם, כל כך התגעגתי להופעות שלו, זה משהו שפשוט צריך לראות כל שבוע, פעם בשבוע הופעה שלו, חלום!!

פזית 1

New member
רז, תודה רבה על הסטיקרים

אומנם לא לקחתי ממך ישירות אבל דאגו להביא לי
אז כל הכבוד!!
עכשיו נותר לי רק לקנות רכב...

רחל 30

New member
../images/Emo168.gifההופעה בר"ג

שלום חברים, אני חדשה פה... רציתי לספר לכם שאתמול הייתה בהופעה של עמיר בר"ג, בפעם הראשונה!!! ולא ידעתי את נפשי... אני מרגישה שזה לא הספיק ואני כבר רוצה ללכת לעוד הופעה, השאיר אותי עם טונות על גבי טונות טעם של עוד. פשוט מדהים, ובכלל אי אפשר לתאר במילים. רציתי להגיד לכם תודה כי חיפשתי המון זמן הופעה שלו ורק בזכותכם מצאתי את לוח ההופעו, אז המון תודה. להתראות בעוד הופעות, שבת שלום.

joim34

New member
הייתה הופעה טובה אתמול!

ממש נהנתי ועוד אחרי זה לדבר איתו...פשוט אישיות גדולה וכן שנתיים שלא הייתי פה אז שלום לכולם! שבת שלום!

טשרון

New member
לורד ושאר החבר'ה

היי ורד, ישבנו אחת ליד השניה בהופעה שהיתה אתמול ברמת גן ולאלו שישבו בשורה השניה (ועשו שמח), תודה על המדבקה ועל העזרה להכנס מאחורי הקלעים. היתה הופעה מדהימה, כמו כל ההופעות. כן ירבו. שבת שלום ותודה, שרון

ו ר ד ב

New member
רמת גן 8/2/07../images/Emo9.gif

נא לשרשר לכאן כל הודעה בנושא ההופעה...

ההופעההה

ההופעה אתמול הייתה פשוט מדהימה! כל ביצוע של עמיר היה פשוט מושלם, כולם ניגנו מדהים ובאמת שכל מילה נוספת מיותרת... עמיר, תודה רבה רבה שבאת להופיע בעיר שלי, והרמת-גנים לא כאלה מנומסים, אני מניחה שכולם פשוט נדהמו ממך, ואי אפשר להאשים אותם....

פזית 1

New member
אם לסכם במילה אחת את ההופעה : יואוו

חשבתם שניצלתם, חשבתם שאני אומר רק מילה אחת?
... טעות... הינה הסיכום המורחב
הייתי בכמה הופעות של עמיר בסבב הזה ובסבב הקודם אבל ההופעה הזו הייתה ה-הופעה בה' הידיעה!! מתחילת ההופעה הקהל התמסר לקולו האדיר והמהפנט של עמיר, עמיר נתן, (וזו דעתי בלבד), יותר ממאה אחוז, הוא היה בתוך השירים בתוך האווירה ב150%, הלהקה הייתה מדהימה מתמיד, ונדב.. אולי בכל זאת כדי לראות רופא
. עופר... בפעם הבאה אתה עולה לשיר עם עמיר!! הבטחת!!! וגם תביא בקבוק יותר גדול של "מים" זה לא מספיק....
ועופר, מעכשיו אני מתחילה להתאמן על המחיאות כפיים - |כפיים| בקיצור, הייתה הופעה מדהימה ומחשמלת, מלאת אנרגיות ושמחה, הופעה שאני הכי נהנתי לראות ולשמוע, הופעה, (של עמיר), שהכי הישתוללתי בה - מצטערת אם הפרעתי למישהו בתזוזותיי בכיסא
. נחכה בציפייה גדולה להופעה הבאה בע"ה - והלוואי שזה הכל לא עד לכאן!!! תמשיכו כך, יישאר כוח!! שבת שלום ומהנה

מוריאל5

New member
לא הייתי../images/Emo7.gif אבל הודכנתי שהיה מדהים!

מה גם, שאחותי עידכנה אותי בלייב מההופעה כולל כמה שירים דרך הטלפון. היא אמרה שההופעה היתה מהמוצלחות ביותר.

פזית, לרגע לא חשבנו...

שתסתפקי במלה אחת
. שמח שנהנית בטוח שכולם/ן נהנו מקווה לראות את כולם/ן ב-29/3 בעיר הקודש י-ם תבנה ותכונן במהרה בימינו אמן!

AviHayun

New member
רמת גן 08/02/2007 - לתת..את הנשמה..

תחזיקו חזק, זה הולך להיות ארוך... ביום 08/02/2007 שוב הוכיח עמיר בניון, לכל אלו שממש לא צריכים שיוכיח להם דבר, כי עמיר בניון זה הרבה מעבר לשיר "מזל" (נו מה, נכנעתי מלנסות ולהסביר לכל הטועים ששם השיר הוא ניצחת איתי הכל, "מזל", הם אומרים, הרבה יותר קליט...). מלווה בשישה נגנים מאוד כשרוניים (נכון, אני לא אובייקטיבי), ועל במה עשירה בהרבה מזו השייכת לסבב הקודם, עלה עמיר בניון ופתח בשיר "שיגרה", כמה מקרי, נכון? רמז עבה יותר לחיים שלפני ה"פרישה" ועבה עוד יותר לגבי מה עבר עליו בכל השנתיים האלו שישבנו וחיכינו לו, כמו ילדים שמחכים שאבא שלהם יאסןף אותם מהגן... עמיר נתן את הכל והקול, ובחן ובצניעות שמאפיינים אותו, שיתף את הקהל בחוויה הווקאלית העונה לשם: "הכל עד לכאן", אלבומו החמישי, הטוב והאיכותי ביותר מבין כל אלבומיו (וזו דעתי בלבד). בחירת השירים היא ללא ספק עבודה קשה, כל זמר בעל רקורד של חמישה אלבומים היה מתקשה לבחור שירים שירצו מאות אנשים מידי שבוע; על אחת כמה וכמה אם אותו זמר הוא גם כותב ומלחין את השירים, שאז העבודה קשה כפליים, כי לכל שיר יש משמעות, יש נקודת ציון בחייו של בניון וכי איך הוא יעדיף שיר זה על פני שיר אחר?? (מה גם שלעמיר בניון יש את עופר אהרוני בקהלׁשדואג למסטל אותי בכל הופעה ובנוסף מנהל מו"מ עם עמיר באמצא ההופעה, וכולנו נהנים מזה!!). אז נכון, גם אני הופתעתי שעמיר לא שר את "שלכת", "געגועיחם לדמיון", "רק את" ועוד רבים וטובים אחרים. אבל מדוע בעצם? במה "עיניה" או "בת מלך" או "כמעט" פחות טובים מהשירים האלו? העובדה שהם מושמעים פחות בגלגל"צ?? גבירותי ורבותי נכבדים ונכבדות - לצאת מהבועה ולהיות מוכנים לקבל את המופת שביצירותיו של עמיר בניון, האלבום החמישי הוא התעלות, בכל מובן. לכל אלה שעדיין לא הספיקו להיות בהופעה - לרוץ אבל לרוץ ולקנות כרטיסים... ועכשיו משהו מעט אישי, כאחד שהיה בהמון הופעות, הן בסבב הזה והן בסבבים קודמים, קשה להתעלם מהחיוך שהתרחב על פניו של בניון דווקא בסיבוב ההופעות האחרון. עמיר צוחק יותר, מחייך יותר, משתף פעולה עם הקהל, מצחיק את הקהל ונותן הרגשה של "התוועדות" יותר מאשר הופעה באולם תיאטרון מכובד ופלצני. אני מאחל לך מכל ליבי ,אדון עמיר בניון, שהחיוך הזה יגדל ויתרחב עוד הרבה ושתתן לנו עוד המון שנים של נחת, נחת כמו זו ששרתה עלינו ברמת גן שלשום, באשקלון לפני שבוע, והרשימה עוד ארוכה. יישר כח! שבוע טוב, אוהבי עמיר בניון בארץ ובתפוצות,

למעלה