רמת-גן, קרית אליעזר ?

MoTi_NiMnY

New member
רמת-גן, קרית אליעזר ?

מה דעתכם על ההחלטה של שחר לארח את ליברפול ברמת-גן? כל הציניקנים שיגידו למה לדבר על ליברפול כשעוד לא עברו את האקה אז הנקודה פה היא לא ליברפול אלא ההחלטה עצמה לדעתי יש הרבה דעות בעד ונגד מצד אחד קרית אליעזר הוא המגרש הביתי ורמת גן בחיים לא יהיה ביתי לשום קבוצה מצד שני למרות שהוא גרוע לאוהדים ר"ג באמת הכי בנוי למשחקים כאלה ובעיקר הוא מספיק גדול שרשרו דיעותיכם בעיקר אוהדי חיפה אבי נימני אלוהים

שחר .ו

New member
החלטה מטומטמת

לא ההחלטה להעביר לר"ג שיש בה היגיון, אלא הזלזול הכ"כ אופייני בהאקה, העיתוי, שיהווה סדין אדום להאקה שירצו להוכיח שהם לא פראיירים. היה כ"כ קשה לחכות עד אחריי המשחק כדי לפרסם החלטה כזאת?

שקוירין

New member
יעקב שחר התייחס לזה היום

אצל אליעזר לחנה ואמר שגם הוא לא שמח להודיע על זה כל כך מוקדם אבל זה נעשה בגלל דרישה של אופ"א לקבוע כבר אתמול את מקום ושעת המשחק.

שחר .ו

New member
קשקוש..

אני בטוח שאפשר להעביר (ואני לא אתפלא אם זה יקרה) את המשחק בשבוע שלפני המשחק. יודעים מה?- אני מהמר שהמשחק בסוף יהיה בקרית אליעזר!

אי-אפשר היה לחכות...

אולי המגרש כבר היה מוזמן לאימון קבוצת הרוגבי-נשים של רמת השקמה ?!?

לי יש משהו לומר על הנושא :

לפני כשנתיים הפועל חיפה עברה גם שלב במוקדמות ליגת האלופות וגם אנחנו התייצבנו מול קבוצה ענקית שבאותה עונה הגיעה לגמר האלופות והיא קבוצה לא פחות טובה מליברפול אולי אפילו יותר ( לפי ההישגים בשנים האחרונות ולא לפי המשחק לפני שעה ) האצטדיון בקריית אליעזר היה מלא וידוע לי על הרבה אוהדים שנגמרו להם הכרטיסים , אז מה ? עדיין אירחנו את ולנסיה בקריית אליעזר וזה היה אחד הגורמים שעשינו להם בית ספר 70 דקות ולא הייתה שום בעיה של עיתונאים או כל דבר אחר עליו שחר מדבר , לדעתי הוא סתם רוצה לעשות רושם על הקבוצות באירופה ולהראות שהוא מארח נהדר את העיתונאים והמנהלים שבאים למשחק הזה , והוא רוצה שיהיה להם נוח ומהנה באיצטדיון רמת גן במקום קצת דוחק יחד עם אוהדי מכבי חיפה בקריית אליעזר ותחשבו על זה ... אהה.....

San Miguel

New member
אז אתה תומך בשחר

מה שווה לו להפסיד כסף ולהפסיד את המשחק ? מישהו יזכור שחיפה הפסידה "רק" 3-1 או 2-0? אם כבר הוא יכול להרוויח משהו מהמפגש למה לא? זכותו המלאה. מי זה שמממן את מכבי חיפה ומאפשר את הקיום שלה אם לא הוא? מגיע לו לראות קצת רווח...

MoTi_NiMnY

New member
אני חושב שאי אפשר לבטל

את ההבדל ברווח הכספי בין שני המגרשים ללא ספק ליברפול יכולה למלא את ר"ג עד אפס מקום ולא רק באוהדי מכבי חיפה תשאלו את גברי לוי כמה כסף התגלגל בחצי ובגמר הגביע השנה מכרטיסים. אבל אם הייתי אוהד מחיפה הייתי מעדיף שזה יהיה בקרית אליעזר המצב די מסובך... בכל מקרה לדעתי ליברפול תעיף את חיפה בבושת פנים (כן הם יעברו את האקה) אבי נימני אלוהים

נכון, ואתה יודע מה...

בתור אחד שהיה גם בספרד וגם באנגליה והייתי גם במשחק חוץ של ריאל מדריד במלון בו חצי מלון היו עיתונאים ספרדים, אני יכול להגיד לך שיש הרבה יותר עיתוני ספורט בספרד מאשר באנגליה.

San Miguel

New member
כבר הבעתי את דעתי,

אבל אכתוב למענך שוב
יש פה פוטנציאל/צפוי של 35 צופים ואף יותר. קבוצה אטקרטיבית, אהודה מאוד בארץ ובנוסף כמות האוהדים שצפויה להגיע מחו"ל בתוספת לתקשורת הזרה הרבה - שלא תוכל להסדר עם תא העיתונות העלוב בקריית אליעזר. אין מנוס מלקיים בר"ג. אני אישית תומך בהעברת המשחק לר"ג מהסיבות הנ"ל וגם בגלל שזה יותר נוח לי מרחקית.

עוד כמה שנים זה לא יהיה רלוונטי...

עם האיצטדיון החדש שבונים בחיפה קבוצות תל-אביביות ירצו להעביר את המשחק לחיפה ולא להיפך...
אני הבנתי שהוא מתוכנן ל30 אלף מקומות.

אדום_

New member
זה עדיין לא נראה קרוב כל כך

האיצטדיון שאולי יבנה, אם הוא יבנה אז זה רק בטח בעוד 8 שנים.

למעלה