רמת גוראל

רמת גוראל

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול בו, אבל אנסה בכל זאת.

ראיתי היום בפייסבוק כי שכונת רמת גוראל "יוצאת לדרך". ברור שזו תעמולת בחירות בלבד ועד שיבנה הבית הראשון יעבורו להן בין 5 ל-10 שנים.
עם זאת, השכונה הזאת תיבנה בסופו של דבר. על כן, השאלה שלי היא האם ידוע לכם אם בתכנון השכונה החדשה ישנו חיבור ישיר לדרך פרויד, או שמא כל התנועה היוצאת ונכנסת לתוך רמת גוראל תעבור דרך רמת בגין בלבד?

maromy

New member
זה שקר בחירות של העירייה שמנסה לתקוע את זה

יש לנו חברים ששנים נלחמים נגד אדון יונה מעיריית דניה. תושבי דניה מנסים למנוע את הבנייה בגבעה מול החלון
שלהם וגם מפחדים שזה יוריד את מחירי הבתים המפונפנים שלהם ולכן החונטה של יהב תקעה את התוכנית ורק
בית משפט פסק שיהיו חייבים להכניס את התוכנית לדיונים. עכשיו הצבוע מנסה לעשות מזה תעמולת בחירות כשהוא זה
שתקע את זה בכוונה ויקח עוד 10 שנים שמשהו יזוז שם בגללו.
הוא פשוט בדיחה לא מצחיקה.

אממ... אוקיי?

ברור לי שזו תעמולת בחירות ואני מבין שיהב עשה כנראה משהו שעצבן אותך, אבל לא באמת מעניינת אותי הפוליטיקה הזאת. בבקשה אל תכנס לזה.

אני רק מחפש תשובה לשאלה שלי... האם יש תוכנית כלשהי של העירייה לחבר את השכונה לדרך פרויד, או שמאות מכוניות מתוכננות לנסוע דרך רמת בגין?

ונזכרתי אגב בעוד משהו, אין באיזור מערת נטיפים או משהו כזה? לא אמור להיות איסור בנייה אתר שכזה? או שאני מתבלבל עם שכונה אחרת בחיפה...?

למעלה