רמת אנגלית - שאלה

רמת אנגלית - שאלה

בוקר טוב, יש לי שאלה קטנה בנוגע לקביעת רמת האנגלית באוניברסיטה על סמך ציון הפסיכומטרי. ברור לי שבאופן כללי לוקחים באוניברסיטה את ציון הפסיכומטרי הגבוה מבין השניים. מה קורה אם דוקא בפסיכומטרי הנמוך יותר קיבלתי ציון שנותן לי פטור מאנגלית (134 ומעלה) ואילו בגבוה קיבלתי ציון התואם לרמה 1? באיזה מציוני האנגלית מתחשבים בקביעת רמת האנגלית? תודה לעונים ויום נעים!

-me-

New member
הפטור שלך נשמר,

כמובן שאם במבחן שאתה לא משיג בו פטור יש לך ציון גבוה יותר לא יחשבו לך את הציון עם האנגלית מהמבחן הקודם, אבל אם השגת פטור באנגלית, הוא שלך לנצח

לא כל כך כמובן

לאחרונה אמר לי סטודנט אחד (חבר טוב שלי) שיש מצב טוב שאפשר לקחת פטור ממבחן אחד וציון כללי ממבחן אחר (כמו שאפשר לקחת ממבחן אמיר שהוא לא קשור..)

-me-

New member
זה בדיוק מה שאמרתי, לא?

או שלא הבנתי אותך נכון? ממה שאני יודעת - עשית פעמיים פסיכומטרי, באחד הוצאת 700 ובאחד 600. בזה עם ה-700 אין לך פטור ובזה עם ה-600 כן יש לך. מה שנשאר לך זה ציון 700 ובנוסף פטור באנגלית.

סליחה!

הטעות היא שלי, לא הבנתי אותך נכון.. אוף, תמיד הייתי גרוע בהבנת הנקרא
(החלק הכי מסריח ולא הגיוני במבחן!!!!!!!!!!!)

-me-

New member
../images/Emo13.gif

דווקא בינתיים, בלי לפתוח פה, אני מסתדרת עם הבנת הנקרא. פשוט תגיד לעצמך - זה מעניין אותי! אני אוהבבבב את הנושא של המאמר הזה, ותראה איך הולך לך הרבה יותר טוב

חידוד השאלה/התשובה

היי, קודם כל, תודה על התגובה. התייחסת ספציפית לפטור, האם זה תקף גם לגבי רמה או רק לגבי פטור? תודה

rg111

New member
ומה קורה עם החלק הכמותי?

באם הקריטריון לקבלה לתחומי ההנדסה הינו החלק הכמותי ובבחינה הראשונה נתקבל ציון פסיכומטרי נמוך אבל עם חלק כמותי גבוהה, ובשני ההיפך זאת אומרת פסיכומטרי גבוהה אבל עם ירידה בכמותי. האם הכמותי הגבוהה ישמש כאמת כניסה או יקחו את הנמוך?

למעלה