רמת אטימות/נשימה

roee191

New member
רמת אטימות/נשימה

רמת אטימות למים / נשימה . ? במכנס סנובורד.
כמה זה מספק וטוב ?

ואל תענו לי עכשיו "תלוי במחיר"

אם אני רוצה לשבת על התחת על השלג. ולא להירטב. מכנס ברמה טובה .

נק חשובה ..

באירופה השלג יבש אז 10 אלף ממ יעשו את העבודה טוב, בחרמון או באירופה של מרץ וסוף עונה לא פחות מ15-20 אלף ממ.

אז אתה מבין שאם פער המחיר אינו גדול בין 10 ל15-20 אז כדאי לקנות את הגבוה יותר וגם להינות מרמת נשימה גבוה יותר ובגדול מיותר איבזור ואיכות {ברוב מכנס ה10 אלף למשל לא כל התפרים מודבקים ].

ולא לטעות -לאטימות למים אין קשר לחימום כמו שרבים חושבים .

מכנס 20 אלף ממ /12 אלף גרם נשימה ,מאובזר {כולל חגורת פאוודר }דגם 2013-עולה 990 שח מחיר מלא.

אז תשווה לפני שאתה רץ לקנות מכנס 10 אלף .

roee191

New member
יאללה, מתי יש סייל נוסף אצלך ?

OnBoard

New member
מחר 12/12/12

מחר 12/12/12 תוכל להשיג מעיל + מכנס (אטימות מ 10000 ועד 20000) - ב 1212 ש"ח.

ואגב, גם 10000 זאת אטימות מעולה!

SammyJankis

New member
עם ישראל במרדף אחר ה-SALE

ואוליי עד הסייל הבא המכנס שאתה רוצה כבר לא יהיה?

המחירים אצלי כל החורף "סייל" .....

ה"חיסרון" היחיד שיש לחנות -שהיא לא מוכרת עודפים ,"מציאות ושאריות מעונות קודמות "...אלא תמיד את דגמי העונה ...
המחירים במרבית המקרים הם USA-MSRP +מעמ ועדיין מהמחירים הרשומים בקטלוג יש להפחית את אחת מההנחות הבאות-
1- הנחת לקוח מועדון=5-20% אוטמטית .
2-הנחת לקוח רחוק-10% {לתושבי צפונה מזכרון,דרומה מרשלצ כולל}.
3-הנחות ללקוחות סקי-דיל.
4-הנחות ללקוחות איילה נסיעות.
בנוסף תמיד מומלץ שתשווה ותבדוק את מחירי המוצר שתמצא מול אותו המוצר בדיוק {חברה,דגם שנת יצור}בחו"ל .
צרכנות נבונה מתחילה מהשוואה נכונה .

lastnight

New member
מה רע בדגמי עונה שעברה או לפני שנתיים ?

השלג השתנה ? 10000 מ"מ לפני שנה הם לא 10000 מ"מ השנה ?

מי אמר שרע ? אני אפילו בעד לקנות הכי בזול

תמיד תשאף לקנות הכי בזול שאפשר את המוצר שאתה רוצה-רק תשווה נכון

כמה עולה אותו המוצר בחו"ל -כחדש וגם כישן יותר ואז גם שם הוא יהיה בהנחה ולפעמים במחיר ממש נמוך.
כמה עולה מוצר דומה של העונה -מה הפער,והאם יש הבדל.
והכי חשוב "הנחה" ממה ? מאיזה מחיר ? מחיר אמיתי או.....

ולשאלתך אז כן יש שינויים- למשל עד לפני כמה שנים ברטון למשל לא היו מיצרים 10000 ממ עם ממברנה אלא רק בציפוי טפלון{קוטד-של}, וכיום ברטון כל החברות המובילות מיצרות רק ביגוד "למינטד",מה יותר טוב ? ברור שהממברנה{למינטד-של] .

בשנה הבאה למשל רייד יוצאים עם ביגוד של 20 אלף ממ ברמה אחרת לגמרי-ממברנה חדשנית תלת מימידית הנושמת ומנדפת פי 2 ! {20 אלף גרם ויותר}מכל ממברנה קיימת{ראיתי,גלשתי והראו לי גם בניסוי} אז בעוד שנה הביגוד החדש יהיה אחר וטוב יותר מכל בגד 20 אלף ממ שיש כיום.

ואני אספר לך סיפור אמיתי-
נכנס בחור לחנות וביקש לקנות "מעיל טוב בזול כי יש לו רק 500-600 שח"- ראה וקנה מעיל מעולה,15 אלף ממ מעונה שעברה ב600 שח ,חזר אחרי יום להחזיר את המעיל כי הוא מצא מעיל טוב יותר{לטענתו אבל הוא לא ידע לומר במה או איזה דגם או מאיזה שנה} ........אתה יושב ? ב1500 שח אחרי הנחה 50% !!!

הבנת ? הוא קנה את "ההנחה" ולא את המעיל !

זהו הסיפור של הלקוח הישראלי על רגל אחת .

למעלה