|רמקוללפסח כנסו

timiהאחת

New member
מנהל
|רמקוללפסח כנסו

מי שרוצה מתכון של חרוסת רולדת תמרים עם קליפות תפוז רולדת תמרים עם קמח חרובים כדורי תארנים שטרודל תפוחים ואגסים עם קמח מצות פילה בקר על מצע פטריות תרנגול ביין אדום אגסים ביין אדום כופתאות דג דניס ברוטב שמנת קניידעלך- מתכון של אימי מעולה! תבשיל בשר עם כופתאות כופתאות ממולאות בכבד עוף מרק תותים ופטל מרק מלון מרק אפרסקים מרק תפוחי עץ עם תפוחים בקרמל מרק לפתן פירות יבשים ותפוחים שוק טלה ברוזמרין תפוחי אדמה בניחוח תפוזים סלט חם מעגבניות שרי וצנוברים גפילטע פיש בגלילה תפוחי אדמה ממולאים תפוחי אדמה חדשים עם ירקות ועשבי תיבול ממרח פקאן כבד קצוץ צמחוני במידה ותרצו משהו כיתבו לי ואתן לכם מתכון בינתיים ביי.

אני רוצה ../images/Emo13.gif

רולדת תמרים עם קליפות תפוז רולדת תמרים עם קמח חרובים (מה זה?) כדורי תאנים

היי רונית תודה על ההצעה הנדיבה

לא יודעת מהיכן להתחיל לבקש הכל נשמע טעים והיה נהדר אם היית מקלידה לנו שרשור מתכוני פסח ממטעמייך שישמר אח"כ בקישורים אך הייתי מודה ביותר על פילה בקר על מצע פיטריות קניידלעך כופתאות ממולאות כבד עוף תבשיל בשר עם כופתאות תפוחי אדמה ממולאים המון תודות אך היה מעולה אם הכל היה מוקלד להנאת ושימוש כולם כי הכל נשמע נפלא וכמו שכתבתי זה ישמר בקישורים גם לשנים הבאות אני מציעה כותרת של מטעמי פסח של טימי/רונית וכד

למעלה