רמקולים

רמקולים

אני קונה רמקולים חדשים למחשב...איזה רמקולים כדאי לקנות? רמקולים שאוכל להשתמש בהם להקלטות רמקולים כשאחבר למחשב גיטרות ובאס הם יקבלו את זה בכיף ורמקולים שאוכל גם לשמוע מוזיקה איתם בסבבה במחשב איזה רמקולים כדאי לקנות ואיפה ניתן למצוא אותם (גר בבאר שבע) תודה אגב אין לי משוג ברמקולים נא להיות ספציפים

b p m m u s i c

New member
רמקולים

השאלה היא אם אתה רוצה רמקול טוב לשמוע מוזיקה ךהנאה או שאתה רוצה מוניטור כמה שיותר מדויק אבל פחות "מפנק" כשזה מגיע ללשמוע מוזיקה. כל רמקול יקבל בכיף גיטרות ובס אבל לא כל רמקול יוציא לך את כל תווך התדרים של הבס לדוגמא (כדי להגיע לתדרים נמוכים צריך ממברנה גדולה) לכן אתה צריך להחליט אם אתה רוצה רמקול או מוניטור ולראות מה התקציב שלך (מוניטורים עולים בין 2000-20000 שח) מוניטורים אתה יכול לקנות בחנויות מוזיקה (כלי זמר \ חלילית ושאר היבואים) למרות שכנראה תצטרך להגיע למרכז (אניי לא יודע מה מצב החנויות והיבואנים בבאר שבע) בהצלחה http://www.bpm-music.com

אין לי מושג מה אני רוצה

מה שאני רוצה זה רמקול..או מוניטור..או אלוהים יודע מה שאוכל לשמוע איתו מוזיקה בכיף ואחלה סאונד וכל החרא הזה ולהקליט מה שבא לי באיכות טובה תגיד לי אתה מה אני צריך

HeavenlyB

New member
יש לך שלושים אלף שקל?

איך הוא יידע מה טוב לך? יש אלפי מוצרים טובים על המדף. הדרך היחידה לצמצם את המבחר ולהגיע למוצר שמתאים לך, הוא לדעת מה הצרכים המדוייקים שלך, תנאי האזנה (גודל חדר, אקוסטיקה), תקציב ועוד כמה וכמה משתנים. בד"כ מפרידים בין רמקולים להאזנה ויצירה, כי הם אמורים לתת משהו שונה. אחד אמור להחמיא למוסיקה והשני אמור להיות מדוייק.

אממ...

מדובר בחדר לא גדול בכלל מלא בגיטרות מגברים וכדומה אם זה אומר לכם משהו... לגבי צרכים כמו שאמרתי לשמוע מוזיקה בסבבה...אין לי אוזן כזו רגישה לכל דבר ודבר ככה שאני לא אומר שאני צריך משהו בשלושים אלף שקל אבל כן לשמוע בסבבה..בכל זאת אני מוזקאי והכי חשוב רמקולים שיהיו לי טובים להקלטה שלא יפגעו באיכות הקלטה ואם אפשר שיעזרו לאיכות..מה טוב וכמובן שיוכלו לעכל את כל הבאסים שאקליט וכל זה בתקציב....לא הייתי רוצה שזה יעלה מה2000 אבל אם תגידו לי תשמע אחי יש רמקולים בני זונות משהו ל-פנים שאתה חייב לקנות לא משנה מי ומה וזה עולה קצת יותר אני יכול לנסות קצת יותר אין לי מושג בכלום אז אשמח אם תייעצו לי לאיזה חנויות אני יכול ללכת עם דרישה שכזו ואיזה סוג כדאי לקנות משהו איכותי...אבל ביתי אחרי הכל

b p m m u s i c

New member
אמממ.

עצה שלי בחיים אבל בחיים אל תרוץ לקנות רמקול שמישהו אמר לך " אחי יש רמקולים בני זונות מ שהו לפנים אתה חייב לקנות" רמקול זה מאד עניין של טעם רמקול שאני אוהב לאוו דווקא גם אתה תאהב. אף רמקול לא יכול לפגוע באיכות ההקלטה שלך מכיוון שאתה שומע דרכם את מה שכבר הוקלט. אם אתה חייב הרבה בסים אתה תהיה חייב רמקול "גדול" כלומר ממברנה 8" אינצ ומעלה כדי לקבל תדרים נמוכים. ב2000 שקל אתה בטוח לא יכול לקנות רמקולים "בני זונה" או מוניטורים בני זונה אבל אתה יכול למצוא רמקולים סבבה בסכום הזה אבל אתה חייב להחליט דבר ראשון אם אה רוצה מוניטור מדויק שטוב לעבודה על מוזיקה (סאונד מדויק) א רמקול ביתי שמפנק אותך במקומות שהאוזן שלך אוהבת להתפנק. תחליט ותחזור אלינו... בהצלחה http://www.bpm-music.com

המשנן

New member
אין באמצע אחי..

יש או רמקולים ליצירה וכדי שתוכל לשמוע בדיוק מה אתה יוצר שהרמקולים האלה הם מוניטורים ויש רמקולים להאזנה שמנפחים קצת וצובעים יפה כל מיני תדרים כדי שתשמע בסבבה..זה או זה או זה..אין באמצע . תחליט מה יותר חשוב לך לשמוע מוזיקה או ליצור או שתחסכוך עוד ותקנה שני סוגי רמקולים

קיצור..אני רוצה רמקולים

האולפן שלי בגדר חובבני ואני אוהב אותו כחובבני..אין טעם להתיימר להיות משהו שהוא לא כי הוא יהיה כך עם כל רמקול או מוניטור אני רוצה רמקולים שיהיהו סבבה גם לזה וגם לזה... שהבאסים לא ידפקו אותם שיהיה אפשר להקליט בהם ולשמוע מוזיקה בכיף אולי שהרמקולים לא ישפרו את איכות ההקלטה אבל שלא יזיקו

HeavenlyB

New member
רמקולים לא משפרים או מזיקים

לאיכות ההקלטה, כי רמקולים בסה"כ משמיעים לך את מה שמוקלט. הם נמצאים אחרי שרשרת ההקלטה ולכן אין להם השפעה ישירה על ההקלטה. קפוץ לחנויות כלי נגינה כמו חלילית, מיוזיק שופ וכלי זמר, ותשמע את מה שיש להם להציע במחיר שלך. בסופו של דבר, זה מה שקובע. כי לכל אחד טעם אחר.

sam13

New member
מרום זו ה-אופציה אחי

לא משנה מה רק לא כלי זמר, בבאר שבע יש אחלה חנות של מרום...

למעלה