רמקולים....

GigaM

New member
רמקולים....

שלום! יש לי R50E אני מאוד מרוצה ממנו, אבל הרמקולים (כנראה כמו ברוב המחשבים הניידים- הוא על הפנים...) אני מעוניינת לרכוש סט רמקולים ויש לי כמה שאלות: א- מה זה סאב ב- מה זה סאב וופר ג- מה זה סנטר ד- האם רמקולים של מחשב יוכלו להתחבר גם למערכת ולמקרן? תודה!

fmc55

New member
מצטרף לשאלה ומחזק -

יש לי לפטופ TOSHIBA M70 ושמתי לב (אי אפשר שלא) שאיכות הצליל מהמגבר שלי הרבה יותר גבוהה כשהוא מחובר למחשב השולחני. בנייד יוצא צליל מעפפפן. תהיתי אם יש משהו שאפשר לעשות,אולי איזה חיבור שאני לא מכיר?

shoshvany

New member
זה לא אמור לקרות

בהנחה שגם בנייח וגם בנייד אתה משתמש ביציאה אנלוגית רגילה (בM70 כמה שאני יודע אין יציאה דיגיטלית גם ככה) אז ההבדל באיכות הצליל תלוי בתוכנה, הרבה זמן לא התעסקתי עם זה אבל יש כל מיני פילטרים כלליים (לWINDOWS) או לתוכנה ספציפית (לWINAMP לדוגמא) דרך אגב, דווקא בSONOMA אינטל מתגאים בשבב אודיו חדש ומתקדם. ולעיניננו, בין אם בכמה מילים (אסתפק) או בהמון מילים (אשמח), איך הM70?? איזה דגם? איך הביצועים? זמן בטריה? איפה קנית? + כל דבר שנראה לך חשוב...

shoshvany

New member
לפני שהולכים רחוק

1. אתה משתמש באותו כבל לנייד ולנייח? אם לא זו בקלות יכולה להיות האיכות של הכבל. 2.אתה משתמש באותה כניסה במגבר לשני המחשבים? אם לא יש מגברים שבגלל יעוד שונה של כניסות או בגלל גיל מעוותים צליל. 3.הצליל מהנייד מעוות או בלתי ניתן לשמיעה?(רעש סטטי מעצבן) יש לפעמים בעיה עם ניידים מבחינה חשמלית (יש זליגת חשמל ליציאת הAUDIO). אם זה הענין צריך להתיעץ בטכנאי.

fmc55

New member
כנס

1. אני משתמש בדיוק באותו כבל וכניסה, פשוט הוצאתי אותו מאחד וחיברתי לאחר 2. במחשב השולחני מותקנת תוכנה בשם SOUNDMAX תוכנה שבאה בדיסק התקנה של אינטל לשבב שלה. אולי התוכנה הזו עושה את ההבדל? חושב שיקרה משהו רע אם אני אנסה להתקין אותה על הנייד? 3. בנייח אני מחבר את הכבל ליציאה ישירה של הכרטיס הגרפי GF4 ובנייד אני מחבר את זה פשוט אל היציאת אודיו של האוזניות. אין יציאות אודיו אחרות 4. הוא פיצוץ. יפה, חזק, נוח, מסך מרשים. עוד לא בדקתי את ביועי הבטריה. קניתי אותו ישירות ממפעיל וסידרו לי שם 3 שנים אחריות במקום שנתיים בתוספת של 100 שקל אז יצא לי 7350 ב-10 תשלומים ללא ריבית אם אתה צריך משהו תגיד

shoshvany

New member
חבר אותי למפעיל

אם יש איזה איש מכירות ספציפי לדבר איתו, שבוע הבא אני קונה אותו. לגבי האודיו, אל תתקין אותה בנייד (את הSOUNDMAX) זה לא מה שישנה וזה יכול רק להפריע (בדקת אולי יש UPDATE בטושיבה לדריברים?). תראה, אני מחבר את הנייד שלי (TOSHIBA בן 4) למערכת קולנוע ביתי בסלון ורואה סרטים באיכות סאונד מעולה. מה לגבי פילטרים? (ההודעה הראשונה שלי) מה אתה מנגן (איזו מדיה)? באיזה נגן?

fmc55

New member
כנס

1. תיצור קשר עם נתי ב- 0522466047 חברת מפעיל בפתח תקוה 1-700-50-55-45 2. אני מנגן שירים רגילים דרך WINDOWS MEDIA PLAYER אני באמת מאמין שזה משהו שצריך לסדר בהגדרות בדקתי הגדרות סאונד בWMP והכל נראה שם בסדר לאילו פילטרים אתה מתכוון בדיוק?

shoshvany

New member
אני לא משתמש בWMP

2. אבל בWINAMP לדוגמא יש גם הגדרות OUTPUT מאוד מפורטות וגם קו שלם של שידרוגי DSP שעושים כל מיני מניפולציות לאודיו, אולי יש גם לWMP, שווה לבדוק. 1. תודה על המספר

Y. Welis

New member
ניתן לחבר רמקולים חיצוניים

subwopper הוא רמקול באסים שמספק את הצלילים הנמוכים. יש היום כאלה (2.1) בפחות ממאה שקלים עם סאונד סביר.

למעלה