רמקולים רמקולים
M magy New member 28/11/02 #2 הלוואי עלינו........ שומרת את השיר ......לימי הולדת........של החבר´ה.......
ה ה ר ו ז נ ת New member 28/11/02 #4 פורפורית,,,,,,,,DJ חדשה ??????? אהלן וערב טוב. מה עושה במספרה ?????? אחראית על המוסיקה? באתי לביקור קצר.
פורפורית,,,,,,,,DJ חדשה ??????? אהלן וערב טוב. מה עושה במספרה ?????? אחראית על המוסיקה? באתי לביקור קצר.
M murphy13 New member 28/11/02 #6 שלום פורפורית שלום, יש חור קטן בהשכלתי: "פורפורית" בפ´ דגושה או רפויה ? בכרטיס שלי יש קישורים שנשמעים טוב - כדאי להציץ. murphy13
שלום פורפורית שלום, יש חור קטן בהשכלתי: "פורפורית" בפ´ דגושה או רפויה ? בכרטיס שלי יש קישורים שנשמעים טוב - כדאי להציץ. murphy13
T tidhar New member 28/11/02 #8 שלום לכול ברוכים הנמצאים ......... בדרך כלל אני מעלעלת ונוטה להגיב פה ושם. אך בגלל שעות ה"ביקור"אין לי שותפים, ואז המוטיבציה שואפת ל אפס. מכל מקום מאד חמים פה אשהה לי קצת ברשותכם.
שלום לכול ברוכים הנמצאים ......... בדרך כלל אני מעלעלת ונוטה להגיב פה ושם. אך בגלל שעות ה"ביקור"אין לי שותפים, ואז המוטיבציה שואפת ל אפס. מכל מקום מאד חמים פה אשהה לי קצת ברשותכם.
פ פורפורית New member 28/11/02 #9 היי מרפי, ישלנו לנו נושא משותף, אני חולה על כל הסדרות של סייקספיקשן.