רמקולים JAMO

סטוקמן

New member
רמקולים JAMO

שלום ושנה טובה.. איך הרמקולים של jamo אני מתכוון לפשוטים יותר דגמי 350 370 וכאלה (עד 3000) האם הם מתאימים למגבר הרמן קרדון? תודה מראש

Croc

New member
אל תתיאש...........

שאלה - אם אתה לא מכיר אותם אז למה דווקא אותם אתה בוחר? אני מבין שזה מה שבוחרים בביג בוקס - אבל זו לא סיבה מספיק טובה.............. לעיניין - ג'אמו הם רמקולים נחמדים. לא תמיד הם התמורה הכי טובה לכסף. אבל בחנויות מקררים אוהבים אותם. כי זה של ניופאן. באפס נתונים שסיפקת אני מבין שאין לך דרישות גדולות מדיי - בתאנים כאלו לדעתי לא תהיה שום בעיה לעבוד עם רסיברים של הרמן. אם אתה רוצה לשמוע מבחר רחב יותר - אז לך לחנויות שמתמחות בזה. כמו סטריאו סטאר, סינמה פרדיסו, פיוז וכו'.

סטוקמן

New member
תודה croc

למה דווקאJAMO..כי יש לי הזדמנות להביא אותם במחיר מעולה..ולכן יחס התמורה לכסף משתפר פלאים.. שמעתי אותם פעם במחסני חשמל והם נשמעו לא רע יחסית לרמקולים האחרים שם..אם כי אני לא יודע עד כמה היו "משחקים" בהשמעה וגם יש עליהם ביקורות טובות בזאפ (ממש לא בונה על זה אבל בכל זאת..) ובקשר לביג בוקס..וחנויות מתמחות..אני חייב לציין משהו דווקא בביג בוקס.. איילון נתקלתי בחדר שמיעה לא רע בכלל ובמבחר רמקולים מגוון של רמקולים בתקציב בינוני ופחות מזה כמו JBL פולק אודיו ( ששמעתי ומאוד התלהבתי) , קף מסדרה Q ועוד..ודווקא ברשת מתמחה דיי ידועה במחוזותינו ( שהשם שלה דומה מאוד לזה של בירת הסרטים העולמית..) עבדו עלי בצורה כל כך שקופה ולא חיננית (קניתי דיוידי) שאני קצת התחלתי לפקפק במנטרה הזו של חנויות מתמחות.. לסיכום ההיתי רוצה לקנות משהוא עצבני אבל אין לי תקציב לזה..התלהבתי מהפולק אודיו 50 אבל גם הם יקרים בשבילי (3.5K).. אבל השאלה היא יותר האם ה-jamo סבירים, מה החולשות והחוזקות שלהם ואיך הם מחזיקים מעמד לאורך זמן.. לצורך העיניין ציין שאני כרגע שומע בשתי רמקולים מדפיים מסוג קף קודה

Aurum

New member
הפולק אודיו לטעמי נשמע

לא משהו בכלל, טוויטר לחוץ ולא נוח. הקף מסדרת Q נשמעים לי מתכתיים וצפצפניים. חוץ מתיבה מרשימה אין להם הרבה מה להציע לדעתי. ה JAMO 370 וגם ה 350 לא מבריקים במיוחד ואם אתה מחפש משהו איכותי, אז זה לא הכיוון. בכלל, בתקציב של עד 3K ש"ח היייתי בודק ברצינות מה יש לשוק יד שניה להציע... שם התמורה תהיה גבוהה יותר.

סטוקמן

New member
תודה aurum יש לך המלצות מסוימות ליד

שניה.. מותגים.. דגמים משהוא?

Aurum

New member
אתה מחפש סט או זוג?

אתה הולך על סטריאו או גם קולנוע ביתי? איזה Harman Kardon?

סטוקמן

New member
בגדול אני מחפש זוג ריצפתי

למטרת מוזיקה וקולנוע ביתי אבל חשוב לי המוזיקה יותר.. יש לי זוג רמקולים קף קודה 8 ורסיבר הרמן קרדון ישן מדגם AVR35 וגם סנטר של קף קרסטה

Aurum

New member
בתקציב שלך תוכל לבדוק

Quad, JM-LAB, TRIANGLE כמו כן יש איזה בחור שיורד כל יום ויום במחיר לרמקולים Morel Octave 5.2M ועד לפני כחודש הוא הציע אותם בכ 1800 ש"ח, אם עדיין הוא לא מכר אותם והם במצב טוב... הייתי בודק את האופציה. אבל חובה לבדוק אותם על המגבר שלך... הרמקול תובעני בהגברה.

m i k y1

New member
המלצה לרמקולים

במגבלות התקציב שלך היתי בודק 705/706 JM LAB quad L11/L12 אני אישית מעדיף את ה QUAD בגלל המיד הנפלא ( יחסית למחיר כמובן ) אבל זה תלוי איזה מוסיקה אתה שומע

Alona112

New member
מי בירבר פה שג'מו זה של ניופאן?

ג'אמו זה אחלה רמקולים...לי יש את ה-E-850 והם שמים הרבה רמקולים יקרים מהם בכיס הקטן... ג'מו של ניופאן וB&W של תדיראן וקיימבריג' של פירלס..חחחחחחחחחחחחח אם אתה לא בטוח אל תגיב.... בהצלחה

למעלה